Krantenkoppen

C&A haalt kleding weg van onlinewinkels Zalando en Amazon

12:38 De Nederlandse kledingketen C&A schroeft haar onlineambities terug. Ze verbreekt haar samenwerking met de onlinewinkels Zalando en Amazon, omdat die het bedrijf naar eigen zeggen te weinig winst oplev…

Meer krantenkoppen in België

Vredeshuis in Gent niet verkocht en omgevormd tot kunstatelier 

De stad Gent laat het Vredeshuis omvormen tot tijdelijke kunstateliers. De stad kon een renovatie van 2 miljoen niet betalen en stelde het gebouw daarom vorige lente te koop. De stad stelt nu dat de verkoop op pauze wordt gezet, na de volksbevraging vorig jaar. Al speelt ook het gebrek aan interesse bij kandidaat-kopers mogelijk een rol.

Lees meer »

STANDPUNT. De Wever riskeert zich in dezelfde fuik te manoeuvreren als de Nederlandse VVD met Wilders deed

In het eerste debat met alle Vlaamse partijvoorzitters, georganiseerd door Knack, ging Bart De Wever dinsdag nog iets verder in zijn waarschuwing voor een federale regering zonder Vlaamse meerderheid. De Wever zei nadrukkelijk dat de Vivaldipartijen dan bij de vorming van de Vlaamse regering niet op hem moeten rekenen. Hij zei niet woordelijk dat hij in dat geval – als

Lees meer »

Nicole en Antoon vieren gouden jubileum

Op 15 februari 1974 gaven Antoon Laevens en Nicole Yserbyt hun jawoord. Nu, 50 jaar later, konden ze hun gouden huwelijksjubileum vieren. Dit gebeurde met onder meer een bezoek van schepenen Deprez en Desmet. Antoon is in Zwevegem geboren op 22 mei 1951 en was metaalarbeider van beroep. Nicole had eveneens haar wiegje in Zwevegem
The post Nicole en Antoon

Lees meer »