Krantenkoppen

De ene gepensioneerd, de andere wodka-miljonair: Eden Hazard op foto met ballenjongen die hem elf jaar geleden een rode kaart aansmeerde

Eden Hazard pakte in zijn carrière slechts één rode kaart, maar het was er wel eentje die zal blijven hangen. In 2013 werd de ex-Rode Duivel in het shirt van Chelsea van het veld gestuurd nadat hij een treiterende ballenjongen aantrapte om hem de bal te ontfutselen. De toen 17-jarige jongeman in kwestie is nu 28 en multimiljonair. Elf jaar na de feiten deelt Eden Hazard een foto met hem op sociale media: “Wanneer je op pensioen bent, kan je nog eens bijpraten met oude vrienden.”

Meer krantenkoppen in België

Maffia probeert pastoor te vergiftigen via miswijn

Kritiek van een priester, dat hoort de maffia in het Zuid-Italiaanse Calabrië niet graag. Zelfs in zijn eigen kerk is een pastoor uit het kleine San Nicola di Pannaconi niet meer veilig, bleek onlangs: een lid van de maffia probeerde de man namelijk te vergiftigen met zijn eigen miswijn.

Lees meer »

Gouden Schoen Toby Alderweireld geëerd met Carrièreprijs in ‘zijn’ Ekeren: “Dit is de plek waar ik dankzij mijn ouders fantastische jeugd had”

Minder spectaculair dan de Gouden Schoen, emotioneel zéker zo waardevol: Toby Alderweireld (34) mocht dinsdag de Carrièreprijs ophalen in het districtshuis van Ekeren. Voor de held van Royal Antwerp FC is het thuiskomen: hij groeide er de eerste vijftien jaar van zijn leven op én sloot er op zijn vijfde aan bij Germinal. “Elke keer dat ik hier passeer, komen

Lees meer »

Dochters Sylvester Stallone doen boekje open over extreme opvoeding: “Hij liet ons op elkaar oefenen met pepperspray”

Actiefilmster Sylvester Stallone (77) blijkt heel ver te gaan om zijn drie dochters te beschermen. Dat begon al toen ze nog klein waren, zegt Sistine (25) deze week in een nieuwe aflevering van hun realityshow. “Hij stopte in het vierde leerjaar een klein mes in mijn rugtas”, vertelt ze. En dat was niet zijn meest opmerkelijke actie.

Lees meer »

“Als je niet zorgt voor jezelf, dan smak je tegen de muur”: herbronnen in het nieuwe massagesalon van Cindy (42)

Je lichaam en geest in balans brengen. Het is het resultaat waar Cindy Notredame (42) naar streeft. In de serene sfeer van haar nieuwe Elysium massagesalon in Menen kunnen mensen volledig gaan herbronnen. “Het is ontspannend maar levert meteen ook opnieuw pakken energie.”
The post “Als je niet zorgt voor jezelf, dan smak je tegen de muur”: herbronnen in het

Lees meer »

Dan toch geen “Beveren Waas”: Zwijndrecht verwerpt naam nieuwe fusiegemeente

Zwijndrecht heeft de nieuwe fusienaam "Beveren Waas" verworpen. De gemeenteraad keurde gisterenavond met een grote meerderheid de naam af. Aangezien de naam unaniem goedgekeurd moest worden door de drie gemeenteraden van Beveren, Kruibeke en Zwijndrecht, moet de stuurgroep dus opnieuw van nul beginnen. Vorige week nog maar werd "Beveren Waas" voorgesteld tijdens een groot persmoment.

Lees meer »

Zag jij ook deze vuurbol? Negen meldingen van heldere meteoor die over West-Vlaanderen vliegt

Maandag rond 18.45 uur was er voor wie toevallig naar boven keek in West-Vlaanderen duidelijk een meteoor zichtbaar. Negen mensen verspreid over de hele provincie maakten een melding van dit fenomeen. De vuurbol was zichtbaar tot in Nederland, Noord-Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk. “Niet alleen de helderheid van de meteoor en de bewolking op dat moment zijn belangrijk, maar ook

Lees meer »

“Jullie input is belangrijk voor ons seniorenbeleidsplan”: Seniorengroep Oostduinkerke-Wulpen bestaat 65 jaar

In de Kokpit van het gemeentehuis van Koksijde zette het lokaal bestuur de Koninklijke Seniorengroep Oostduinkerke-Wulpen (S.O.W.) officieel in de bloemetjes. De vereniging mag dit jaar maar liefst 65 verjaardagskaarsjes uitblazen.
The post “Jullie input is belangrijk voor ons seniorenbeleidsplan”: Seniorengroep Oostduinkerke-Wulpen bestaat 65 jaar appeared first on KW.be.

Lees meer »

Travis Roelens verlaat straks SK Elverdinge

Met een drie op vijftien is SK Elverdinge aan een mindere reeks bezig in derde provinciale A. Zondag hopen Travis Roelens (26) en zijn ploeggenoten het tij te keren. Geen sinecure, want Elverdinge kijkt ploeg-in-vorm Staden in de ogen. “Ze zijn uitstekend op dreef, maar we zijn allesbehalve kansloos.”
The post Travis Roelens verlaat straks SK Elverdinge appeared first on

Lees meer »