Krantenkoppen

Joodse kolonisten grijpen hun kans met buitenposten op de Westoever: ‘Soldaten keken lachend toe’

Lees het volledige artikel op de website van De Morgen.

Meer krantenkoppen in België

Bestelwagen richt ravage aan op terras van bekende horecazaak: “Gelukkig waren we net gesloten”

Een bestuurder van een bestelwagen verloor zaterdagavond in de Beernemsteenweg in Wingene de controle over het stuur van zijn gevaarte. De bestelwagen ramde een loodzware bloembak en kwam uiteindelijk tot stilstand in het terras van horecazaak Wildenburg. “Gelukkig hadden we hier enkele jaren geleden een bloembak geplaatst en waren we deze avond gesloten”, aldus zaakvoerder Stefaan Devooght.

Lees meer »

100 dagen voor de verkiezingen: “Is migratie het grootste probleem? Dan stel ik voor dat alle migranten een week lang het werk neerleggen”

Momenteel vindt de Vlaming migratie het grootste probleem, meteen gevolgd door de haperende economie en dan vooral de dalende koopkracht. Dat blijkt uit de meest recente peilingen van de VRT en De Standaard, 100 dagen voor de verkiezingen. Migratie wordt dus een heet hangijzer. Maar wat vinden Vlamingen met een migratieachtergrond daarvan?

Lees meer »

Horner vrijgesproken van seksueel grensoverschrijdend gedrag en blijft teambaas van F1-wereldkampioen Verstappen

Red Bull-teambaas Christian Horner (50) is vrijgesproken van seksueel grensoverschrijdend gedrag. Dat heeft de renstal via een statement bekendgemaakt. De teambaas van Formule 1-wereldkampioen Max Verstappen ontkende de afgelopen weken in alle talen en een rapport van 150 pagina’s geeft hem nu gelijk. Dat betekent ook dat hij aan het roer blijft van Red Bull.

Lees meer »