Krantenkoppen

Nood aan zalen in Mol en daarom opent vzw nieuw ontmoetingscentrum: “Veel kan hier, behalve fuiven”

In Mol opent de vzw Bergop een nieuw ontmoetingscentrum om het tekort aan zalen in de gemeente op te vangen. Iedereen is er welkom om bijvoorbeeld te komen vergaderen of een familiefeest te organiseren. De bouw van het centrum wordt betaald met de verkoop van het vroegere voetbalplein op de Rollekens.

Meer krantenkoppen in België

KIJK. Amerikaanse tieners breken in bij autodealer en stelen 9 wagens, goed voor meer dan een half miljoen euro

Negen tieners hebben in Wisconsin in de Verenigde Staten een enorme buit gemaakt bij een diefstal. De tieners braken ‘s ochtends in bij een autodealer en gingen er elk vandoor met een auto. Op bewakingsbeelden is te zien hoe ze daarvoor zelfs zonder aarzeling een poort rammen. De waarde van de negen auto’s die de jongeren stelen, komt neer op

Lees meer »

HET PUNT VAN VAN IMPE. “Het voorstel van Magnette is nog zo gek niet. Het opent een interessant debat”

“Krankzinnig! Onbetaalbaar! Dit stort het land in de afgrond!” Het voorstel van Paul Magnette (PS) om naar een werkweek van 32 uur te evolueren, deed zowat alle Vlaamse partijen steigeren. Is dat terecht? “Magnette doet een donkerrood voorstel”, klinkt het in onze podcast Het Punt van Van Impe. “Maar als je de kleine lettertjes leest, opent dit een debat dat

Lees meer »

Werner en Yvette vieren diamanten jubileum

In de kapel van woonzorgcentrum Rustenhove werd de diamanten huwelijksverjaardag van Werner Leenknegt en Yvette Commeyne gevierd.
The post Werner en Yvette vieren diamanten jubileum appeared first on KW.be.

Lees meer »

Stiefopa (70) krijgt vier jaar cel voor smokkel van 75 kilo cocaïne

Een 70-jarige Nederlander is in beroep veroordeeld tot vier jaar cel met uitstel voor cocaïnesmokkel via de Zeebrugse haven. In zijn container werd 75 kilo coke aangetroffen. Zelf bleef hij altijd ontkennen.
The post Stiefopa (70) krijgt vier jaar cel voor smokkel van 75 kilo cocaïne appeared first on KW.be.

Lees meer »

Code geel voor hevige windstoten tot 100 km/u: “Als er zich een ‘kanaalrat’ ontwikkelt kan dit zelfs nog hoger liggen”

Een groot lagedrukgebied tussen Groenland en IJsland zorgt momenteel voor een sterke straalstroom op de Atlantische Oceaan. En dat heeft ook gevolgen voor ons land. Morgen verwachten we naast regen ook veel wind. Het KMI heeft al code geel afgekondigd voor wind in het hele land. En de wind zal misschien nog harder tekeer gaan als er zich een kanaalrat

Lees meer »

Boeren betogen opnieuw in Brussel

06:43 Er wordt maandagochtend opnieuw grote verkeershinder verwacht omwille van nieuwe boerenprotesten in Brussel. De Reyers-centrumtunnel, Tervurentunnel, Jubelparktunnel en Wettunnel zijn afgesloten voor …

Lees meer »

Kan Oekraïne Rusland nog stoppen? Acht vragen aan Roger Housen: “Slechts kwestie van tijd voor er nog een stad in Russische handen valt”

Na de Russische verovering van Avdiivka klinkt de Oekraïense smeekbede om munitie steeds luider. De situatie wordt met de dag moeilijker. Zijn de Russen nog wel tegen te houden? Wat wordt de volgende stad die Rusland verovert? En waarom is artillerie zo belangrijk? Acht vragen aan oud-kolonel Roger Housen. “Als Poetin erin slaagt dit gebied in handen te krijgen, dan

Lees meer »

Deze Acid-fans hebben aan crowdfunding gedoneerd: “500 euro is veel, maar ze moeten luisteren naar de jeugd”

Vér voorbij de 100.000 euro. De crowdfunding van Acid (24) is een waanzinnig succes. Meer dan 13.000 mensen deden hun portemonnee open voor de veroordeelde youtuber. Frank (58) en zijn zoon Quinten (20) gaven 500 euro, het hoogste bedrag na een anonieme gift van 1.600 euro. Ward (23) gaf 200 euro. “Dit is het failliet van justitie”, vertellen de gulle gevers die wij spraken.

Lees meer »

LIVE STORM LOUIS. Gesneuvelde bomen en dak van huis gewaaid in Westhoek – “Rukwinden tot 110 km/u of lokaal zelfs meer zijn mogelijk”

Het KMI heeft code oranje afgekondigd voor wind in heel Vlaanderen, Brussel, Waals-Brabant en Henegouwen. Elders geldt code geel. Dat is het gevolg van een groot lagedrukgebied tussen Groenland en IJsland dat zorgt voor een sterke straalstroom op de Atlantische Oceaan. Naast de forse rukwinden van lokaal meer dan 110 kilometer per uur wordt er ook regen verwacht. Volg alle

Lees meer »