Krantenkoppen

CELEB 24/7. Paris Hilton met mama in tv-show en Rita Ora zingt in indrukwekkende jurk

Niets leukers dan meekijken met het leven van onze beroemde medemensen. Benieuwd wat ze zoal uitspoken? Je ontdekt het hier in onze nieuwsstream.

Meer krantenkoppen in België

Vakbonden van huishoudhulpen besmeuren gebouw BNP Paribas Fortis met “pek en veren”

Het gemeenschappelijk vakbondsfront van vakbonden ABVV, ACLVB en ACV heeft vrijdagochtend actiegevoerd bij BNP Paribas Fortis in Brussel, hoofdaandeelhouder van Poetsbureau, het grootste bedrijf in de sector. Het gebouw van BNP Paribas Fortis werd besmeurd met “pek en veren”. De bank moet volgens de vakbonden het dienstenchequebedrijf aanmanen om de collectieve arbeidsovereenkomst over de eindejaarspremie in ere te herstellen. Bij

Lees meer »

Dochters Sylvester Stallone doen boekje open over extreme opvoeding: “Hij liet ons op elkaar oefenen met pepperspray”

Actiefilmster Sylvester Stallone (77) blijkt heel ver te gaan om zijn drie dochters te beschermen. Dat begon al toen ze nog klein waren, zegt Sistine (25) deze week in een nieuwe aflevering van hun realityshow. “Hij stopte in het vierde leerjaar een klein mes in mijn rugtas”, vertelt ze. En dat was niet zijn meest opmerkelijke actie.

Lees meer »

Afbraak zwembad Ter Leie op stadsdomein Oosthove in Wervik valt goedkoper uit

Het schepencollege heeft de afbraak van het zwembad Ter Leie op het stadsdomein Oosthove in Wervik gegund aan de firma Grondwerken Deprez uit Zonnebeke. De kostprijs bedraagt 237.287 euro, btw inbegrepen. “We zouden graag hebben dat de sloop is voltooid tegen juli want dan begint op Oosthove de speelpleinwerking”, aldus burgemeester Youro Casier (Vooruit).
The post Afbraak zwembad Ter Leie

Lees meer »

Zieke Julian Assange niet aanwezig bij zitting van laatste kans

Een zieke Julian Assange woont dinsdag de hoorzitting in het Britse High Court niet bij. “Hij voelt zich niet goed vandaag”, zei zijn advocaat Edward Fitzgerald bij de start van de zitting. Die wordt beschouwd als een laatste kans voor Assange om een overlevering van het Verenigd Koninkrijk naar de Verenigde Staten tegen te houden.

Lees meer »