Krantenkoppen

Zijn de cashflowproblemen nu opgelost? En waarom hield Antwerp niet vast aan vraagprijs van 30 miljoen voor Vermeeren?

Antwerp stond met de rug tegen de muur. De Great Old heeft een akkoord met Atlético Madrid voor de transfer van Arthur Vermeeren (18) voor zo’n 27 miljoen euro (bonussen incluis). Maar waarom duwde het niet door voor die beoogde 30 miljoen? En zijn de cashflowproblemen nu opgelost?

Meer krantenkoppen in België

LIVEBLOG OMLOOP. Van Aert voelt de spanning, maar koestert rol als topfavoriet: “Ik probeer daar nooit onderuit te komen”

Nog twee keer slapen en dan is het tijd voor de Omloop, de échte start van het klassieke voorjaar. Wint topfavoriet Wout van Aert een tweede keer? Of triomfeert een ander speerpunt van het ijzersterke Visma-Lease a Bike? En wat kunnen Arnaud De Lie en Jasper Philipsen? Volg al het nieuws in de aanloop naar de openingsklassieker op de voet

Lees meer »

Juridische strijd tegen ethaankraker Ineos barst opnieuw los

De Nederlandse provincies Noord-Brabant en Zeeland tekenen opnieuw bezwaar aan tegen de vergunning die Ineos van de Vlaamse regering kreeg voor de bouw van een ethaankraker in de Antwerpse haven. Ook nu zou er te veel stikstof neerslaan in hun natuurgebieden. Het kabinet-Demir spreekt van een “afleidingsmanoeuvre”.

Lees meer »

Stem mee voor de #IchtegemInspireert-awards

Jaarlijks reikt de gemeente de #IchtegemInspireert-awards uit. Wie deze prijzen wint bepalen de inwoners zelf, want tot en met 3 maart kan je stemmen voor jouw favoriete(n). Op vrijdag 22 maart worden de winnaars in de bloemetjes gezet. Ook de Krak en Jeugdkrak van Ichtegem worden dan gehuldigd.
The post Stem mee voor de #IchtegemInspireert-awards appeared first on KW.be.

Lees meer »

Nu “Astrid en Natalia: back to reality” is afgevoerd: zijn we als publiek steeds strenger voor tv-programma’s?

De commotie rond het VTM-programma "Astrid en Natalia: back to reality" toont dat het moeilijk ligt wanneer BV’s doen alsof ze in armoede leven. Opmerkelijk, want het programma "Nieuwe buren", waarin Karen Damen en James Cooke hetzelfde deden, kon in 2016 wel nog passeren op televisie. Wat is er veranderd? Worden we als publiek steeds strenger voor zulke programma’s?

Lees meer »

Bakkerij Carrein in Beselare staat te koop: “We zullen babbels en sociale contacten missen”

Bakkerij Carrein uit de Wervikstraat in Beselare bij Zonnebeke stopt ermee. In het weekend van 24 en 25 februari gaat de bakkerij na meer dan honderd jaar definitief dicht. “We zijn de mensen dankbaar voor het jarenlange vertrouwen”, klinkt het bij het bakkerskoppel.
The post Bakkerij Carrein in Beselare staat te koop: “We zullen babbels en sociale contacten missen” appeared

Lees meer »

Hoe echt is reality-tv écht? “De bus van ‘Extreme Makeover’ reed liefst negen keer voor- en achteruit”

De onthullingen bij ‘Extreme Makeover’, de ruzies in ‘Temptation Island’, de vriestemperaturen bij ‘De expeditie: Groenland’ en nu ook het veelbesproken ‘Astrid en Natalia: Back to Reality’. 23 jaar na de eerste editie van ‘Big Brother’ stikt het van de realityshows op tv. Maar hoe ‘echt’ zijn die eigenlijk? “De kijker weet altijd wel een beetje dat niet alles is

Lees meer »

Dragende kracht zegt jeugdhuis in Sint-Eloois-Winkel vaarwel: “Ik zal de Chaplin zeker missen”

Thomas Ghesquiere, een vaste waarde binnen het jeugdhuis, trekt de deur van ‘den Chaplin’ gedeeltelijk achter zich dicht. Thomas was jarenlang voorzitter en werkte het voorbije jaar nog mee als bestuurslid. “Ik ben inmiddels 27 jaar. Het is nu aan de nieuwe generatie om het jeugdhuis draaiende te houden.”
The post Dragende kracht zegt jeugdhuis in Sint-Eloois-Winkel vaarwel: “Ik zal

Lees meer »

LIVE. Wordt Acid veroordeeld voor ‘exposen’ van Reuzegommers?

Nathan Vandergunst (24), beter bekend onder zijn Youtube-alias Acid, krijgt donderdagvoormiddag te horen of hij veroordeeld wordt voor het ‘exposen’ van de namen van vier Reuzegommers. In theorie riskeert hij een celstraf van maximaal twee jaar, een boete van 80.000 euro en een schadevergoeding van 200.000 euro. Volg alles hier live.

Lees meer »

Grootse plannen voor ‘leefplein’ in Vuurtorenwijk drastisch aangepast: “Stad maakt voorbarig plannen”

De grote plannen van de stad voor een ‘leefplein’ op het Sint-Antoniusplein in de Vuurtorenwijk zijn aangepast. “Een spijtige zaak voor het stadsbestuur, dat burgers dwingt om hun oprit op te breken maar zelf het goede voorbeeld niet geeft”, luidt het bij de oppositie. “Er zijn technische problemen en we kozen in het belang van de school voor een tussenoplossing”,

Lees meer »

Hilariteit op Oudenburgse gemeenteraad door vraag over #iktrekhetmijaan: “Wij zijn dan ook hete beren”

Tijdens het vragenmoment op de gemeenteraad van woensdag 21 februari vroeg raadslid van CD&V+ Lore Appels aan schepen van Milieu Gino Dumon welke acties de stad genomen heeft naar aanleiding van #iktrekhetmijaan, de vroegere Dikketruiendag. In de uitloper van het antwoord kwam er een hilarische tussenkomst van Lores-fractieleider Peter Velle.
The post Hilariteit op Oudenburgse gemeenteraad door vraag over #iktrekhetmijaan:

Lees meer »