Krantenkoppen

Dé kans voor Thierry Neuville, maar WK rally was nog nooit zo doods

Hij eindigde al vijf keer tweede, maar Thierry Neuville krijgt door het magere deelnemersveld vanaf vandaag in Monte Carlo misschien wel de kans van zijn leven om het WK rally te winnen.

Meer krantenkoppen in België

Al 100.000 euro in 15 uur tijd: crowdfun­ding van Acid om schadevergoeding te betalen is groot succes

Youtuber Acid, ofwel Nathan Vandergunst, heeft na zijn veroordeling een crowdfundingcampagne opgestart waarmee hij de schadevergoeding wil financieren die hij moet betalen aan de ouders van een Reuzegommer. Het bedrag op de site – die overigens even plat lag omdat er zoveel naar gesurft werd – stijgt enorm snel. Na twintig minuten werd er al meer dan 6.000 euro ingezameld,

Lees meer »

“Het verlies van Avdiivka is nog maar het begin”: twee experts buigen zich na twee jaar oorlog over de kaart van Oekraïne

Zaterdag 24 februari breekt in Oekraïne al het derde oorlogsjaar aan. Ondanks enorme verliezen heeft Rusland het initiatief stevig in handen en droomt Oekraïne niet meer van de grote bevrijding. Wij brachten onze oorlogsreporter Arnaud De Decker en militair historicus Tom Simoens samen voor een vooruitblik. “In Kiev hangt een groot onheil in de lucht.”

Lees meer »

“Hier zouden kinderen van 6 en 7 jaar trainen”: voetbalclub wil bomen weg na zoveelste incident tijdens storm Louis

Tijdens storm Louis waaide een boom op het kunstgras van KSK Vlamertinge, doorheen de pas vernieuwde reclamepanelen waar eerder een boom op viel. “Speel niet met mensenlevens”, aldus de club tot de eigenaar na het derde incident in drie jaar.
The post “Hier zouden kinderen van 6 en 7 jaar trainen”: voetbalclub wil bomen weg na zoveelste incident tijdens storm

Lees meer »

Stem mee voor de #IchtegemInspireert-awards

Jaarlijks reikt de gemeente de #IchtegemInspireert-awards uit. Wie deze prijzen wint bepalen de inwoners zelf, want tot en met 3 maart kan je stemmen voor jouw favoriete(n). Op vrijdag 22 maart worden de winnaars in de bloemetjes gezet. Ook de Krak en Jeugdkrak van Ichtegem worden dan gehuldigd.
The post Stem mee voor de #IchtegemInspireert-awards appeared first on KW.be.

Lees meer »

Sterrenregister voor stilgeboren kinderen

Voortaan kunnen ouders die hun kindje verliezen tijdens de zwangerschap, het alsnog laten registreren in Zwevegem. Ook zal men de naam kunnen laten plaatsen op de geboortezuil die men jaarlijks ergens plaatst.
The post Sterrenregister voor stilgeboren kinderen appeared first on KW.be.

Lees meer »

Edgard en Nelly zijn een briljanten paar

Edgard Knockaert (86) en Nelly Blondeel (90) werden onlangs ontvangen op het Oostendse stadhuis voor de viering van hun briljanten huwelijksverjaardag. Ze stapten immers in het huwelijksbootje op 24 januari 1959 in Ruddervoorde. Edgard verdiende de kost als zelfstandig schilder, terwijl Nelly werkte als naaister. Het koppel kreeg een dochter. Voorts houdt Edgard zich op
The post Edgard en Nelly

Lees meer »