Krantenkoppen

Twee Pro-Iraanse strijders in Irak gedood door Amerikaanse aanvallen

De Verenigde Staten hebben aanvallen uitgevoerd op pro-Iraanse gewapende groepen in Irak. Dat heeft de Amerikaanse minister van Defensie Lloyd Austin meegedeeld.

Meer krantenkoppen in België

Dakloze vrouw steelt elektronica, sleutels en flessen sterke drank in Koerskaffee Roeselare

Een dakloze vrouw van 25 is vorige maand binnengedrongen in het Koerskaffee, bij het Museum van de Wielersport in Roeselare, en ging aan de haal met heel wat elektronica, sleutels en flessen sterke drank. Ze riskeert drie maanden cel. Daklozen zorgen geregeld voor overlast bij de openbare douches van het museum.
The post Dakloze vrouw steelt elektronica, sleutels en flessen

Lees meer »

Duo riskeert 18 maanden cel na acht diefstallen in Koksijde en De Panne

Twee mannen van 24 en 43 jaar oud riskeren elk 18 maanden cel en 1.200 euro boete voor een reeks van acht diefstallen en inbraken in Koksijde en De Panne. Daarbij beroofden ze onder andere een 80-jarige weduwe van haar goudwerk.
The post Duo riskeert 18 maanden cel na acht diefstallen in Koksijde en De Panne appeared first on KW.be.

Lees meer »

Tienermoeder die pasgeboren baby in vijver dumpte wordt niet vervolgd: “Niet zeker of kindje heeft geleefd”

De tienermoeder die haar pasgeboren baby in een grote vijver in Willebroek dumpte, wordt daar niet voor vervolgd. De reden: de wetsdokter kon niet met zekerheid zeggen of het kindje levend werd geboren. “En dus zijn er onvoldoende aanwijzingen om uit te gaan van een misdrijf”, aldus het parket van Antwerpen. Maar waarom is er dan zelfs geen sprake van

Lees meer »

Ultraloper Karel Sabbe stelt nieuwe film over Barkley Marathons voor: “Nu besef ik hoe uniek het was”

Een uitverkochte schouwburg zag in cc De Schakel ‘#17 – To finish the Barkley Marathons’ in première gaan. De film gaat over de uitzonderlijke prestatie van ultraloper Karel Sabbe, en diens steun en toeverlaat Joren Biebuyck. “Begin volgend jaar start ik een nieuwe recordpoging.”
The post Ultraloper Karel Sabbe stelt nieuwe film over Barkley Marathons voor: “Nu besef ik hoe

Lees meer »

Torenflat in Valencia in lichterlaaie: “Dertien gewonden, waaronder zes brandweermannen”

Een grote brand in de Spaanse kuststad Valencia heeft een torenflat van veertien verdiepingen grotendeels verwoest. Volgens de hulpdiensten brak het vuur uit in een flat op de vierde etage en verspreidde het zich snel. Minstens dertien mensen werden naar het ziekenhuis gebracht vanwege brandwonden of omdat ze rook ingeademd hebben. Onder de slachtoffers zaten ook zes brandweerlieden. Er zouden

Lees meer »

Geert Styl kondigt afscheid aan van Zwevezeelse Orde van de Bolhoed

Geert Styl (54) neemt afscheid als voorzitter van de Zwevezeelse Orde van de Bolhoed. Dat kondigde hij net na de succesvolle 54ste editie van het carnaval in Zwevezele aan. Hij en zijn vrouw willen wat meer tijd voor hun kleinkinderen en willen ook plaats ruimen voor de jongere generatie. Het wordt het einde van een tijdperk, want Geert zet zich

Lees meer »

Spaanse politie op zoek naar Amerikaanse vrouw (40), nadat ze mysterieus verdween in Madrid

De Spaanse politie onderzoekt een onrustwekkende verdwijning van een 40-jarige Amerikaanse. Ana Knezevich verdween begin deze maand uit het appartement waar ze verbleef in Madrid, in de chique wijk Salamanca. Er zijn enkele bizarre elementen in de zaak die haar verdwijning erg mysterieus maken en het ergste doen vrezen. Zo bleek iemand vlak rond de tijd van de vermissing de

Lees meer »