Krantenkoppen

“Het kan beste competitie ter wereld worden”: Lukaku ziet ‘grote toekomst’ voor Saoedi-Arabië in opmerkelijk interview

Romelu Lukaku (30) heeft bij een bezoekje aan Saoedi-Arabië met AS Roma de lokale voetballiefhebbers weten te paaien. Volgens ‘Big Rom’ kan de Saoedische competitie uitgroeien tot “de beste van de wereld.” Opvallend, gezien Lukaku afgelopen zomer nog resoluut een transfer naar Saoedi-Arabië weigerde.

Meer krantenkoppen in België

Recordaantal klachten ingediend door mensen op bel-me-niet-meer-lijst

Vorig jaar zijn er 9.816 klachten ingediend bij de federale overheidsdienst Economie voor ongewenste reclameoproepen bij mensen die op de bel-me-niet-meer-lijst stonden. Die lijst biedt de mogelijkheid geen reclameoproepen meer te ontvangen van ondernemingen die aan directe marketing doen. “Het systeem schiet zijn doel voorbij”, zegt N-VA Kamerlid Anneleen Van Bossuyt.

Lees meer »

LIVEBLOG LOTING. Loten Club en Union een topclub in de Conference League?

Club Brugge en Union gaan om 13 uur de trommels in voor de loting van de achtste finales van de Conference League. Grote namen als Aston Villa, Fiorentina, Lille en Ajax zijn daarbij mogelijke tegenstanders. In de Europa League kennen Romelu Lukaku en Charles De Ketelaere met respectievelijk Brighton en Sporting al hun opponenten. Volg de loting van de Conference

Lees meer »

Dankzij gezichtsscan kunnen thuisverpleegkundigen Wit-Gele Kruis bloeddruk en hartslag voortaan op enkele seconden meten

Regelmatig moeten thuisverpleegkundigen vitale gezondheidsparameters, zoals bloeddruk en hartslagfrequentie, van hun patiënten meten. Deze handelingen nemen momenteel best veel tijd in beslag omdat dit manueel 1 voor 1 opgenomen wordt. Via een pilootproject met de IntelliProve gezichtsscanning kan dit nu in een tijdsspanne van enkele seconden gebeuren.
The post Dankzij gezichtsscan kunnen thuisverpleegkundigen Wit-Gele Kruis bloeddruk en hartslag voortaan op

Lees meer »

EXCLUSIEF. Probeerde Nick Bril te verzwijgen dat hij stagiair had aangereden? Twee kroongetuigen komen met opvallend verhaal

“Hij heeft met het leven van die man gespeeld door het ongeval te verzwijgen.” Dat zeggen de twee belangrijkste getuigen van het ongeval waarbij topchef Nick Bril (40) van The Jane met zijn zware Range Rover over stagiair Joe Claridge (37) reed, nu 6 weken geleden. De familie van het slachtoffer dient nu ook een officiële klacht in. “Hij heeft

Lees meer »

Jasper en Tuur eindigen op 39ste plaats in totaal klassement op 216 in de Dusi Canoe Marathon

Jasper Bonte (30) en Tuur Bettens (35) van de Zwevegemse kajakclub KSKZ blikken terug op legendarische Dusi Canoe Marathon, de zwaarste en meest legendarische kajakwedstrijd op het Afrikaanse continent. Ze behaalden de 17de plaats van de 61 bij de ‘K2 heren senioren’ en de 39ste plaats op 216 in het totaal klassement. “Ons mega avontuur zit erop. Na een heel

Lees meer »

Vakanties, luxevluchten en boottochten op kosten van NRA: wapenlobbyist Wayne LaPierre veroordeeld voor corruptie

De Amerikaanse wapenlobbyist Wayne LaPierre, de voormalige voorzitter van de National Rifle Association, is samen met verschillende hooggeplaatste leden van de NRA schuldig bevonden aan financieel wangedrag en corruptie. De jury kwam na een week beraadslagen tot de conclusie dat de vroegere NRA-voorzitter geld van de wapenvereniging gebruikte voor vakanties, luxevluchten voor zijn familieleden en jachttochten.

Lees meer »

Premier De Croo: “Met Poetin valt niet te onderhandelen”

“Met de Russische president Vladimir Poetin valt niet te onderhandelen”. Dat heeft premier Alexander De Croo gezegd in een reactie op de dood van Kremlincriticus Aleksej Navalny (47). Navalny overleed vorige week in het Siberische strafkamp waar hij een celstraf van 30 jaar wegens “extremisme” uitzat.

Lees meer »