Krantenkoppen

Voortvluchtige Belgische man (36) veroordeeld voor moordpoging opgepakt in Thailand

De Thaise autoriteiten hebben een voortvluchtige man met de Belgisch-Marokkaanse nationaliteit opgepakt die in ons land veroordeeld werd voor poging tot moord. Dat melden lokale media.

Meer krantenkoppen in België

Nieuwe bedrijfsgebouwen voor Deroo in Westvleteren

Het begon allemaal in 1951 met ‘pépé’ Albert Deroo. Als gedreven hoefsmid verkocht hij allerlei benodigdheden voor op het veld. Hij maakte karren die door paarden op het land werden voortgetrokken.
The post Nieuwe bedrijfsgebouwen voor Deroo in Westvleteren appeared first on KW.be.

Lees meer »

N-VA lijkt strijd om marktleiderschap met Vlaams Belang te verliezen in nieuwe peiling, De Wever blijft populairste politicus

In een nieuwe peiling van De Standaard en VRT NWS zakt de N-VA, in 2019 nog afgetekend de grootste Vlaamse partij, onder de 20 procent. De strijd om het marktleiderschap met Vlaams Belang lijkt verloren, luidt de conclusie van onderzoekers Stefaan Walgrave en Jonas Lefevere (UA): de extreemrechtse partij peilt op net geen 28 procent.

Lees meer »

Oorlogsprojectielen vertragen vernieuwing waterleidingen Boezingestraat

De vernieuwing van de waterleidingen in de Boezingestraat loopt vertraging op nadat oorlogsprojectielen gevonden werden bij de graafwerken. De Watergroep moet nu een gespecialiseerde firma aanstellen om het risico op meer oorlogstuig onder de grond in kaart te brengen.
The post Oorlogsprojectielen vertragen vernieuwing waterleidingen Boezingestraat appeared first on KW.be.

Lees meer »

‘Alcoholmisbruik schaadt de gezondheid’: reclame voor alcohol krijgt nieuwe educatieve boodschap, maar sector zet minister buitenspel

Reclame voor alcohol krijgt een nieuwe educatieve boodschap. In plaats van “ons vakmanschap drink je met verstand” zullen commerciële boodschappen voor alcoholhoudende dranken voortaan gepaard gaan met de waarschuwing “alcoholmisbruik schaadt de gezondheid”. Dat kondigt de sector vandaag aan, maar ‘Het Belang van Limburg’ schrijft dat volgens federaal minister van Volksgezondheid Frank Vandenbroucke nog niets beslist is.

Lees meer »