Krantenkoppen

Topkok Wout Bru verlooft zich met vriendin Natassia: “Ik dacht dat het een grap was”

Wout Bru (54) en zijn 22-jaar jongere vriendin Natassia Van Kerkvoorde trokken deze week naar Champagne om haar verjaardag te vieren, en hebben nu nog een extra reden om te genieten. Het koppel heeft zich verloofd tijdens hun tripje. Wout koos voor pure romantiek en stelde de vraag vanop een bootje in een prachtig meer, compleet met een lekker glaasje wijn.

Meer krantenkoppen in België

Werkstraf voor verkeersagressie in fietsstraat

Een twintiger uit Holsbeek heeft voor de Brugse rechtbank 80 uur werkstraf gekregen voor feiten van verkeersagressie in een fietsstraat. Zijn halfbroer werd vrijgesproken.
The post Werkstraf voor verkeersagressie in fietsstraat appeared first on KW.be.

Lees meer »

LIVE GAZA. “Tientallen nieuwe doden in Gaza door Israëlische aanvallen” – Iran beschuldigt Israël van saboteren gaspijpleidingen

Tientallen Palestijnen zijn dinsdag omgekomen door Israëlische aanvallen in het zuiden en zuidoosten van Gaza, meldt het Palestijnse persbureau Wafa. De Colombiaanse president Gustavo Petro heeft Israël er intussen ook van beschuldigd een genocide te plegen op de Palestijnen in de Gazastrook, nadat zijn Braziliaanse ambtgenoot Luiz Inacio Lula Da Silva dat eerder al deed. En voor de kust van

Lees meer »

TERUGLEZEN GAZA. Zeker 23 doden bij Israëlisch bombardement op huis bekende komiek

Lees hier al het nieuws van zaterdag 24 februari over de oorlog tussen Israël en terreurbeweging Hamas. Onafhankelijke experten van de Verenigde Naties roepen op tot een wapenembargo tegen Israël. Exportlanden zouden het internationale humanitaire recht schenden als wapens die door hen geleverd worden ingezet zouden worden in de oorlog in de Gazastrook. De Israëlische premier Benjamin Netanyahu presenteerde zijn

Lees meer »

SAVE-bord in Bekaertstraat in Zwevegem herdenkt verongelukte Kato (12)

In de Bekaertstraat in Zwevegem zal op zondag 17 maart een SAVE-bord voor de verongelukte Kato Vandenbogaerde (12) onthuld worden. Het bord is een teken van solidariteit met de nabestaanden en moet een blijvende herinnering vormen.
The post SAVE-bord in Bekaertstraat in Zwevegem herdenkt verongelukte Kato (12) appeared first on KW.be.

Lees meer »

Actievoerders klagen wachtlijsten voor sociale woning in Antwerpen aan: “Meer dan 4 jaar wachten”

Aan het Operaplein in Antwerpen zijn verschillende actievoerders samengekomen om de lange wachtlijsten voor een sociale woning aan te klagen. De actie ‘Halte Wachtlijstlaan’, symbolisch gehouden aan een tramhalte, werd georganiseerd door Woonzaak. Dat is een initiatief van verschillende sociale organisaties die strijden voor een rechtvaardiger woonbeleid met meer sociale woningen.

Lees meer »

TERUGLEZEN. OEKRAÏNE. Zelensky: situatie aan het front “uiterst moeilijk”- Russische troepen rukken op

De Russische troepen rukken verder op na de val van Avdiivka, een strategische stad aan het front in het oosten van Oekraïne. Volgens het Oekraïense leger heeft er maandag in de buurt van het dorp Robotyne in het zuiden van het land “zwaar vuurgeweld” plaatsgevonden. President Volodymyr Zelensky noemt de situatie aan het front dan ook “uiterst moeilijk”. Volgens zijn

Lees meer »

Exotische roots, blauw bloed of eerste transvrouw: één van deze vijf wordt volgens ons Miss België

Liefst 32 dames, slechts één kroon. Maanden van voorbereiding komen zaterdag 24 februari tot een einde met de grote finale in Plopsaland De Panne. Wie van de finalistes neemt de titel van Emilie Vansteenkiste (22) over? Wordt het Lennie Blockmans (25) en krijgt ons land zo een eerste transvrouw als Miss België? Of gaat Parnian Robatsarpooshi (22), die als kind

Lees meer »