Krantenkoppen

Geen andere optie dan sterilisatie: Bangkok probeert apenplaag onder controle te krijgen

Ze terroriseren de inwoners van Bangkok en verspreiden ziektes. Om de makaken-populatie onder controle te houden, is er nu een campagne gestart om de diertjes te steriliseren.

Meer krantenkoppen in België

Ardooise oplichtster zat al acht jaar achter tralies, maar riskeert alwéér nieuwe celstraf: “Is het leuk in de gevangenis misschien?”

Al veertig jaar lang rijgt Carline D. (63) de straffen voor oplichting aaneen. De Ardooise bracht in totaal al acht jaar door in de gevangenis, maar dat houdt haar niet tegen om telkens nieuwe slachtoffers te maken. Zo maakte ze de zaakvoerster van een Brugse B&B ruim 15.000 euro lichter en een Roemeense vrouw zag liefst 37.000 euro door de

Lees meer »

Familieportret

Lien Vansteenbrugge vertelt over haar leven in Tielt.
The post Familieportret appeared first on KW.be.

Lees meer »

Apple riskeert Europese boete van een half miljard euro door klachten van Spotify

Het Amerikaanse techbedrijf Apple riskeert een boete van 500 miljoen euro van de Europese Unie. Dat schrijft de Britse zakenkrant ‘Financial Times’ op basis van ingewijden. In 2019 startte de Europese Commissie een onderzoek naar aanleiding van klachten van rivaliserende muziekdiensten, waaronder Spotify, die vinden dat Apple de concurrenten belet en de eigen diensten bevoordeelt. De boete wordt naar verwachting

Lees meer »

Na dagen zonder licht

In het Noorse Andøyo ontwaken de inwoners uit hun gedwongen Arctische siësta. Wanneer in die regio de nacht valt, gaat het licht er twee lange maanden helemaal uit. Toen er aan de horizon plots enkele tinten oranje en roze verschenen, was fotograaf Sébastien Van Malleghem er bij om de eerste warme gloed op het gezicht vast te leggen.

Lees meer »

Sint-Pietersparochie Oostkamp viert Maria-Lichtmis

De Sint-Pietersparochie vierde Maria-Lichtmis met een eucharistieviering, speciaal opgedragen aan de kinderen die het voorbije jaar gedoopt werden. De mis werd voorgegaan door priester Rik Verbeke. Na de viering werden de families met hun kinderen die naar de Sint-Pieterskerk gekomen waren getrakteerd op koffie en pannenkoeken aangeboden door het parochieteam. Deze kinderen werden het voorbije
The post Sint-Pietersparochie Oostkamp viert

Lees meer »