Krantenkoppen

Noord-Korea test nieuw type kruisraket

Noord-Korea beweert een nieuw type kruisraket te hebben getest. Dat melden Noord-Koreaanse staatsmedia. Het zou gaan om de Puhlwasal-3-31.

Meer krantenkoppen in België

Twintig jaar later brengen De Romeo’s, naar aanleiding van Het Schlagerfestival, een nieuwe versie uit van de Yevgueni-klassieker ‘Als Ze Lacht’

Recent zorgden De Romeo’s in het Radio2-programma ‘Goeiemorgen Morgen’ van Peter Van de Veire en Kim Van Oncen voor een opmerkelijke passage. Naar aanleiding van Het Schlagerfestival, dat volgende maand plaatsvindt op 22, 23 en 24 maart in de Trixxo Arena Hasselt stak het trio de kleinkunstklassieker ‘Als Ze Lacht’ van Yevgueni in een nieuw popjasje. Voor de band van

Lees meer »

Brevetuitreiking Hartveilig , EHBO en helpers in Diksmuide

In het gemeentehuis van Diksmuide werden ruim dertig geslaagden van de cursussen Hartveilig, EHBO en helper gevierd. Onder de geslaagde ook acht leerlingen en twee leerkrachten van de afdeling gezondheidszorg, verzorging, basiszorg en ondersteuning van het GO! Atheneum Diksmuide. Burgemeester Lies Laridon en schepenen Marc De Keyrel, Martin Obin, Greet Dever en Katleen Winne reikten
The post Brevetuitreiking Hartveilig ,

Lees meer »

Stad helpt alle Oostendenaars met hulpvragen hun rechten optimaal te benutten

Oostendenaars die in financiële moeilijkheden zitten, worden beter begeleid. “We gaan met hen na waarop ze recht hebben. Die rechtenverkenning maakt het verschil en betekent dat met één aanspreekpunt meerdere problemen opgelost kunnen worden”, luidt het.
The post Stad helpt alle Oostendenaars met hulpvragen hun rechten optimaal te benutten appeared first on KW.be.

Lees meer »

Janus (40) en Lieselot (39) heropenen café ‘t Gezelschap in Merkem: “Concept is volledig vernieuwd”

Janus Stevens (40) en partner Lieselot Degrande (39) hebben heel wat werk gestoken in het vernieuwen van hun café ‘t Gezelschap in Merkem en het uitdenken van een nieuw concept. Janus startte met het café op 2 februari 2020, maar dan kwam de coronacrisis. “Daardoor hield ik enkel maar de zondag open, op vraag van de vaste klanten”, vertelt Janus.<br

Lees meer »

Expert legt uit waarom Israël nog 20 dagen geeft aan Hamas: “Ze weten dat offensief op Rafah tot menselijke catastrofe zal leiden”

De Israëlische regering heeft Hamas voor een ultimatum gesteld: voor 10 maart – de start van de ramadan – moet Hamas alle 130 Israëlische gijzelaars vrijlaten of het grondoffensief op de zuidelijke stad Rafah wordt ingezet. Daar verblijven anderhalf miljoen Palestijnse vluchtelingen. Zal Hamas op dat voorstel ingaan? Expert Midden-Oosten Koert Debeuf wikt en weegt: “Wellicht heeft de afkeuring van

Lees meer »