Krantenkoppen

Peter Taffeiren, Knokse luis in de pels van Paul Gheysens, stapt uit N-VA

15:48 Peter Taffeiren, de grote tegenstander van Paul Gheysens’ golfproject in Knokke-Heist, stapt na een jaar uit de N-VA omdat hij geen lijsttrekker mag worden bij de komende gemeenteraadsverkiezingen.

Meer krantenkoppen in België

“Dit wordt een win-win voor beide winkels”: Michèle en Tijs (Proxy Delhaize) nemen straks ook Delhaize in Westlaan over

Ook de Delhaize-vestiging in de Westlaan in Roeselare heeft een overnemer en dat zijn bekende gezichten. Michèle Devos en Tijs Beernaert, die nu al twee jaar Proxy Delhaize op De Munt runnen, zien hun werknemersbestand vertienvoudigen door deze overname.
The post “Dit wordt een win-win voor beide winkels”: Michèle en Tijs (Proxy Delhaize) nemen straks ook Delhaize in Westlaan over

Lees meer »

Gehaaste klant ziet niet dat glazen deur gesloten is en valt erdoor

Een man uit het Chinese Jiangxi was donderdag net iets te gehaast toen hij lunch wilde halen. De klant kwam aangelopen en zag daardoor niet dat er een glazen deur was. Hij liep ertegenaan en viel op honderden scherven. Medewerkers kwamen de man snel helpen, maar hij had zich gelukkig niet bezeerd. De winkeleigenaar zei later dat er al borden

Lees meer »

N-VA wil komende jaren “zo goed als geen” vluchtelingen opvangen

Als het van de N-VA afhangt, moet het aantal instromende vluchtelingen de komende jaren “minimaal of zo goed als nul” zijn. Daarvoor wil de partij gebruikmaken van het nieuwe Europese migratiepact. “Als landen een compensatiesom kunnen betalen, willen we daarvan gebruikmaken.” Dat schrijft ‘De Standaard’ vandaag na een bevraging van alle Vlaamse partijen over migratie.

Lees meer »

‘State of the Union’ van Jurgen Foré, de nieuwe COO van Soudal Quick-Step: “Hoe hoog Remco de lat legt voor zichzelf, zo hoog moeten wij ze leggen voor ons”

Dé grote opvolger van Patrick Lefevere bij Soudal Quick-Step? Van COO naar CEO? Eenvoud en bescheidenheid sieren, dus houdt Jurgen Foré (54) die boot nog even af. Zijn State of the Union getuigt wel alvast van gretigheid en ambitie. “Ik heb ruimte nodig om te ondernemen. En die krijg ik.”

Lees meer »

West-Vlaming Amar (25) en vriendin Sara (26) vreesden voor hun leven bij dodelijke brand in Valencia: “Uren moeten wachten voor we gered werden”

Menenaar Amar (25) en Portugese vriendin Sara (26) vreesden voor leven bij appartementsbrand in Valencia: “We moesten 2 uur wachten op de brandweer.”
The post West-Vlaming Amar (25) en vriendin Sara (26) vreesden voor hun leven bij dodelijke brand in Valencia: “Uren moeten wachten voor we gered werden” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Europees akkoord over strengere grenswaarden voor luchtvervuiling

Onderhandelaars van het Europees Parlement en van de EU-lidstaten hebben een politiek akkoord bereikt over een verbetering van de luchtkwaliteit. Voor verschillende vervuilende stoffen worden de grens- en streefwaarden tegen 2030 aangescherpt, maar de normen blijven wel minder ambitieus dan de aanbevelingen van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO).

Lees meer »

15de Kampioenschap van Meulebeke tafeltennis

Op zondag 3 maart om 13 uur organiseert Tafeltennisclub Meulebeke in het clublokaal in de Elbestraat 34 het 15de Kampioenschap van Meulebeke. Medeorganisator Peter Devoldere: “Dit kampioenschap, waarop we geen competitiespelers toelaten, heeft de bedoeling om een ontspannende en gezellige dag aan te bieden aan sportieve Meulebekenaren en/of personen die lid zijn van een Meulebeekse
The post 15de Kampioenschap van

Lees meer »