Krantenkoppen

Voorzichtig Tesla waarschuwt voor ’tussenjaar’ in aanloop naar komst van kleiner model

22:54 Beleggers moeten wennen aan een – in ieder geval voorlopig – einde aan de stormachtige groei van de autoverkoop bij Tesla.

Meer krantenkoppen in België

LIVE OEKRAÏNE. Britse legerleider: “Oekraïne nog maandenlang gedwongen tot verdedigen” – Kiev meldt Russische drone- en raketaanvallen

De Franse president Emmanuel Macron sluit het sturen van soldaten naar Oekraïne niet uit. Hij zei dat maandag na een top in Parijs waarop de leiders van twintig Europese landen met elkaar spraken over de voortzetting van hun hulp aan dat door Rusland aangevallen land. Macron voegde er echter wel ter nuance aan toe dat er momenteel geen overeenstemming bestaat

Lees meer »

Elke dag krijgen honderd illegalen een bevel om ons land te verlaten: “Bij sommigen is het al het zoveelste en dat is frustrerend”

Het zorgt voor extra werk maar vooral voor frustraties bij politiemensen als ze weer eens iemand hebben opgepakt die nadien met een bevel om het grondgebied te verlaten op straat wordt gezet. Vorig jaar kregen gemiddeld honderd illegalen per dag zo een document. Hoeveel er daarvan effectief vertrokken zijn, is niet geweten. “Alleszins heel weinig”, klinkt het in politiekringen.

Lees meer »

Rijbewijs behalen? Opgelet: deze regels veranderen vanaf vandaag

De regels voor het theoretische rijbewijs zijn veranderd. Vanaf nu moet je minstens vijf maanden oefenen voor je jouw praktijkexamen aflegt. Voordien was de oefenperiode ‘slechts’ drie maanden. Daarnaast moeten begeleiders opnieuw een vormingsmoment volgen om de bestuurder veilig en correct te leren begeleiden.

Lees meer »

Drie decennia na eerste veroordeling krijgt Brugse oplichtster alweer dertig maanden cel: ‘Ik besef dat het zo niet verder kan”

Al sinds 1991 rijgt Florence D. de veroordelingen voor oplichting aaneen. Zo verkocht de Bruggelinge op grote schaal nepreizen en onbestaande festivaltickets. Donderdag kreeg de Bruggelinge nog eens 30 maanden effectieve celstraf omdat ze bij tientallen mensen voorschotten losweekte bij de verhuur van een fictieve vakantiewoning. En toen een kennis van haar in psychiatrie belandde, rook D. nog een andere

Lees meer »

Vief eert kaartkampioenen

In Bistro El Patio in de Weststraat heeft de vereniging Vief haar maandelijkse bijeenkomst gehouden, met tussenin de huldiging van de kaarters. Bij de heren eindigden Noël Kesteloot en André Vandekerckhove allebei op de eerste plaats, gevolgd door Arsène Beernaert. Bij de vrouwen won Margriet Rosseel, voor Marleen Bataillie en Jacqueline Desplenter. Op de foto
The post Vief eert kaartkampioenen

Lees meer »

Kokonuts Youth Bar wordt dé jongerenhotspot in Koksijde

Deze zomer lanceert de jeugddienst een bruisende pop-upjeugdhotspot aan Sportpark Hazebeek in Oostduinkerke. De Kokonuts Youth Bar wordt dé place to be waar Koksijdse jongeren elkaar kunnen ontmoeten.
The post Kokonuts Youth Bar wordt dé jongerenhotspot in Koksijde appeared first on KW.be.

Lees meer »