Krantenkoppen

LIVE TRANSFERS. Antwerp zit niet stil: gesprekken met Dennis Praet opgestart – Muñoz traint niet mee met Genk

Het is weer die tijd van het jaar: de transferperiode. Welke Belgische ploeg haalt zijn slag binnen op de wintermercato? En pakken buitenlandse teams uit met grote transfers? Volg al het laatste transfernieuws op deze pagina!

Meer krantenkoppen in België

POLITIEKE ANALYSE. Tom Van Grieken maakt handig gebruik van de antiracismewet

Wat zeggen politici niet, maar dénken ze wel? In zijn nieuwe analyse, exclusief voor HLN, gunt opiniemaker Noël Slangen jou elke week een blik achter de schermen van de politiek. Vandaag: wat schuilt er achter de uitspraak van Vooruit-voorzitter Melissa Depraetere, die Vlaams Belang-voorzitter Tom Van Grieken een racist noemt? En waarom haalt die op zijn beurt uit met een

Lees meer »

Deila zondag wellicht nog op bank bij Club: “Of ik de juiste man ben op de juiste plaats? Dat vragen jullie al sinds dag één”

Niets dan ellende bij Club Brugge, waar Ronny Deila volgens de eerste signalen alvast niet vóór zondag ontslagen zou worden. In Genk moet blauw-zwart het wellicht wel zonder doelman en steunpilaar Simon Mignolet – de doelman kampt met een hamstringprobleem. En dan is er nog Maxim De Cuyper, die na zijn duw aan ref D’hondt een schorsing van vijf matchen

Lees meer »

Beruchte landbouwer urenlang verhoord in onderzoek naar advocatenmoord

Er is een nieuwe verdachte urenlang verhoord in de moordzaak rond Claudia Van Der Stichelen (58), de advocate die eind oktober vorig jaar vermoord werd. Het gaat om de vijftiger Koen V.H., een landbouwer die gekend is bij de politie en het gerecht. Dat wordt bevestigd aan onze redactie. “Mijn cliënt is als getuige verhoord in dit dossier, niet als

Lees meer »

Al 50 jaar mysterie rond verdwenen sasmeester van Kachtem: is Marcel gevlucht of vermoord?

Op dinsdag 5 maart zal het exact vijftig jaar geleden zijn dat de sasmeester van Kachtem, de 53-jarige Marcel Coopman, van de aardbol verdween. Tot vandaag doen de wildste verhalen de ronde over de mysterieuze zaak. De spilfiguur, Coopmans beste vriend Leopold ‘Polleke’ Maes die op het assisenhof vrijgesproken werd onder massale publieke belangstelling, overleed in 1990 en nam het

Lees meer »

“Als een hond die elke boom markeert”: countrywereld in alle staten door succes Beyoncé

Ze is de eerste zwarte vrouw met een nummer 1-hit in de Amerikaanse countrycharts én de eerste vrouw die zowel de countrylijst als de r&b-en-hiphoplijst heeft aangevoerd. Beyoncé (42) schrijft geschiedenis met haar nieuwe nummers ‘Texas Hold ‘Em’ en ‘16 Carriages’. Daarin omarmt Queen B haar roots in haar geboortestad Houston in Texas, en oogst ze meteen ook bakken kritiek.

Lees meer »

Moeder van Sanda Dia breekt voor het eerst de stilte: “Stop met zijn dood te recupereren, zijn ziel moet kunnen rusten”

De moeder van Sanda Dia heeft via haar advocaat een open brief verspreid. Dat de discussie rond klassenjustitie nu weer helemaal oplaait na de veroordeling van Acid zit haar niet lekker. “Sanda’s ziel moet kunnen rusten. Ik hoop dat de recuperatie van dit verschrikkelijke gebeuren mag stoppen”, stelt Annemie De Vel. Hieronder vindt u de integrale inhoud van de brief.

Lees meer »