Krantenkoppen

AUSTRALIAN OPEN. Wat een ontlading: Elise Mertens plaatst zich voor dubbelfinale en is virtueel nieuwe nummer één van de wereld

Van 7 tot 28 januari gaat met de Australian Open de eerste grandslam van 2024 door. Bij de mannen mikt Novak Djokovic op een elfde eindzege in Melbourne en een 25ste grandslamzege in totaal. Volg het op de voet in onze liveblog!

Meer krantenkoppen in België

Titelstrijd ligt weer helemaal open na comfortabele 0-3-zege van KSC Dikkelvenne bij Eendracht Aalst

KSC Dikkelvenne heeft de topper in tweede amateurklasse A gewonnen. Eendracht Aalst stond al na amper zeven minuten een doelpunt in het krijt na mistasten in de defensie. De thuisploeg was vooral gevaarlijk op stilstaande fases, maar stuitte vooral op doelman Beernaert. In de tweede helft miste Mputu een strafschop, een vrije trap van De Man waaide er aan de

Lees meer »

Olivier Deschacht geeft toe dat hij een kort lontje heeft in het verkeer: “Was ik niet bekend, dan had ik al veel meer van mijn tak gemaakt”

Olivier Deschacht (43) vertelt in het programma ‘JOE Le taxi’ openhartig over zijn leven na zijn voetbalcarrière. Over de korte romance met Pauline Slangen (22), maar ook over de dagdagelijkse dingen. Zo geeft hij toe dat hij zich best wel kan ergeren in het verkeer, maar wel altijd rustig probeert te blijven. “Ik moet tegen mezelf zeggen: Oli, doe dat

Lees meer »

Digitaal ledscherm op Koning Leopold III-plein

Na een geslaagd testproject heeft het lokaal bestuur nu een vast digitaal ledscherm laten plaatsen op het Koning Leopold III-plein. Een extra communicatiekanaal om stadsnieuws, evenementen en aankondigingen op een visueel krachtige manier te communiceren.
The post Digitaal ledscherm op Koning Leopold III-plein appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Ze woonde alleen en kreeg niet veel bezoek, maar kwaad opzet?”: buren blijven achter met vele vragen nadat bewoonster (38) oude molen dood aangetroffen wordt

“Al wat we weten, is dat dit ongelooflijk triest is.” De buren van de opvallende molenaarswoning in Veltem-Beisem, waar vrijdag het levenloze lichaam van de 38-jarige bewoonster aangetroffen werd, blijven met vele vragen achter. Ook het gerecht heeft de antwoorden nog niet, een autopsie moet meer duidelijkheid brengen. Maar kwaad opzet kan niemand in de buurt zich voorstellen, al houdt

Lees meer »

Goed te Potente wordt een stuk groener

Het Goed te Potente verwijst naar een historisch omwalde hoeve die ooit aan de Ommegangsdreef grensde. Het was een tempeliershoeve die later eigendom werd van Jan De Beer, heer van Meulebeke. In de tweede helft van de twintigste eeuw wordt het Goed te Potente gesloopt en het domein verkaveld voor de aanleg van een gelijknamige woonwijk tussen de Steenstraat en

Lees meer »

167.500 medische onderzoeken van bedrijfsarts geanalyseerd: we zijn lang niet zo gezond als we zelf denken

De Belgische werknemer schat zichzelf een stuk gezonder in dan hij in werkelijkheid is. 9 op de 10 zien niet meteen medische problemen. Een grove overschatting, volgens de arbeidsgeneeskundige dienst van Attentia. Wat zijn en wie ervaart de grootste problemen? Maar vooral: hoe pakken we het aan? “Gezondheid is niet langer louter een privézaak.”

Lees meer »

Edgard en Nelly zijn een briljanten paar

Edgard Knockaert (86) en Nelly Blondeel (90) werden onlangs ontvangen op het Oostendse stadhuis voor de viering van hun briljanten huwelijksverjaardag. Ze stapten immers in het huwelijksbootje op 24 januari 1959 in Ruddervoorde. Edgard verdiende de kost als zelfstandig schilder, terwijl Nelly werkte als naaister. Het koppel kreeg een dochter. Voorts houdt Edgard zich op
The post Edgard en Nelly

Lees meer »

Coach Frank Depestele en aanvoerder Lowie Stuer verlaten Menen na dit seizoen

Frank Depestele (46) is vanaf volgend seizoen coach van volleybalclub Aalst. Hij verlaat Menen, waar hij momenteel nog aan het roer staat. Menen maakte verder ook bekend dat libero en aanvoerder Lowie Stuer op het einde van het seizoen de club verlaat.
The post Coach Frank Depestele en aanvoerder Lowie Stuer verlaten Menen na dit seizoen appeared first on KW.be.

Lees meer »

Fries Deschilder heeft het naar zijn zin bij zijn nieuwe club

Dankzij twee flitsen van Tibo Van de Velde en een late goal van Fries Deschilder, sleepte SK Roeselare zondag in het absolute slot een punt uit de brand op het veld van Erpe-Mere (2-2). Minder dan gehoopt. Maar wel een resultaat waar ze bij de bezoekers, door de late ommekeer, konden mee leven.
The post Fries Deschilder heeft het naar

Lees meer »