Krantenkoppen

Zes jaar na hun eerste ontmoeting is het sprookje uit: Laura Tesoro (28) verbreekt relatie met Jordan

Zij wou ‘een cocktail’. Hij verstond ‘een Duvel’. Ze lachten en het werd liefde. Laura Tesoro vond vijf jaar geluk aan de zijde van Jordan Butler en was steeds karig met commentaar, maar in die luwte doofde nu ook de vonk. “Laura en Jordan zijn niet meer samen”, klinkt het in hun omgeving.

Meer krantenkoppen in België

Brandweer Westhoek stelt nieuwe Mobiele Commando Unit voor

Even leek het alsof er een uitslaande brand woedde in het oude gemeentehuis van Merkem, maar het was een simulatie om het belang van de nieuwe Mobiele Commando Unit voor te stellen.
The post Brandweer Westhoek stelt nieuwe Mobiele Commando Unit voor appeared first on KW.be.

Lees meer »

Ouderraad organiseert stand-up comedyavond in kerk Vijfwegen: “Onze school verbindt de buurt”

De ouderraad van Vrije Basisschool De Brug afdeling Vijfwegen pakt op zaterdag 23 maart uit met ‘Kerke Komiek’, een stand-up comedyavond met praatcafé die plaatsvindt in de kerk op De Vijfwegen. De opbrengst vloeit integraal naar de school. De Dwaallichtjestocht, een andere organisatie van de ouderraad, ging dit jaar niet door, maar is nog niet afgeschreven.
The post Ouderraad organiseert

Lees meer »

Grootste maritieme festival ‘Oostende voor Anker’ keert terug van 23 tot 26 mei

Naar aloude traditie zetten in mei zo’n 150 historische en authentieke schepen koers richting Oostende, dwars door internationale wateren. Want voor het 23ste jaar vindt het maritieme festival ‘Oostende voor Anker’ plaats. Omcirkel alvast 23 tot 26 mei in je agenda, want dan bewonder je vanop de kade in Oostende verschillende grandioze schepen én gooi je zélf de trossen los

Lees meer »

‘Energetische behandelingen’ leveren Ardooise paardentrainster fikse geldboete op

Een 40-jarige vrouw uit Ardooie heeft voor de Brugse rechtbank een geldboete gekregen van 8.000 euro, de helft met uitstel, voor het onterecht uitoefenen van de diergeneeskunde. De paardentrainster gaf toe dat ze energetische behandelingen uitvoerde. “Maar ze gaf zich nooit uit voor dierenarts”.
The post ‘Energetische behandelingen’ leveren Ardooise paardentrainster fikse geldboete op appeared first on KW.be.

Lees meer »

Het geld achter de Belgische chocolade: “Er is een grens aan groei”

Chocoladeproducent Barry Callebaut wil 500 jobs in ons land schrappen. Maar hoe groot is de chocolademarkt in ons land? Maken we onze reputatie op gebied van kwaliteit ook waar in de cijfers? Hoeveel chocolade produceren we en wie koopt die allemaal? En betekenen die ontslagen een kantelpunt? Wij doken samen met chocolade-econoom Filip Abraham (KU Leuven) in de cijfers. “Kwaliteit

Lees meer »

Na Gents wielerdrama: hoe hou je bestuurders met rijverbod effectief van de baan? Twee politierechters geven hun ongezouten mening

De autobestuurder die zondagochtend onder invloed in Gent twee dodelijke verkeersslachtoffers maakte, werd al tweemaal veroordeeld voor rijden onder invloed. Zijn rijbewijs was ingetrokken. Maar dat heeft niet mogen baten. Het eeuwige probleem: hoe kunnen we zo’n recidivisten met rijverbod effectief van de baan houden? We vroegen het Peter D’Hondt en rechter op rust Peter Vandamme – de twee bekendste

Lees meer »

Landbouwer Koen Demonie uit Staden op Vlaams Belang-lijst Vlaams parlement

Landbouwer Koen Demonie (57) uit Staden krijgt van Vlaams Belang de 15de plaats op de lijst voor het Vlaams Parlement toebedeeld. Demonie zetelde tot 2018 ook in de Stadense gemeenteraad, aanvankelijk voor N-VA en later als onafhankelijke. Hij is ook kandidaat voor Vlaams Belang in Staden als er daar voor de verkiezingen een lijst zal ingediend worden.
The post Landbouwer

Lees meer »

Woody De Wandel (KVC Ichtegem): “Hoop op afscheid met behoud”

Dankzij 1-2-winst bij VKSO Zerkegem houdt rode lantaarn KVC Ichtegem (3B) de hoop op het behoud in derde B levendig. Ook centrale verdediger Woody De Wandel (29) gelooft erin. Eind april met een degradatie afscheid nemen van competitievoetbal hoopt hij te vermijden.
The post Woody De Wandel (KVC Ichtegem): “Hoop op afscheid met behoud” appeared first on KW.be.

Lees meer »