Krantenkoppen

Nog geen doorbraak in dossier Nusa: “Willen hem hier houden tot in juni”

De onderhandelingen zijn lopende, van een doorbraak is er evenwel geen sprake. En dus is Antonio Nusa nog steeds van Club Brugge en niet van Tottenham: “Op zijn jonge leeftijd gaat hij er heel goed mee om”, aldus Ronny Deila.

Meer krantenkoppen in België

Test met Britse Trident-raket mislukt voor tweede keer op rij

Een test met een Trident 2-raket die afgevuurd werd door een onderzeeër van de Britse marine is mislukt. Dat berichten Britse media. Het is al de tweede keer op rij dat zo’n test mislukt met de raketten, die kernkoppen kunnen dragen, het ‘laatste redmiddel’ van wapens.

Lees meer »

Warmtepomp steeds populairder bij nieuwbouw

Zonnepanelen worden al langer bijna standaard geplaatst bij nieuwbouwwoningen in Vlaanderen, maar ook de warmtepomp wordt steeds populairder. Bij zo goed als de helft van de nieuwbouwprojecten wordt intussen voor zo’n warmtepomp gekozen, zo blijkt uit de meest recente cijfers van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap (VEKA).

Lees meer »

Mooimakers is vijf karretjes rijker

Dankzij de feestkas van de Paanderstraat konden vijf karretjes voor het ophalen van zwerfvuil geschonken worden aan Mooimakers Deerlijk. “We kunnen ze goed gebruiken. Het sluikstorten blijft een groot probleem in onze gemeente”, stelt Simon Vanryckeghem.
The post Mooimakers is vijf karretjes rijker appeared first on KW.be.

Lees meer »

Diego Fieuw ruilt KSV Veurne voor Barcelona

Met het vertrek van Diego Fieuw, die voor een werkavontuur naar Barcelona ging, moest KSV Veurne (2A) afscheid nemen van een echte clubspeler. De 25-jarige Veurnaar speelde sinds 2009 maar liefst 166 competitiematchen voor groen-geel, waarin hij 29 keer wist te scoren.
The post Diego Fieuw ruilt KSV Veurne voor Barcelona appeared first on KW.be.

Lees meer »

Diabeet Mattis (20) kijkt uit naar nieuw motorcrossseizoen:“Bloedcontroles tijdens de cross”

Mattis Carlier (20) uit Kuurne bereidt zich momenteel intensief voor op het nieuwe motorcrossseizoen. Na aanvankelijk voetbal te hebben gespeeld en aan veldrijden te hebben gedaan, koos hij op dertienjarige leeftijd voor motorcross. Hij trad daarmee in de voetsporen van zijn vader. Aangezien de opties in eigen land beperkt zijn, vertoeft Mattis geregeld in het buitenland om zijn prestaties en

Lees meer »

Steven ‘Gaze’ Sanders uit Roeselare portretteert beloftevolle ondernemers in tweewekelijkse videopodcast Steekvlam

Steven Sanders start met Steekvlam een nieuw concept. In zijn studio interviewt hij beloftevolle jonge mensen met grote plannen en ook succesvolle ondernemers waarbij de steekvlam al is ontstoken. Tweewekelijks zal hij zijn videopodcast online zetten.
The post Steven ‘Gaze’ Sanders uit Roeselare portretteert beloftevolle ondernemers in tweewekelijkse videopodcast Steekvlam appeared first on KW.be.

Lees meer »

BAZART en Whispering Sons op Cactusfestival in Brugge

Cactusfestival lost nog eens zes nieuwe namen voor hun 41ste editie deze zomer in het Minnewaterpark. Na hun uitverkochte try-out in Cactus Club dit najaar, komt BAZART opnieuw naar Brugge. Het gouden trio sluit het Cactusfestival af op vrijdag 12 juli. Nog meer Belgen op de affiche, want ook Whispering Sons, BLUAI en Ão vervoegen de line-up, op zaterdag 13

Lees meer »