Krantenkoppen

Vier generaties op een rij: van Rémi tot Jacques

De geboorte van Rémi Adyns op 30 december 2023 zorgde voor een mannelijk viergeslacht in de familie Adyns.

De kleine Rémi woont samen met zijn papa Christof (29) in het Oost-Vlaamse Berlare. Zijn trotse opa Stefaan (57) woont in Harelbeke en een al even fiere overgrootvader Jacques Adyns (87) woont in Rekkem.

The post Vier generaties op een rij: van Rémi tot Jacques is provided by KW.be.

Meer krantenkoppen in België

Zes agenten gewond na rellen in Den Haag, dertien mensen aangehouden

Bij grootschalige rellen in de Nederlandse stad Den Haag zijn zeker zes agenten gewond geraakt. De politie zegt dertien aanhoudingen te hebben verricht. Urenlang trokken relschoppers door de straten, waarbij politieauto’s, personenauto’s en een touringcar in brand zijn gestoken. De politie zette uiteindelijk traangas in om de relschoppers te stoppen.

Lees meer »

Vliegtuig keert terug naar Schiphol nadat maden uit bagagevak op passagier vallen

Een vliegtuig dat dinsdagochtend vanuit Amsterdam onderweg was naar de Amerikaanse stad Detroit is na ongeveer een uur teruggekeerd… door maden in de cabine. Een Nederlander die in het vliegtuig van Delta Air Lines zat, bevestigt de berichtgeving daarover in Britse media. Volgens passagier Philip Schotte kropen de maden uit een bagagevak waar rotte vis in een zak bleek te

Lees meer »

Een vlucht met ganzen, pure romantiek en alweer een technisch mankementje: dit was ‘De Droomfabriek’

‘De Droomfabriek’ zorgde opnieuw voor een vat vol emoties. Kathleen daverde van adrenaline toen ze kon vliegen met ganzen en Carine kon niet haar tranen niet bedwingen toen ze, net als de koningin van Engeland, werd gewekt voor een groep doedelzakspelers. Maar voor het meest beklijvende moment zorgde Bart Peeters zelf toen die tijdens zijn concert op Maanrock optrad als

Lees meer »

#iedereenwestvlaming

Het personeel van de Eiffeltoren staakt, omdat het monument in slechte staat verkeert. Slecht nieuws, net in het jaar dat heel de wereld naar Parijs zal kijken….
The post #iedereenwestvlaming appeared first on KW.be.

Lees meer »

Beroepsproces over auto-ongeval in Aalst, waarbij meisje van 14 stierf, uitgesteld omdat nieuwe getuigen niet opdagen 

Het beroepsproces over het auto-ongeval in Aalst waarbij een meisje van 14 stierf, is uitgesteld omdat twee getuigen niet kwamen opdagen in de rechtbank. Die zouden nieuwe verklaringen afleggen. Het gaat om verklaringen die volgens de advocaat van de familie van het meisje, eerder niet onderzocht werden. Daarom overwegen ze om naar het Comité P te stappen om de zaak

Lees meer »

Frenkie de Jong haalt zwaar uit naar Spaanse media voor treffen met Napoli: “Stop met jullie leugens”

In de 1/8ste finales van de Champions League gaat Barcelona op zoek naar een goede uitgangspositie bij een Napoli in moeilijkheden. De ploeg van Ngonge en Dendoncker staat pas negende in de Serie A en zette deze week z’n coach op straat. Kunnen ze hun seizoen toch opfleuren door een succesvolle Champions League-campagne? Volg het op de voet in onze

Lees meer »

O.666 redt ruim 3.000 kg afval met circulaire gevelrenovatie met steun van OVAM, Stad Oostende en Oostendenaars

De gevelrenovatie van O.666 is achter de rug. In totaal werd met het hele gevelproject maar liefst 3.210 kg afval hergebruikt. De renovatie werd mogelijk met steun van Stad Oostende, OVAM en… de Oostendaars.
The post O.666 redt ruim 3.000 kg afval met circulaire gevelrenovatie met steun van OVAM, Stad Oostende en Oostendenaars appeared first on KW.be.

Lees meer »

Kaaiman kiest keurig | N-WA

01:00 Wat deed het deugd weer eens een artikel te lezen over de transfers van Vlaanderen naar Wallonië. En dan nog op de voorpagina van De Tijd. Het was genuanceerder, want ook Limburgers en West-Vlamingen …

Lees meer »

IN BEELD – Unieke première van ‘Tot Altijd’ in het Fakkeltheater in Antwerpen

Op zaterdag 17 februari ging de langverwachte musical “TOT ALTIJD” in première in de Rode Zaal van het Fakkeltheater te Antwerpen. Publiek, pers en genodigden waren reuzebenieuwd naar deze nieuwe creatie. De voorstelling, gebaseerd op de gelijknamige film van Nic Balthazar en EyeWorks, vertelt het aangrijpende verhaal van Mario Verstraete, de eerste niet-terminale euthanasiepatiënt in België. De cast mocht een

Lees meer »

“Brussel loopt duidelijk gevaar”: politici reageren gechoqueerd op zingende imam in Brussels Parlement

Op sociale media is heisa ontstaan nadat beelden zijn opgedoken van een imam die in het Brussels Parlement islamitische gezangen brengt. Theo Francken (N-VA) reageert gechoqueerd. “Dat iemand in het parlement van de hoofdstad van Europa koranverzen komt opzeggen, is verwerpelijk.” Volgens parlementsvoorzitter Rachid Madrane (PS) had “het evenement niet mogen plaatsvinden”.

Lees meer »