Krantenkoppen

Na recordverlies van 9,5 miljoen: waarom meer macht voor voorzitter Van Esch de oplossing kan zijn voor KV Mechelen

Philippe van Esch (59) is nu ruim een jaar de sterke man bij KV Mechelen. Intussen is de kapitaalkrachtige Nederlandse voorzitter zelfs meerderheidsaandeelhouder. Ondanks dat lijdt Malinwa een recordverlies van 9,5 miljoen euro. Hoe kan dat? Én heeft Van Esch de oplossing in handen?

Meer krantenkoppen in België

Dirk (54) is al dagen vermist op de Azoren, politie zet speurhonden en drones in om hem te vinden: “Het ziet er niet goed uit”

De Portugese politie zoekt al vijf dagen naar een Belg die vermist is geraakt op de Azoren. Dirk Denis (54) verdween tijdens een wandeling rond een kratermeer in een oude vulkaan op São Miguel. Ondertussen vrezen de lokale autoriteiten het ergste. “Het ziet er niet goed uit”, aldus woordvoerder Helder Madeiros (Comando Regional dos Açores).

Lees meer »

Popkoor Cantiamo pakt uit met fuif Dancing Queens: “Hopelijk zal oudere generatie ook een dansje willen wagen”

Wie houdt van een ‘golden oldie’ en nog eens uit de bol wil gaan op muziek uit de jaren ‘70, ‘80 en ‘90 kan dat op zaterdag 2 maart tijdens de dansfuif Dancing Queens in het JOC in Dentergem. Popkoor Cantiamo staat in voor de organisatie.
The post Popkoor Cantiamo pakt uit met fuif Dancing Queens: “Hopelijk zal oudere generatie

Lees meer »

“104 doden bij Israëlische aanval op wachtrij voor humanitaire hulp in Gaza”

De autoriteiten in de Gazastrook zeggen dat Israëlische troepen het vuur hebben geopend op Gazanen die stonden te wachten op hulpgoederen. Het dodental zou inmiddels zijn opgelopen tot 104. Dat meldt het Palestijnse ministerie van Volksgezondheid, dat wordt gecontroleerd door Hamas. Eerder was nog sprake van zeker vijftig doden. Naast de 104 doden, raakten ook nog eens 760 mensen gewond.

Lees meer »

Batibouw lokt bijna 175.000 bezoekers

Bijna 175.000 bezoekers zijn afgezakt naar Brussels Expo voor de 65ste editie van Batibouw. Dat melden de organisatoren zondag, op de laatste dag van de bouwbeurs. Ze hebben het in een persbericht over “een “groot succes, na een verwoestende COVID-19-crisis en een aantal mindere edities”.

Lees meer »

Ruim 100 Palestijnen gedood tijdens voedselbedeling na mogelijke aanval van Israëlische troepen – Israël zegt juist dat Gazaanse truckchauffeurs mensen overreden

Autoriteiten in Gaza zeggen dat Israëlische troepen het vuur openden op mensen die stonden te wachten op hulpgoederen. Daarbij zouden 104 doden zijn gevallen volgens het Ministerie van Volksgezondheid in Gaza, dat wordt gecontroleerd door Hamas. Medici melden ook tientallen gewonden. Israël ontkent de aantijgingen en zegt dat “de tragedie” de schuld is van Palestijnse truckchauffeurs die mensen overreden toen

Lees meer »

Zorg

Soms zijn er vragen die vleugels krijgen. De woorden en het vraagteken erachter lijken op te stijgen uit een gesprek en gaan ergens boven twee gesprekspartners zweven. Alles wat ervoor of erna gezegd wordt is plots van ondergeschikt belang. Dat weten de achterblijvers, die enkel nog omhoog naar de vraag kunnen staren, vaak zelf. Het blijft doorgaans lang stil na

Lees meer »