Krantenkoppen

Man mag huis niet meer verhuren via Airbnb, maar de gigantische haai door het dak is niet het probleem

Een uniek huis in Oxford moet binnenkort van Airbnb verdwijnen. Niet vanwege de gigantische haai die dwars door het dak steekt, wel omwille van een vergunningskwestie…

Meer krantenkoppen in België

Willem De Schryver speelt mee in ‘Assisen: de insulinemoord’: “Sinds ‘Knokke Off’ hebben mensen bepaald beeld van mij”

“Ik vind mezelf niet specialer dan een ander.” En toch. Als arrogante Alex in ‘Knokke Off’ veroverde hij menig tienerhart, en nu mag Willem De Schryver (22) een nieuwe prestigerol aan zijn cv toevoegen. In ‘Assisen: de insulinemoord’ vertolkt hij Stan, de broer van het slachtoffer. Het jonge talent vertelt in dit gesprek over zijn prille carrière, de plannen die

Lees meer »

Acht en tien maanden voorwaardelijk voor koppel dat zich verschanste in hotel Happy Day in Wevelgem

Het koppel dat zich in oktober vorig jaar urenlang verschanste in het hotel Happy Day in Wevelgem, is veroordeeld tot respectievelijk tien en acht maanden voorwaardelijk. Ze hadden samen drugs gebruikt, bedreigden andere hotelbewoners met scherpe voorwerpen en richtten vernielingen aan. De politie en speciale eenheden kwamen destijds massaal ter plaatse.
The post Acht en tien maanden voorwaardelijk voor koppel

Lees meer »

Vijf vrouwen in één dag gedood in Wenen

In de Oostenrijkse hoofdstad Wenen zijn vijf vrouwen in één dag om het leven gebracht. Drie van hen zijn doodgestoken in een bordeel. Elders in de stad zijn een moeder en haar dochter om het leven gebracht. Het lijkt te gaan om twee zaken waar geen verband tussen bestaat.

Lees meer »

“Kremlin achter gruweldaad”: Russische deserteur zou vermoord zijn in Spanje door huurmoordenaars gestuurd door Moskou

De Spaanse inlichtingendiensten twijfelen er niet aan dat de lange arm van het Kremlin achter een ongeziene misdaad in Spanje zit: de moord op de Russische deserteur Maksim Koezminov (28) in Alicante. Diplomatieke bronnen erkennen dat het om een “zeer ernstige zaak” gaat en dat Spanje een “krachtig antwoord” zal geven, zo schrijft de Spaanse krant ‘El Pais’.

Lees meer »

In Noorwegen op training voor oorlog, opgepakt voor cafégevecht: “Wedden dat ruzie wéér begon om een meisje?”

Vier Belgische paracommando’s zijn tijdens een winterstage in Noorwegen opgepakt omdat ze tijdens een avondje uit een jonge inwoner in het ziekenhuis sloegen en stampten. Wazige beelden tonen hoe ze schoppen naar een slachtoffer op de grond — zélfs tegen zijn hoofd. “Dat gebeurt hier wel vaker”, zeggen ze in Åndalsnes, in het zuidwesten van Noorwegen. Dit is alles wat

Lees meer »

Nieuwe Amerikaanse aanvallen op Houthi-doelen in Jemen

Amerikaanse troepen hebben gisteren 5 "succesvolle aanvallen" uitgevoerd op Houthi-doelen. Dat meldt het Amerikaanse Central Military Command. Concreet gaat het om drie mobiele antischeepsraketten, een onbemand onderwatervaartuig en een onbemand oppervlaktevaartuig.

Lees meer »

“Waarom kan jij niet tegen kritiek?”: eerste ruzie gooit roet in het eten van Regi en Kristel in ‘Regi gaat trouwen’

De weg naar het altaar is niet zonder slag of stoot voor Regi Penxten (47) en Kristel Hubeny (35), letterlijk dan. De ietwat roekeloze rit naar hun huwelijkschef mondt uit in een eerste ruzie voor de aanstaande bruid en bruidegom. “Ik rijd nooit meer. Trek uw plan”, klinkt het koppig bij Kristel, een antwoord dat niet in goede aarde valt

Lees meer »