Krantenkoppen

“Dat hij goede band heeft met mijn kinderen, doet me veel plezier”: Sabine Hagedoren vindt nieuw liefdesgeluk

“Toen Sam in mijn leven verscheen, kon ik aan een nieuw en mooi hoofdstuk beginnen.” Weervrouw Sabine Hagedoren (55) heeft het verdriet om haar overleden man Jurgen, die in 2016 stierf aan kanker, een plaats kunnen geven en is ze opnieuw gelukkig. In ‘Primo’ spreekt ze voor het eerst uitgebreid over haar nieuwe relatie. “Het is en blijft een fijn gevoel om vlinders in je buik te voelen, ook wanneer je wat ouder bent.”

Meer krantenkoppen in België

Wat doet buitenlandse adoptie met een kind? “Wij zijn volledig ontworteld”

Nadat fouten aan het licht zijn gekomen in adoptiedossiers van kinderen uit Ethiopië, besliste Vlaams minister van Welzijn Hilde Crevits (CD&V) om een adoptiepauze in te lassen. Noëmi Plateau en Esther Mondésir Heurckmans zijn zelf geadopteerd en Chiara Candaele doet onderzoek naar de geschiedenis van adoptie. Is interlandelijke adoptie nog van deze tijd? En hoe voelt het om op te

Lees meer »

Fikse werkstraf voor eigenaar Stafford die na aanval hond ook baasje klappen geeft

Een 37-jarige Diksmuideling moet een fikse werkstraf van 150 uren vervullen en 800 euro boete betalen na een geval van zinloos geweld. Nadat de Stafford van J.B. eerst een andere hond aanviel, mengde J.B. zich en gaf daarna vuistslagen aan het weerloze slachtoffer, het baasje van de andere hond. Het is intussen al de elfde veroordeling van J.B.
The post

Lees meer »

Racetalent Amaury Cordeel blijft ontkennen dat hij 179 km/u op landelijke weg reed

Racetalent Amaury Cordeel (21), die eind 2022 veroordeeld werd tot een rijverbod van zes maanden voor een zware verkeersovertreding waarbij hij met 179 kilometer per uur door de Hogenakkerstraat in Temse raasde, blijft ontkennen dat hij achter stuur zat. “Hij is veroordeeld op basis van aannames, er zijn geen zintuiglijke vaststellingen gedaan”, sprak zijn advocaat maandag op het proces in beroep.

Lees meer »

“Miss België niet meer van deze tijd? We halen meer dan duizend inschrijvingen!”: Darline Devos (59) kroont straks negentiende Miss

In 1928 werd met Anne Koyaert de allereerste Miss België gekroond. De meest prestigieuze schoonheidswedstrijd van het land bestaat dus al bijna een eeuw, waarvan ruim een vijfde in handen van Darline Devos. Op zaterdag 24 februari kroont ze haar negentiende Miss België. “Als ze de kamer binnenkomt, moeten alle gesprekken stilvallen: dát soort miss zoeken we.”
The post “Miss

Lees meer »

Russische leger heeft nu ook cokesfabriek van Avdiivka ingenomen

In Oekraïne heeft het Russische leger nu ook de grote cokesfabriek van Avdiivka onder controle gekregen. Dat meldt het Russische ministerie van Defensie. De fabriek was de laatste plek waar zich nog een aantal Oekraïense soldaten verscholen, nadat hun leger zich het afgelopen weekend had teruggetrokken uit het strategisch belangrijke stadje Adviivka.

Lees meer »

Franse politie ontmantelt pedofielennetwerk, één verdachte opgepakt in ons land: “Bijna miljoen foto’s en video’s gevonden”

De Franse politie heeft een pedofielennetwerk ontmanteld dat meer dan 120 minderjarige slachtoffers heeft gemaakt. De nationale gendarmerie nam bijna een miljoen foto’s en video’s van seksueel geweld tegen kinderen in beslag, klinkt het in een verklaring. Ook in de Henegouwse stad Bergen werd één verdachte opgepakt.

Lees meer »

Lotte Stevens wordt iconische Jeanne d’Arc in groots musicalspektakel, met ook inbreng van Floris Devooght uit Hulste

Na eerdere historische openluchtspektakels als ‘Marie-Antoinette’, ‘Albert I’, ‘Rubens’ ‘1830’ en ‘Damiaan’, presenteert Historalia vanaf 14 augustus 2024 het grootse musicalspektakel ‘Jeanne d’Arc’ op het domein van Kasteel de Merode in Westerlo. Het schrijversduo Jelle Cleymans (liedteksten) en Jef Hoogmartens (script) moest de knoop nog doorhakken over wie in de huid mag kruipen van de iconische Franse oorlogsheldin en na

Lees meer »

Ondanks klacht tegen Nick Bril, Play4 gaat ‘Celebrity Masterchef’ gewoon uitzenden: “Als jurylid staat hij niet centraal in programma”

De start van het tweede seizoen van ‘Celebrity Masterchef Vlaanderen’ gaat, ondanks de klacht tegen jurylid Nick Bril, gewoon door zoals gepland. Dat bevestigt zender Play4 aan onze redactie. “Het programma staat los van wat er zich afspeelt in de privésfeer van onze jury”, klinkt het in een statement. ‘Masterchef’ start op maandag 4 maart.

Lees meer »