Krantenkoppen

Een nieuwe stem in de Franstalige politiek

06:00 Wordt de actualiteit in het noorden en het zuiden van het land anders bekeken? Die vraag proberen we te beantwoorden in onze wekelijkse kroniek van Alain Narinx (L’Echo) en Wim Van de Velden (De Tijd)…

Meer krantenkoppen in België

Alana Castrique (Cofidis) kijkt uit naar het voorjaar

Zaterdag trekt het Vlaamse wielervoorjaar zich op gang voor de mannen en de vrouwen. Aan de start van de Omloop voor vrouwen staat Alana Castrique (24). Zij hoopt zich te tonen na twee pechjaren.
The post Alana Castrique (Cofidis) kijkt uit naar het voorjaar appeared first on KW.be.

Lees meer »

LIVE GAZA. Hamas: “Als er niet snel extra hulp komt, trekken we stekker uit gesprekken over staakt-het-vuren”

Hamas dreigt ermee om uit de gesprekken over een mogelijk staakt-het-vuren te stappen als er niet snel bijkomende hulp geleverd wordt aan de Gazastrook. Duizenden Israëli’s hebben betoogd tegen het beleid van premier Benjamin Netanyahu. En de Amerikaanse regering bereidt zich voor om bommen en andere wapens naar Israël te sturen. Volg alle ontwikkelingen in onze liveblog.

Lees meer »

Dokter Sara is één van de uitblinkers in ‘Kamp Waes’: “Mijn volgende grote doel? Een gezonde baby op de wereld zetten”

In ‘Kamp Waes’ is er niks van te merken, maar Sara De Boey (30) is intussen hoogzwanger. In mei moet ze bevallen en krijgt haar oudste zoontje Jerom een zusje. “Hij begint dat stilaan te beseffen”, vertelt ze in ‘Story’. De orthopedisch chirurg in opleiding moet daardoor haar sportieve activiteiten terugschroeven en daar heeft ze het best lastig mee. “Jarenlang

Lees meer »

El Grillo in jarige Sint-Petrus en Pauluskerk

De werkgroep PetrusPaulus100 organiseert op zaterdag 9 maart om 20 uur in de Sint-Petrus en Pauluskerk een concert met El Grillo in samenwerking met Cultuurwerking ‘Oekene Inviteert’, en met de steun van de Adriaen Willaert Stichting.
The post El Grillo in jarige Sint-Petrus en Pauluskerk appeared first on KW.be.

Lees meer »

Team ’Toerke Loapn’ loopt in maart 100 kilometer voor Kom Op Tegen Kanker: “Ter ere van broer en nonkel Luc”

Binnen een kleine maand staan Sofie Vermeersch en haar dochter Zoë uit Meulebeke samen met drie teamgenoten aan de start van de 100 kilometer voor Kom Op Tegen Kanker. Het liefst hadden ze dat gedaan met hun broer en nonkel Luc als supporter aan de zijlijn om hem een hart onder de riem te steken in zijn gevecht tegen prostaatkanker.

Lees meer »

▶ Enthousiaste Gloria Monserez laat ongewild haar eigen vis-tattoo zien in ‘De Droomfabriek’

Neen, het was geen vroege aprilvis in de derde aflevering van ‘De Droomfabriek’. Maar de immer aandachtige HLN Mediawatchers zagen wel hoe Gloria Monserez ongewild haar eigen vis-tattoo op haar buik aan kijkend Vlaanderen onthulde. Haar topje ging wapperend omhoog, eronder liet ze een vis met drie vinnen zien. Een eigen creatie overigens van multitalent Gloria, die in haar schaarse

Lees meer »

Hussein Niyitanga (SCT Menen): “Het gaat steeds vlotter”

SCT Menen kon nog eens winnen. Op FC Poperinge haalde Sporting het met 2-3 van de Hoppeplukkers. Vrijdagavond komt de nummer twee VK Langemark-Poelkapelle op bezoek. Kunnen de jongens van T1 Tim Debrouwer nog eens uitpakken met een stunt? Als het van de 18-jarige Hussein Niyitanga afhangt wel. “We zouden wel eens aangenaam kunnen verrassen”, zegt de Burundees.
The post

Lees meer »