Krantenkoppen

Seizoen zonder prijzen dreigt voor FC Barcelona, dat na verlengingen in Copa del Rey sneuvelt tegen Bilbao

De Copa del Rey is na Real Madrid in de achtste finale nu ook FC Barcelona in de kwartfinale kwijt. De blaugrana misten enkele kansen om het af te maken, waarna Athletic de Bilbao via de broers Williams toesloeg in de verlengingen: 4-2. Zo werd het een pijnlijke avond voor Barça, dat zich lijkt te moeten opmaken voor een seizoen zonder prijzen.

Meer krantenkoppen in België

Bedrijf riskeert fikse boete na fatale val Geert (53): “’s Ochtends zond hij een bericht naar zijn jarige petekind, ’s middags was hij dood”

Drie jaar nadat arbeider Geert Ramboer (53) uit Diksmuide om het leven kwam bij een tragisch arbeidsongeval nabij het sluizencomplex in Ooigem is zijn werkgever voor de Brugse strafrechtbank verschenen. Het arbeidsauditoraat eist een geldboete van 24.000 euro, maar het bedrijf legt de schuld volledig bij het slachtoffer. “Dit maakt het leed alleen maar zwaarder”, zucht zus Els.
The post

Lees meer »

Speler niet langer welkom na rode kaart voor elleboogstoot tijdens SC Zonnebeke – Jespo Komen-Waasten

Jespo Komen-Waasten verspreidde een opvallend communiqué na de verloren match in en tegen SC Zonnebeke in tweede provinciale B. Er vielen drie rode kaarten, vooral de tweede voor Rachid Boutakrourt bleef nadien hangen.
The post Speler niet langer welkom na rode kaart voor elleboogstoot tijdens SC Zonnebeke – Jespo Komen-Waasten appeared first on KW.be.

Lees meer »

8 Limburgse jongeren doen mee in circus- en dansvoorstelling “Beyond the edge: vanavond première in Tongeren

Vanaf vanavond zullen 8 jongeren uit Limburg te zien zijn in een nieuwe voorstelling van choreograaf en circusartiest Piet Van Dycke. In "Beyond the edge" bewegen de artiesten over een levensgrote installatie van ladders en zoeken ze hun grenzen op. De voorstelling is een project van de cultuurcentra van Maasmechelen, Genk, Heusden-Zolder, Houthalen-Helchteren, Lommel en Tongeren.

Lees meer »

‘De Mugge van Brugge’ brengt hommage aan Lustenhouwer

In juni zal het dertig jaar geleden zijn dat Willy Lustenhouwer, een van stads grootste entertainers, van ons heenging. Kevin ‘De Mugge van Brugge’ Rombaux wil dit niet onopgemerkt voorbij laten gaan en brengt op zondag 19 mei in de Stadsschouwburg een hommage aan een van zijn grootste helden. “Zonder Willy was er ook geen Mugge”, klinkt het.
The post

Lees meer »