Krantenkoppen

Na het schrappen van vrouwenkoers E3: groeit het vrouwenwielrennen te snel? “Er zullen nog wedstrijden en ploegen sneuvelen”

Opvallend: op het moment dat het vrouwenwielrennen steeds populairder wordt, schrapt E3 Harelbeke zijn wedstrijd voor vrouwen. Niet rendabel, zo blijkt. Specialisten waarschuwen, want er is meer aan de hand. Tegelijk zien ze één belangrijke motor voor de verdere ontwikkeling: “Daar moeten we op inzetten.” Verhaal over een vogel en zijn pluimen.

Meer krantenkoppen in België

Pommelien Thijs zet nieuwe campagne over afleiding in het verkeer kracht bij met aangrijpende videoclip

"Laat je toekomst niet stelen door je gsm, want het beste moet nog komen." Dat is de boodschap van een nieuwe sensibiliseringscampagne van VRT en Pommelien Thijs, in samenwerking met de Vlaamse overheid, over de gevaren van afleiding in het verkeer. De populaire zangeres en actrice zet met het campagnelied "Het beste moet nog komen" en een bijhorende aangrijpende videoclip

Lees meer »

Eden Hazard over waarom hij “elke zomer vier of vijf kilo’s bijkwam”: “Dan moet je niet vragen om te gaan lopen”

Eden Hazard blikte in de podcast van ex-ploegmaat Jon Obi Mikel nog eens terug op zijn carrière. “Mis ik het voetbal? Neen. Wel de kleedkamer en de grapjes.” Voorts gooit hij met bloemetjes naar Roberto Martínez, Kevin De Bruyne en Jérémy Doku, en praat hij openhartig over bijkomen in de zomer en z’n blessures: “Toen we kampioen werden, zei ik

Lees meer »

Experts en échte alleenstaande ouders zijn scherp voor ‘Back to reality’: “Dit is ronduit schadelijk”

Wat als je rijk en beroemd bent en plots een maand lang het leven van een alleenstaande moeder leidt? Daarover gaat Astrid & Natalia: back to reality, op VTM2. Op het programma komt heel wat kritiek. Veel échte alleenstaande moeders herkennen zich niet in de belevenissen van Astrid en Natalia. “Een auto zonder airco? Dat is echt het allerlaatste van

Lees meer »

15de Kampioenschap van Meulebeke tafeltennis

Op zondag 3 maart om 13 uur organiseert Tafeltennisclub Meulebeke in het clublokaal in de Elbestraat 34 het 15de Kampioenschap van Meulebeke. Medeorganisator Peter Devoldere: “Dit kampioenschap, waarop we geen competitiespelers toelaten, heeft de bedoeling om een ontspannende en gezellige dag aan te bieden aan sportieve Meulebekenaren en/of personen die lid zijn van een Meulebeekse
The post 15de Kampioenschap van

Lees meer »

Voetgangster (78) uit Knokke overleden na aanrijding door wagen

In het Oost-Vlaamse Eeklo is zaterdagavond een 78-jarige vrouw uit Knokke om het leven gekomen bij een aanrijding door een personenwagen. De omstandigheden van het ongeval worden nog onderzocht, meldt de lokale politie.
The post Voetgangster (78) uit Knokke overleden na aanrijding door wagen appeared first on KW.be.

Lees meer »

COLUMN. Marnix Peeters: “Ik vond het al raar dat de krant twee dagen na het ongeval beschreef hoe de dappere chef-aanrijder alweer achter zijn fornuis stond”

Marnix Peeters, jarenlang interviewer en reportagemaker bij deze krant, kijkt haarscherp naar de dingen als columnist. Deze week: het ongeval aan The Jane. “We zouden zo’n mensen toch eens moeten kunnen opensnijden om te zien of ze wel vet en aders en knoken bevatten, dan wel door een of andere professor Frankenstein zijn bijeengenaaid met de resten van dode kampbewakers.

Lees meer »

Kinderen stellen erfgoed op kunstige manier voor

Als afsluit voor het feestjaar Wevelgem 825 werden de kinderen van het lager onderwijs uitgenodigd om het erfgoed in de gemeente op kunstige manier voor te stellen. Het resultaat wordt een week lang geprojecteerd in Bib in het Park.
The post Kinderen stellen erfgoed op kunstige manier voor appeared first on KW.be.

Lees meer »

Ruiselede en Wingene verkleinen stap naar psychologische hulp

In samenwerking met Netwerk Geestelijke Gezondheid Kwadraat en WINGG zetten Ruiselede en Wingene zich extra in, om de eerste stap naar psychologische hulp makkelijker en betaalbaar te maken voor kwetsbare doelgroepen. Daarvoor worden speciaal groepssessies gepland.
The post Ruiselede en Wingene verkleinen stap naar psychologische hulp appeared first on KW.be.

Lees meer »

Miss België is verliefd op professionele basketbalspeler: “Kenza is m’n grootste fan, maar nu is het haar tijd om te shinen”

Haar hart klopt voor een basketbalspeler. Seppe D’Espallier (24): sterspeler op het veld en vandaag het meest trotse vriendje van ‘t land. Anderhalf jaar al is hij de man aan de zijde van onze nieuwe Miss België, Kenza Ameloot (21). “Normaal supportert zij voor mij, bij élke match. Maar vandaag zijn de rollen omgedraaid: het is aan Kenza om te

Lees meer »