Krantenkoppen

Doe-het-zelfketen Brico staat te koop

01:00 De Nederlandse doe-het-zelfspecialist Maxeda werkt aan de verkoop van zijn Belgische winkels. Het gaat om 138 Brico’s en BricoCity’s en 14 BricoPlanits.

Meer krantenkoppen in België

Didier Teppa (64) wil met Vlaams Belang nieuwe richting uit in Blankenberge: “Gedaan met dwarsliggen”

Vlaams Belang komt in oktober opnieuw op bij de gemeenteraadsverkiezingen. Ditmaal echter niet met een oude bekende, maar wel met een nieuw gezicht als lokale aanvoerder: Didier Teppa, 64 en kok van beroep. Ook zijn echtgenote Brigitte Deschacht (57) krijgt een plekje op de lijst. “We willen ons constructief opstellen.”
The post Didier Teppa (64) wil met Vlaams Belang nieuwe

Lees meer »

Is de Wolfpack de Wolfpack niet meer? Een goede Omloop had al het gedoe doen vergeten, maar dat draaide anders uit

Meteen raak voor Visma-Lease a Bike in de Omloop. De ploeg van Wout van Aert heeft definitief de scepter overgenomen van Soudal Quick-Step als dé dominante factor in het voorjaar, ziet onze chef wielrennen Marc Ghyselinck. “Is de Wolfpack de Wolfpack niet meer?”, vraagt hij zich af. “Zie de uitspraken van vader Patrick Evenepoel kort voor het WK in Glasgow.

Lees meer »

Kaaiman kiest keurig | Heren, vertrekt

01:00 En nu ernstige zaken, want door de focus op de verkiezingen te richten zou een mens vergeten wat echt belangrijk is: het Belgische wielerseizoen begint vandaag. Met de Omloop Het Nieuwsblad, voorheen …

Lees meer »

Brielen Sport (3A) in harde degradatiestrijd verwikkeld

In derde provinciale A zit Brielen Sport in een harde degradatiestrijd verwikkeld. Vorig weekend boekte men een belangrijke 0-1-overwinning op het veld van rode lantaarn SVD Kortemark. De 33-jarige verdediger IJf Menu kon met zijn ploegmaats dus de nul vast houden achterin.
The post Brielen Sport (3A) in harde degradatiestrijd verwikkeld appeared first on KW.be.

Lees meer »

Tom Ongena (Open VLD) wil natuurherstelwet tegenhouden met blokkeringsminderheid

Als het van Open VLD-voorzitter Tom Ongena afhangt, moet de Raad van de Europese Unie de natuurherstelwet tegenhouden. De wet werd gisteren/dinsdag nog goedgekeurd door het Europees Parlement, maar volgens Ongena moet onder de lidstaten op zoek gegaan worden naar een blokkeringsminderheid. Dat heeft hij woensdag gezegd in Villa Politica (VRT 1). Uit indiscreties blijkt dat daarvoor inderdaad pogingen ondernomen

Lees meer »

Lienda en Johan klinken op huwelijksgeluk

Lienda Vervynckt (71) en Johan Foré (71) werden voor hun gouden huwelijksjubileum op het gemeentehuis uitgebreid in de bloemetjes gezet. Het gouden paar kent elkaar al heel lang. Zo deden ze samen hun plechtige communie in Oostwinkel.
The post Lienda en Johan klinken op huwelijksgeluk appeared first on KW.be.

Lees meer »

Gewezen Deloitte-topman Jurgen Foré, de nieuwe rechterhand van Patrick Lefevere bij Soudal-Quick Step: “Van een merknaam als The Wolfpack kunnen veel andere teams alleen dromen”

Jurgen Foré (53) is niet de uitgesproken persoonlijkheid die Patrick Lefevere wel is. Toch is hij als nieuwe chief operating officer officieel diens rechterhand, en misschien ooit zijn opvolger bij Soudal-Quick Step. “Er zijn goeie afspraken over de plaats die ik kan innemen.”

Lees meer »

LIVE. Volg hier de verkiezing van Miss België 2024

De kroon is opgeblonken, 32 dames staan te popelen om hem straks op hun hoofd te zetten. Krijgt ons land voor het eerst een transvrouw als Miss België met Lennie Blockmans (25)? Wordt het Parnian Robatsarpooshi (22), die als kind uit Iran wegvluchtte en nu een stem wil zijn voor alle vrouwen? Of gaat een underdog met de titel aan

Lees meer »

LIVEBLOG MILAN-ATALANTA (20u45). Milan-coach Pioli vol lof voor weerzien met De Ketelaere: “Hij doet het ongelofelijk goed”

Charles De Ketelaere en Atalanta proberen hun vierde plek in de stand, goed voor Champions League-voetbal, veilig te stellen. De teller van de ex-Club-speler staat al op zes goals en zes assists, mooie cijfers. Kan hij die nog wat oprikken op het veld van nummer drie in de stand AC Milan, bovendien nog steeds zijn moederclub? Volg het op de

Lees meer »