Krantenkoppen

Pommelien Thijs kroont zich met vijf prijzen tot grote winnaar MIA’s: “Paar dagen nodig om te bekomen”

Vijf op negen. En al zingend voorspeld met de lyrics ‘Geef mij alles of niks.’ Het werd erop voor Queen Pommelien (22). Hit van het jaar’, ‘Album’, ‘Nederlandstalig’, ‘Solo Artiest’ en ‘Pop’: Thijs kroonde zich tot slokop van haar Grote Persoonlijke MIA’s. “Dit is veel. En véél meer dan ik gehoopt had”, sprak ze. “Met eentje was ik al dolgelukkig.” Opmerkelijk: niemand van haar collega’s won meer dan één prijs.

Meer krantenkoppen in België

Tweede lichaam gevonden na dodelijke brand in Fins hostel waar ook Vlamingen verbleven, nog één persoon vermist

Hulpdiensten hebben een tweede lichaam geborgen na een dodelijke brand in een hostel in Fins Lapland. Dat meldt de Finse openbare omroep ‘Yle’. In het hostel verbleef ook een groep van een tiental Vlamingen, onder wie twee West-Vlaamse zussen. Zij konden zich echter tijdig in veiligheid brengen en vertelden eerder deze week aan HLN over hun beproeving. Er is nu

Lees meer »

Illegalen poetsen hamburgerrestaurants in Waregem en Kortrijk: forse boete voor zaakvoerder schoonmaakbedrijf

Een 46-jarige Oostendenaar heeft voor de Brugse strafrechtbank 56.000 euro boete gekregen, waarvan 33.600 euro effectief, voor zwartwerk en illegale tewerkstelling. A.Y. liet met zijn firma zeven mensen zonder papieren poetsen in hamburgerrestaurants.
The post Illegalen poetsen hamburgerrestaurants in Waregem en Kortrijk: forse boete voor zaakvoerder schoonmaakbedrijf appeared first on KW.be.

Lees meer »

La Cabane transformeert naar Café Erotiek voor maand februari

Voor Frederik Philipsen (35) van La Cabane mag de decoratie voor de Valentijnsmaand een beetje pikanter. In het decor hangen naast enkele hartjes ook opblaasbare sekspoppen. “Ik kwam er opeens op. La Cabane zal tot eind februari jullie Café Erotiek zijn. Vanavond vanaf 19 uur starten we met livemuziek van Denwood.”
The post La Cabane transformeert naar Café Erotiek voor

Lees meer »

Burgemeester Close over drugsprobleem in Brussel: “Besloten dat politie overal aanwezig zal zijn om probleem te overwinnen”

De Brusselse burgemeester Philippe Close (PS) heeft tijdens de gemeenteraad een stand van zaken geschetst over de maatregelen die zijn politiezone reeds ondernam in de bestrijding van het drugsgeweld op het grondgebied van de stad Brussel. Volgens Close hebben verschillende betrokken Brusselse burgemeesters “samen besloten” dat de politie “overal aanwezig zal zijn om het probleem te overwinnen.”

Lees meer »

Kinderen kunnen verjaardag in Torhoutse zwembad vieren

Kinderen die met hun vriendjes hun verjaardag op een manier anders dan anders willen vieren, kunnen dat in het stedelijk zwembad doen. De jarigen mogen gratis zwemmen en betalen slechts 2 euro per persoon voor hun vrienden onder de 14 jaar. Bovendien kan het benedenzaaltje in het zwembadcomplex gehuurd worden tegen 10,95 euro voor Torhoutenaren
The post Kinderen kunnen verjaardag

Lees meer »

LIVE OEKRAÏNE. Stafchef Russische strijdkrachten bezoekt troepen in Oekraïne – Oekraïne meldt burgerdoden in noorden door Russische drones

De Russische aanvallen aan het oostelijk en zuidelijk front in Oekraïne zijn fel toegenomen. De Oekraïense president Volodymyr Zelensky geeft toe dat zijn leger zich geconfronteerd ziet met een “extreem moeilijke” situatie aan het front. En volgens zijn Russische evenknie Vladimir Poetin is de oorlog in Oekraïne een “zaak van leven en dood”. Volg alle updates in onze liveblog.

Lees meer »

“We zullen hier samen een nog mooier verhaal schrijven”: G&V Energy Group en familie Vander Stichele bundelen krachten

Er staan grote veranderingen op til voor de familie Vander Stichele uit de Meiboomlaan in Roeselare. De eigenaars van het Total benzinestation/carwash en de Bite & Ride shop gaan een verregaande samenwerking aan met G&V Energy Group. Zoon Bert breidt de carwash uit en zet in op de verkoop van 4×4 wagens.
The post “We zullen hier samen een nog

Lees meer »

Actievoerders vragen in Londen vrijlating Julian Assange: Brits hooggerechtshof spreekt zich uit over uitlevering aan VS

Aanhangers van de opgesloten Wikileaks-oprichter Julian Assange eisen dinsdag zijn vrijlating voor het gebouw van het Britse hooggerechtshof. Dinsdag en woensdag buigt het High Court zich over een verzoek van Assange om zijn uitlevering naar de VS te blokkeren. De tweedaagse zitting vormt de laatste kans voor Assange om de uitlevering voor een Britse rechtbank tegen te houden.

Lees meer »

“Ze kan maar beter niet toegeven aan vlinders in buik”: romantiek troef in ‘Thuis’, maar dat is niet voor iedereen goed nieuws

Het knettert weer in ‘Thuis’. Na een donkere periode rond de jaarwisseling waarin heel wat koppels er de brui aan gaven, viert de romantiek opnieuw hoogtij in de VRT 1-soap. Er lijken maar liefst negen tv-koppels in de maak, en dat is een absoluut record in ‘Thuis’. Dat schrijft ‘TV Familie’. Al heeft niet iedereen voordeel bij een nieuwe liefde

Lees meer »