Krantenkoppen

LIVESTREAM. Met Vermeeren in de tribune: volg de Copa del Rey-wedstrijd Atlético-Sevilla exclusief bij HLN

Bij ons staat deze week de Croky Cup op het menu, maar ook in Spanje is het weer tijd voor bekervoetbal. Bij HLN hoeft u daar niets van te missen, want als abonnee bekijkt u de kwartfinales exclusief en live! Met vandaag Atlético Madrid-Sevilla. Arthur Vermeeren woont de wedstrijd bij vanuit de tribunes.

Meer krantenkoppen in België

Mariette en Fabien winnen kampioenschap manillen

In het lokaal dienstencentrum De Kim in de Sint-Jorisstraat vond de tweede editie van het Werviks kaartkampioenschap manillen plaats. Het ging om een organisatie van de stedelijke seniorenadviesraad en De Kim, met steun van de stad. Er waren in totaal 32 deelnemers. Bij de mannen had Fabien Dourny de beste troeven, bij de vrouwen was
The post Mariette en Fabien

Lees meer »

Pluk niet zomaar een foto van het internet, het kan je veel geld kosten

Op het internet vind je heel makkelijk foto’s, video’s of teksten, maar dat betekent niet dat je die ook zomaar zelf mag gebruiken. De meeste van die werken zijn auteursrechtelijk beschermd. Ook afbeeldingen of video’s die je van Facebook of Instagram plukt, mag je niet gebruiken zonder toestemming van de maker. Doe je dat toch, dan is dat strafbaar en

Lees meer »

MR-voorzitter Bouchez wil regio’s verantwoordelijk houden voor werkloosheid: “Wie betaalt, die bepaalt, en wie bepaalt, die betaalt”

“Wie betaalt, die bepaalt. En wie bepaalt, die betaalt.” Die ronkende uitspraak heeft MR-voorzitter Georges-Louis Bouchez gedaan in “Puncheurs” op RTL-TVI. De voorzitter van de Franstalige liberalen vindt dat de verschillende politieke niveaus de gevolgen moeten dragen van hun beslissingen op het vlak van werkgelegenheid.

Lees meer »

Advocaat overleden Russische oppositieleider Navalny aangehouden

Een advocaat van de onlangs overleden Russische oppositiepoliticus Aleksej Navalny is gearresteerd. Vasily Dubkov, die vorige week Navalny’s moeder vergezelde toen die bij de autoriteiten de vrijgave van het lichaam van haar zoon eiste, is in Moskou opgepakt, melden Russische nieuwsmedia.

Lees meer »

Nieuwe tips na podcast: “Zuster Gabrielle was dossier aan het aanleggen over haar vermoedelijke moordenaar”

Een jaar na het verschijnen van de podcast "Waar is zuster Gabrielle?" komen nieuwe tips naar boven. Verschillende luisteraars contacteerden onze redactie met extra informatie die nog niet bekend was. Zo zeggen twee getuigen dat zuster Gabrielle van plan was om naar het gerecht te stappen met informatie over priester-directeur Gaston Mornie, de man die haar mogelijk vermoord heeft.

Lees meer »

Annie M.G. Schmidt hield eigen abortus 30 jaar geheim en kende de vader niet: “Ik weet alleen dat hij blauwe pet op had”

Ze is de bezielster van de meest succesvolle kinderboeken in de Lage Landen – denk maar aan ‘Jip en Janneke’ en ‘Pluk van de Petteflet’ – maar Annie M.G. Schmidt kende ook heel wat tegenslag in haar 84 jaar durende leven. ‘Story NL’ schetst hoe het leven van de Nederlandse schrijfster écht was en hoe zij drie decennia lang een

Lees meer »