Krantenkoppen

Partnergeweld, rechtszaak, scheldwoorden en rackets in frut: waarom Alexander Zverev, halve finalist op de Australian Open, zo gretig over de tongen gaat

Alexander Zverev lijkt weer helemaal de oude. Zeven maanden stond de 26-jarige Duitser aan de kant met een ernstige voetblessure en tuimelde hij uit de toptwintig, maar in Australië kon zelfs Carlos Alcaraz hem niet stuiten. En toch gaat hij niet alleen omwille van z’n sportieve prestaties over de tongen.

Meer krantenkoppen in België

Gouden Schoen Toby Alderweireld geëerd met Carrièreprijs in ‘zijn’ Ekeren: “Dit is de plek waar ik dankzij mijn ouders fantastische jeugd had”

Minder spectaculair dan de Gouden Schoen, emotioneel zéker zo waardevol: Toby Alderweireld (34) mocht dinsdag de Carrièreprijs ophalen in het districtshuis van Ekeren. Voor de held van Royal Antwerp FC is het thuiskomen: hij groeide er de eerste vijftien jaar van zijn leven op én sloot er op zijn vijfde aan bij Germinal. “Elke keer dat ik hier passeer, komen

Lees meer »

Johan Noppe wordt weer hoofdcoach bij Iebac Ieper

VK Iebac Ieper One moest op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer nadat Francis Montefesta aangaf na het seizoen de fakkel door te geven. Het bestuur zocht en vond een opvolger in de ervaren basketcoach Johan Noppe.
The post Johan Noppe wordt weer hoofdcoach bij Iebac Ieper appeared first on KW.be.

Lees meer »

Regisseur Tim Mielants begint aan internationale filmcarrière: “Ik kookte voor Cillian Murphy bij ons thuis”

Hij komt over de vloer bij Ben Affleck en Cillian Murphy komt bij hem thuis op de koffie. Regisseur Tim Mielants (44) breekt na zijn succes met oorlogsfilm ‘Wil’ nu ook buiten de landsgrenzen door met zijn eerste internationale film ‘Small things like these’. Hoe komt een gewone Vlaamse sterveling in de hoge kringen van Hollywood terecht? “Ik vergeet hoe

Lees meer »

De David is weer lentefris: wereldbefaamde standbeeld van Michelangelo krijgt delicate schoonheidsbehandeling

Grote werkzaamheden aan de Galleria dell’Accademia in Firenze. De David, het wereldbefaamde standbeeld van Michelangelo, krijgt een delicate schoonheidsbehandeling. Het gaat om een routine-poetsbeurt die om de twee maanden wordt uitgevoerd. Er komt een stofzuiger en delicate borstel aan te pas om de marmeren perfectie van David van kop tot teen lentefris te maken. Het beeld werd gemaakt door Michelangelo

Lees meer »

Fan kan ogen niet geloven wanneer ze 100.000 dollar krijgt nadat Drake haar bordje leest tijdens concert

Lauren Schwallier (34) zal zich het concert van rapper Drake (37) in Nashville nog lang herinneren. De vrouw mocht recent haar chemotherapie afronden nadat bij haar in 2023 borstkanker was ontdekt. En dat mocht iedereen weten, dus besloot ze dat op een bordje neer te schrijven. Toen ze met dat bordje de aandacht van Drake trok, verraste hij haar met

Lees meer »

“Poetin doet er alles aan om ons op de proef te stellen”: Duitse minister van Defensie noemt dood van Navalny “duidelijke provocatie”

“Vladimir Poetin heeft gisteren nog maar eens duidelijk gemaakt dat hij ons kan provoceren. Hij doet er alles aan om ons op de proef te stellen. We hebben geen andere keuze dan die uitdaging aan te gaan.” Zo reageert de Duitse minister van Defensie op de plotse dood van de Russische oppositieleider Aleksej Navalny.

Lees meer »

“Waarom kan jij niet tegen kritiek?”: eerste ruzie gooit roet in het eten van Regi en Kristel in ‘Regi gaat trouwen’

De weg naar het altaar is niet zonder slag of stoot voor Regi Penxten (47) en Kristel Hubeny (35), letterlijk dan. De ietwat roekeloze rit naar hun huwelijkschef mondt uit in een eerste ruzie voor de aanstaande bruid en bruidegom. “Ik rijd nooit meer. Trek uw plan”, klinkt het koppig bij Kristel, een antwoord dat niet in goede aarde valt

Lees meer »

Non. Stop. Kunst. door Kultuurvereniging Gits

Naar aanleiding van de verdwijning van het klooster in Gits organiseert de Kultuurvereniging van Gits een kunsthappening: Non. Stop. Kunst.
The post Non. Stop. Kunst. door Kultuurvereniging Gits appeared first on KW.be.

Lees meer »

IN BEELD – Queen herleeft in Kursaal Oostende dankzij ‘Queen The Music’ met Starstruck-winnaar Sonny Vande Putte

Met tientallen hits in de jaren 70, 80 en 90, is Queen een van de succesvolste popgroepen uit de geschiedenis. De band staat bekend om haar muzikale veelzijdigheid, gelaagde arrangementen, harmonieën en krachtige liveoptredens.
The post IN BEELD – Queen herleeft in Kursaal Oostende dankzij ‘Queen The Music’ met Starstruck-winnaar Sonny Vande Putte appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Ze heeft op 11 jaar tijd 11 miljoen euro uitgegeven aan handtassen”: wie is Elsina Khayrova, de nieuwe vlam van Tom Cruise?

Tom Cruise (61) is opnieuw dolverliefd. Al is de nieuwe vlam van de wereldster geen katje om zonder handschoenen aan te pakken. Van liegen in de rechtbank tot het blokkeren van bankrekeningen: maak kennis met Elsina Khayrova (36), het Russische model dat de Amerikaanse acteur op de dansvloer voor zich wist te winnen. “Deze rechtszaak is van begin tot einde

Lees meer »

Derwael herpakt zich bij competitierentree op balk knap na misser opsprong en moet nog even afwachten voor finale, Erika Pinxten wel zo goed als zeker

Het is even bang afwachten nu voor Nina Derwael bij haar competitierentree op de world cup in Caïro: volstaat haar score van 13.030 voor een plek in de finale? Derwael maakte een foutje bij de opsprong, maar herpakte zich nadien toch knap. En zeker Erika Pinxten mocht glunderen na haar balkoefening die met 13.230 punten nog iets hoger lag dan

Lees meer »

Sven Nys op netwerkavond voor lokale ondernemers in Oudenburg

In Oudenburg organiseert de dienst Economie op donderdag 7 maart om 19.30 uur een netwerkmoment “Niemand minder dan Sven Nys geeft die avond een lezing over zijn kennis en ervaring”, zegt schepen van Lokale Economie Stijn Jonckheere.
The post Sven Nys op netwerkavond voor lokale ondernemers in Oudenburg appeared first on KW.be.

Lees meer »