Krantenkoppen

Is toekomstige coach van Arthur Vermeeren een doodgraver van talent? “Simeone kan je overtuigen het Vaticaan te kopen”

Een kleurrijk karakter zweert bij zwart. Atlético-coach Diego Simeone (53) kleedt zich naar het imago dat sommigen hem hebben aangemeten: dat van een doodgraver van jong talent. Klopt die reputatie? Welke filosofie hanteert Simeone bij Atlético? Hoe sterk is zijn overredingskracht nu Arthur Vermeeren (18) twijfelt? En wat staat de jongeling van Antwerp echt te wachten in Madrid?

Meer krantenkoppen in België

Symbolisch sterrenregister voor stilgeboren kindjes in Gistel

Het stadsbestuur opent een zogenaamd sterrenregister. Daarin kunnen ouders van stilgeboren kindjes officieel het overlijden laten registreren, wat een belangrijke stap is in de emotionele verwerking.
The post Symbolisch sterrenregister voor stilgeboren kindjes in Gistel appeared first on KW.be.

Lees meer »

Wat nu Shari er niet bij is? Grace Verbeke blikt vooruit naar voorjaar bij de dames

Ook de dames beginnen met de Omloop aan hun Vlaamse voorjaar. Grace Verbeke, winnares van de Ronde van Vlaanderen van 2010 en vandaag sportdirecteur bij Lotto-Dstny Ladies, blikt vooruit. “Iemand als Shari Bossuyt zit er niet meteen weer aan te komen. Al kunnen de West-Vlaamse meisjes wel verrassen.”
The post Wat nu Shari er niet bij is? Grace Verbeke blikt

Lees meer »

TERUGLEZEN GAZA. Zeker 23 doden bij Israëlisch bombardement op huis bekende komiek

Lees hier al het nieuws van zaterdag 24 februari over de oorlog tussen Israël en terreurbeweging Hamas. Onafhankelijke experten van de Verenigde Naties roepen op tot een wapenembargo tegen Israël. Exportlanden zouden het internationale humanitaire recht schenden als wapens die door hen geleverd worden ingezet zouden worden in de oorlog in de Gazastrook. De Israëlische premier Benjamin Netanyahu presenteerde zijn

Lees meer »

Leerlingen van het VTI Brugge bouwen kunstwerk voor Beaufort24 in Koksijde

In Koksijde construeren leerlingen van het vijfde en het zesde jaar Bouw van het VTI Brugge, Campus Zandstraat, de hele week een kunstwerk dat straks te zien zal zijn tijdens de Triënnale Beaufort. De Argentijnse kunstenaar Jorge Macchi is door Beaufort24-curator Els Wuyts uitgenodigd om in Koksijde een tijdelijk kunstwerk te presenteren.
The post Leerlingen van het VTI Brugge bouwen

Lees meer »

LIVE OEKRAÏNE. Stafchef Russische strijdkrachten bezoekt troepen in Oekraïne – Oekraïne meldt burgerdoden in noorden door Russische drones

De Russische aanvallen aan het oostelijk en zuidelijk front in Oekraïne zijn fel toegenomen. De Oekraïense president Volodymyr Zelensky geeft toe dat zijn leger zich geconfronteerd ziet met een “extreem moeilijke” situatie aan het front. En volgens zijn Russische evenknie Vladimir Poetin is de oorlog in Oekraïne een “zaak van leven en dood”. Volg alle updates in onze liveblog.

Lees meer »