Krantenkoppen

Regering wil influencers inzetten voor info over anticonceptie

Vlaams minister van Media Benjamin Dalle (CD&V) wil influencers inzetten om correcte informatie te geven over anticonceptie. Dat zei hij woensdag in het parlement na een vraag van Freya Saeys (Open VLD).

Meer krantenkoppen in België

Sint-Cecilia toont zich als carnavaleske smaakmaker

Zot doen stond nu ook eventjes in het woordenboek en op het muzikaal menu van de Koninklijke Harmonie Sint-Cecilia uit Ardooie. Ze waren de graag geziene muzikale gasten op de stoet in Zwevezele. Het keurig gestreken uniform werd vervangen door een carnavalesk pak en een dito hoofddeksel. Muzikaal blijven ze ook in een carnavaleske bui
The post Sint-Cecilia toont zich

Lees meer »

Expert vindt het logisch dat ‘Back to reality’ werd afgevoerd: “Als Astrid en Natalia daar niet altijd sliepen, word je als kijker in de maling genomen”

VTM 2 voert ‘Astrid en Natalia back to reality’ al na één aflevering af. De heisa was onhoudbaar geworden. Er kwam kritiek op het uitgangspunt, én er doken klachten op over de productie. Natalia had zich misdragen op de set en buren beweerden dat de dames het opzet van het programma aan hun voeten veegden.

Lees meer »

El Grillo in jarige Sint-Petrus en Pauluskerk

De werkgroep PetrusPaulus100 organiseert op zaterdag 9 maart om 20 uur in de Sint-Petrus en Pauluskerk een concert met El Grillo in samenwerking met Cultuurwerking ‘Oekene Inviteert’, en met de steun van de Adriaen Willaert Stichting.
The post El Grillo in jarige Sint-Petrus en Pauluskerk appeared first on KW.be.

Lees meer »

Duitsers mogen vanaf april cannabis roken

Vanaf 1 april is recreatief cannabisgebruik legaal in Duitsland, is vrijdag beslist in de Bundestag. Volwassen Duitsers mogen beperkt cannabis kweken, bezitten en roken, bijvoorbeeld niet in de buurt van scholen. Er komen ook ‘cannabisclubs’.

Lees meer »

Moordende boerkent maandag straf voor partnergeweld

Zal Chris Vanhaverbeke (44) voor het assisenhof kunnen verschijnen met een blanco strafblad of zal daar toch een veroordeling wegens partnergeweld en eventueel verkrachting op prijken? Dat is de inzet van het proces tegen de landbouwer die in november 2022 zijn twee dochtertjes Maud (8) en Ona (5) verstikte in zijn boerderij in Waardamme bij
The post Moordende boerkent maandag

Lees meer »

Evenepoel en Van Aert tanken vertrouwen

Vijf dagen lang verzorgden Remco Evenepoel en Wout van Aert de show in de Ronde van de Algarve. Allebei wonnen ze een rit, Evenepoel pakte voor de derde keer de eindzege. Welke lessen kunnen ze trekken richting hun belangrijkere afspraken?

Lees meer »

Nieuwe McDonald’s in Ingelmunster opent midden mei: hamburgerrestaurant zoekt 78 medewerkers

McDonald’s-fanaten uit Ingelmunster en omstreken kunnen beginnen aftellen: midden mei opent de gloednieuwe vestiging langs de Ringlaan en Oostrozebekestraat. Het nieuwe filiaal zorgt meteen ook voor extra werkgelegenheid. “We zoeken 78 medewerkers”, stelt franchisenemer Kenny Schelstraete.
The post Nieuwe McDonald’s in Ingelmunster opent midden mei: hamburgerrestaurant zoekt 78 medewerkers appeared first on KW.be.

Lees meer »