Krantenkoppen

“Hij zal de presidentsverkiezing niet winnen”: volgens expert heeft Trump te weinig draagvlak in de swingstates

Nikki Haley geeft na het verlies in New Hampshire nog niet op. Maar zonder ongelukken komt er in november een rematch tussen Donald Trump en Joe Biden. De president zal niet ontevreden zijn met wat hij zag en ziet gebeuren.

Meer krantenkoppen in België

LIVE. Wordt Acid veroordeeld voor ‘exposen’ van Reuzegommers?

Nathan Vandergunst (24), beter bekend onder zijn Youtube-alias Acid, krijgt donderdagvoormiddag te horen of hij veroordeeld wordt voor het ‘exposen’ van de namen van vier Reuzegommers. In theorie riskeert hij een celstraf van maximaal twee jaar, een boete van 80.000 euro en een schadevergoeding van 200.000 euro. Volg alles hier live.

Lees meer »

Steven H kleurt met Geen Punt stevig buiten de hiphoplijntjes

Jay-Z, Chuck D, Eric B, Steven H … Van alle hiphopartiesten in dit rijtje is deze laatste uit Kaster veruit de minst bekende, maar wel hij die het felst buiten de lijntjes van het genre kleurt. Bewijsstuk is zijn nieuwste single en videoclip ‘Geen punt’ waarin Steven H een kale drumbeat koppelt aan stevige grungegitaren en een felle uitleg over

Lees meer »

Twee op de drie Syriëstrijders op vrije voeten

Van de teruggekeerde Syriëstrijders en leden van terroristische moslimgroeperingen zijn er momenteel twee op de drie op vrije voeten. Dat schrijft Het Laatste Nieuws vrijdag op basis van cijfers die minister van Justitie Paul Van Tigchelt (Open VLD) heeft vrijgegeven na een vraag van Kamerlid Barbara Pas (Vlaams Belang).

Lees meer »

Ladies Night in ‘t Kruispunt: “Ook heren zijn welkom!”

Op zaterdag 6 april organiseren vrouwelijke ondernemers een Ladies Night in zaal ‘t Kruispunt in Eernegem. De bedoeling is de naambekendheid van hun producten te vergroten.
The post Ladies Night in ‘t Kruispunt: “Ook heren zijn welkom!” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Al ruim 125.000 euro ingezameld om schadevergoeding te betalen: crowdfunding van Acid is groot succes

Youtuber Acid, ofwel Nathan Vandergunst, heeft na zijn veroordeling een crowdfundingcampagne opgestart waarmee hij de schadevergoeding wil financieren die hij moet betalen aan de ouders van een Reuzegommer. Het bedrag op de site – die overigens even plat lag omdat er zoveel naar gesurft werd – stijgt enorm snel. Na twintig minuten werd er al meer dan 6.000 euro ingezameld,

Lees meer »