Krantenkoppen

‘Holding Inno-eigenaar versaste ruim 300 miljoen naar privéfirma’s’

13:12 Een divisie van de Oostenrijkse vastgoed- en retailholding Signa van de omstreden zakenman René Benko heeft voor haar ondergang ruim 300 miljoen euro versast naar firma’s van zijn familie, meldt de Br…

Meer krantenkoppen in België

Elien opent Lili’s Trimcorner voor honden

Elien Devijver (35) houdt nu zaterdag de officiële opening van haar hondentrimsalon Lili’s Trimcorner in de Mentenhoekstraat 123. Baasjes kunnen er terecht met hun honden groot of klein om ze er weer helemaal tiptop te laten uitzien.
The post Elien opent Lili’s Trimcorner voor honden appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Ik doe dit niet alleen voor Astrid en Natalia”: Wim (43) toont zich in tv-programma vriendelijkste buurman van Vlaanderen

Van ‘beschamend’ tot ‘ongeloofwaardig’. Astrid Coppens (41) en Natalia Druyts (43) krijgen er op sociale media stevig van langs na de eerste aflevering van ‘Astrid en Natalia: Back To Reality’. Wél veel lof is er voor de hulpvaardige buurman Wim Wouters (43) uit Turnhout. Hij schiet de BV’s te hulp om elf huizen verderop het gras af te rijden. Is

Lees meer »

Behagen is om (religieuze) kiezers vragen

13:07 De beelden van een Pakistaanse imam die vanaf het spreekgestoelte van het Brussels Parlement verzen uit de Koran citeert, hebben een golf van protest veroorzaakt. Ze dateren van 13 januari, bij de uit…

Lees meer »

Tuinhier Heule brengt hulde aan winnaars van ‘Vergroen en Bebloem’

Op de jaarlijkse bijeenkomst van Tuinhier Heule werden de laureaten van de ‘Vergroen en Bebloem’-wedstrijd 2024 gehuldigd door voorzitter Daniël Hostens, secretaris Danny Maes en vertegenwoordiger van de stad Kortrijk Stephanie Demeyer.
The post Tuinhier Heule brengt hulde aan winnaars van ‘Vergroen en Bebloem’ appeared first on KW.be.

Lees meer »

‘Cuichine’ ziet opnieuw tafel voor 8 leeg blijven: “Een viergangenmenu besteld en dan niet komen… Wat een voedsel- én geldverspilling”

De aandacht die het Antwerpse restaurant ‘Cuichine’ anderhalf jaar geleden vroeg rond zogenoemde ‘no shows’ heeft duidelijk weinig uitgehaald. Het restaurant in de wijk Zurenborg trekt opnieuw aan de alarmbel nadat een tafel van acht gasten niet kwam opdagen. “Ze hadden allemaal een viergangenmenu besteld.”

Lees meer »

Bijna alle Belgische stranden overschrijden Europese drempels: plastic zwerfvuil en bouwafval grootste vervuilers

Belgische stranden overschrijden bijna op alle punten de Europese drempels voor een goede milieutoestand. Dat blijkt woensdag uit de eerste metingen van vzw Proper Strand Lopers in opdracht van de minister van de Noordzee Paul Van Tigchelt (Open Vld) en de dienst Marien Milieu van de FOD Volksgezondheid. Plastic afval en constructieafval zijn de twee grootste categorieën afval die op

Lees meer »

Bakkerij Debusschere uit Oostende bakt nu ook de lekkerste croissant van het hele land: “Dit is een fantastische erkenning”

De titel van beste croissantbakker van West-Vlaanderen hadden ze al beet, nu heeft Bakkerij Debusschere uit Oostende volgens radiozender MNM ook de lekkerste van heel België in de toonbank pronken.
The post Bakkerij Debusschere uit Oostende bakt nu ook de lekkerste croissant van het hele land: “Dit is een fantastische erkenning” appeared first on KW.be.

Lees meer »