Krantenkoppen

“Dat mijn kinderen een goede band met hem hebben, doet me veel plezier”: Sabine Hagedoren vindt nieuw liefdesgeluk

“Toen Sam in mijn leven verscheen, kon ik aan een nieuw en mooi hoofdstuk beginnen.” Weervrouw Sabine Hagedoren (55) heeft het verdriet om haar overleden man Jurgen, die in 2016 stierf aan kanker, een plaats kunnen geven en is ze opnieuw gelukkig. In ‘Primo’ spreekt ze voor het eerst uitgebreid over haar nieuwe relatie. “Het is en blijft een fijn gevoel om vlinders in je buik te voelen, ook wanneer je wat ouder bent.”

Meer krantenkoppen in België

KIJKRAPPORT. ‘Het onbekende’: “De nogal dominante persoonlijkheden beloven drama en geruzie”

Na ‘De verraders’ en ‘Bestemming X’ pakt VTM met ‘Het onbekende’ opnieuw uit met een verrassend spelprogramma dat te omschrijven valt als ‘psychologische reality’. Over de inhoud hield de zender lang de lippen op elkaar. Kort samengevat: zestien deelnemers krijgen tijdens missies continu de keuze tussen ‘het bekende’ en ‘het onbekende’. Een sprong in het diepe dus, ook voor de

Lees meer »

Aantal fietspaden in goede staat stijgt in alle Vlaamse provincies, behalve in Antwerpen

Het aantal fietspaden langs gewestwegen in Vlaanderen dat in uitstekende of behoorlijke staat verkeert is met 3,3 procent gestegen, tot 63,8 procent. Dat blijkt uit het nieuwe fietsrapport van het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV). In totaal telt Vlaanderen ongeveer 7.000 kilometer fietspaden langs gewestwegen. De fietspaden in goede staat daalde in de provincie Antwerpen wel met 7,7 procent.

Lees meer »

Blessin ongezien kwaad in de kring van Union na zege, Rouches trekken boetekleed aan voor razende fans: alle highlights van speeldag 27

Speeldag 27 van de reguliere competitie in onze Jupiler Pro League en de winnaar bovenin luistert alwéér – naast die van Anderlecht – naar de naam Union. Maar dat verhinderde Alexander Blessin niet om zijn spelers rond de middelcirkel samen te roepen en in een colère uit te barsten. Niet tevreden met hoe Union naliet Standard helemaal dood te doen

Lees meer »

Middelkerkse collega’s bedelven elkaar onder complimenten

Op vrijdag 1 maart verwacht het gemeentebestuur een heuse complimentenregen. Ter gelegenheid van de jaarlijkse complimentendag verdeelt de dienst participatie namelijk unieke complimentenkaartjes en affiches die collega’s onder elkaar kunnen uitwisselen. Die leuke actie bedankt alle collega’s van alle diensten voor hun dagelijkse inzet.
The post Middelkerkse collega’s bedelven elkaar onder complimenten appeared first on KW.be.

Lees meer »

Beruchte boer alweer gelinkt aan moordzaak, deze keer die van advocate Claudia Van Der Stichelen: “Ze zullen van een kale reis terugkomen”

Er is dinsdag een nieuwe, hoogst opvallende man urenlang verhoord in het onopgeloste dossier van de vermoorde advocate Claudia Van Der Stichelen. Landbouwer Koen V.H., ooit verdacht van de moord op een vermiste topvolleyballer en een wandelaar, komt als getuige in het vizier van de speurders. “Ze zullen van een kale reis thuiskomen.”

Lees meer »

Het Messi-getreiter wordt ‘m opnieuw teveel: Cristiano Ronaldo reageert met obsceen gebaar dat wellicht niet onbestraft blijft

Het potje van Cristiano Ronaldo (39) kookte nog maar eens over. De Portugese superster belande gisterenavond andermaal in een storm van kritiek nadat hij obscene gebaren leek te maken na de 2-3 overwinning op het veld van Al-Shabab, de ploeg van Rode Duivel Yannick Carrasco. Volgens de media in Saudi-Arabië zullen de uitlatingen van CR7 niet zonder gevolgen blijven.

Lees meer »

“Vanaf de eerste dag een succes”: Chris Bevernage en Ri4vos vieren 15-jarig bestaan van Marktcafé Les Halles in Ieper

Op 9 maart zal het precies vijftien jaar geleden zijn dat Chris Bevernage de deuren van Les Halles op de Grote Markt opende en dus trok hij aan de mouwen van zijn vrienden Wim Vandamme en Bart Devos van Ri4vos om er iets speciaals rond te organiseren. Het resultaat: vier gratis optredens op elke negende van de maanden maart, april,

Lees meer »

Mariette en Fabien winnen kampioenschap manillen

In het lokaal dienstencentrum De Kim in de Sint-Jorisstraat vond de tweede editie van het Werviks kaartkampioenschap manillen plaats. Het ging om een organisatie van de stedelijke seniorenadviesraad en De Kim, met steun van de stad. Er waren in totaal 32 deelnemers. Bij de mannen had Fabien Dourny de beste troeven, bij de vrouwen was
The post Mariette en Fabien

Lees meer »