Krantenkoppen

Naaktkunstenaar klaagt MoMA New York aan: “museummedewerkers konden niet voorkomen dat bezoekers artiesten seksueel misbruikten”

De performancekunstenaar John Bonafede (50) heeft het Museum of Modern Art (MoMA) in New York aangeklaagd omdat hij beweert dat de werknemers geen actie ondernamen nadat verschillende bezoekers hem betastten tijdens een naaktoptreden voor de overzichtstentoonstelling “Marina Abramovic: The Artist Is Present” in 2010.

Meer krantenkoppen in België

KIJK. Ook Olga Leyers, Jan Van Looveren en Fatma Taspinar wagen zich aan ‘Celebrity Masterchef’: Nick Bril is, ondanks ongeval, opnieuw jurylid

Wie volgt Linde Merckpoel op als winnaar van Celebrity MasterChef Vlaanderen? Ook dit jaar zullen traditiegetrouw tien BV’s het uitvechten in de keuken. Maar wie bakt, braadt, stoomt en grilt, naast MNM-stem Kawtar Ehlalouch en acteur Titus De Voogdt, nog meer de zielen uit hun lijf in het tweede seizoen?

Lees meer »

Tienermoeder die pasgeboren baby in vijver dumpte wordt niet vervolgd: “Onvoldoende aanwijzingen voor misdrijf”

De tienermoeder die haar pasgeboren baby in een grote vijver in Willebroek dumpte, wordt daar niet voor vervolgd. De reden: de wetsdokter kon niet met zekerheid zeggen of het kindje levend werd geboren. “En dus zijn er onvoldoende aanwijzingen om uit te gaan van een misdrijf”, aldus het parket van Antwerpen. Maar waarom is er dan zelfs geen sprake van

Lees meer »

Solliciteert Gerben Thijssen met winst in de Algarve naar plaatsje in de Tourploeg? “Zijn selectie komt steeds dichterbij”

Sportieve baas Aike Visbeek noemt het zijn mooiste valentijnscadeau ooit, de zege in de Ronde van de Algarve, die u exclusief kunt bekijken op HLN. Gerben Thijssen (25) had de zegebloemen niet nodig om vriendin Shari Bossuyt te verblijden. “Ik had haar al een boeket laten bezorgen, maar dit is een mooie extra.” Zien we de Limburger deze zomer ook

Lees meer »