Krantenkoppen

Zeven hondjes met vervormde poten en bedekt met schurft gedumpt in afgelegen veld

In het Britse Kent zijn zeven puppies met vervormde poten en bedekt met schurft aangetroffen in een afgelegen en ijskoud veld. De hondjes zijn ondergebracht bij een opvangcentrum voor dieren, waar ze het ondertussen al iets beter stellen.

Meer krantenkoppen in België

Moeder van Sanda Dia reageert na heisa rond Acid: “Rechtvaardigheid zal nooit afgekocht kunnen worden, niet met boetes of werkstraffen, niet met giften”

Annemie De Vel, de moeder van Sanda Dia, heeft via haar advocaat een open brief verspreid na de heisa rond de veroordeling van Nathan Vandergunst, alias Acid. Die veroordeling – en vooral het feit dat Acid ‘zwaarder’ gestraft zou zijn dan de Reuzegommers die betrokken waren bij de dood van Sanda Dia – doet de discussie over klassenjustitie oplaaien. Maar

Lees meer »

Bart Kaëll en ABBA4U op Wieltjesfeesten

De Wieltjesfeesten in Menen vinden dit jaar plaats op 6, 7 en 8 september. Op zaterdag komt Bart Kaëll alvast langs.
The post Bart Kaëll en ABBA4U op Wieltjesfeesten appeared first on KW.be.

Lees meer »

Twee jaar cel voor heroïneverslaafde man die na tien winkeldiefstallen met totale buit van 19.000 euro betrapt werd

Een 41-jarige man uit Verviers is veroordeeld tot twee jaar cel voor een hele reeks diefstallen. De man stal onder meer cosmetica, maar vooral schakelaars in een elektrogroothandel. “De buit bedroeg maar liefst 18.848 euro.”
The post Twee jaar cel voor heroïneverslaafde man die na tien winkeldiefstallen met totale buit van 19.000 euro betrapt werd appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Moeder worstelde met verslaving en op 17de ging ik huis uit”: Ziggy uit ‘K2 zoekt K3’ praat voor het eerst over jeugdtrauma’s

Ooit getrakteerd op hoongelach en afwijzing bij ‘K2 zkt K3′, nu krijgt Ziggy Krassenberg (22) een staande ovatie in ‘American Idol’. De blijk van erkenning door wereldsterren als Katy Perry en Lionel Richie doet hem duidelijk deugd, want na het K3-avontuur heeft de kleurrijke artiest heel diep gezeten. “Allemaal de schuld van Studio 100”, vertelt hij ons. In dit openhartig

Lees meer »

Vakbonden starten petitie tegen besparingen op externe schoonmaak in Gentse scholen 

In Gent zijn de vakbonden en middenveldorganisaties een petitie gestart tegen de besparingen bij externe poetsfirma’s in stadsscholen. Het stadsbestuur voerde die dit schooljaar in. Volgens de bonden komen er klachten over vuile leslokalen en toiletten. Schoonmakers kaartten het probleem al aan in oktober, de stad beloofde bijsturingen. De actievoerders vinden dat die nog te weinig voelbaar zijn.

Lees meer »

Voor Vanhaezebrouck lijkt het einde in zicht bij AA Gent

Tenzij er nog onverhoopte sportieve successen volgen, is Hein Vanhaezebrouck (60) aan zijn laatste maanden bij AA Gent bezig. Volgend seizoen zal de stempel van eigenaar Sam Baro dragen en dat de chemie met de huidige trainer ontbreekt, bleek dit weekend overduidelijk.

Lees meer »