Krantenkoppen

Oekraïne neemt afscheid van Oleg Babi, de held die diep in Rusland supersonische vliegtuigen vernietigde

In het Oekraïense Lviv is hulde gebracht aan Oleg Babi, de in augustus overleden kolonel onder wiens hoede in diezelfde maand een geheime operatie uitgevoerd werd waarbij in Rusland drie supersonische bommenwerpers vernietigd werden. Tijdens die missie overleed Babi.

Meer krantenkoppen in België

Titelstrijd weer helemaal open na klinkende 0-3-zege van Dikkelvenne bij Eendracht Aalst – herbekijk hier de match!

KSC Dikkelvenne heeft de topper in tweede amateurklasse A gewonnen. Eendracht Aalst stond al na amper zeven minuten een doelpunt in het krijt na mistasten in de defensie. In de tweede helft miste Mputu een strafschop, een vrije trap van De Man waaide er aan de overkant wel in. Invaller Salouani besliste de wedstrijd. Herbekijk hieronder de volledige wedstrijd!

Lees meer »

Familie van vrouw die stierf onder kerstboom dient klacht in tegen stad Oudenaarde en onbekenden: “Er zijn fouten gemaakt”

De familie van Marleen Vanderkimpen, de vrouw die overleed nadat ze onder de Oudenaardse kerstboom was terechtgekomen, heeft klacht ingediend tegen de stad Oudenaarde en tegen onbekenden wegens onopzettelijke slagen en verwondingen met de dood tot gevolg. “Er zijn fouten gebeurd en we willen weten wie aansprakelijk is”, zegt meester Serge Carton namens de familie.

Lees meer »

Slimme sloten en camera’s vaak onveilig: “We willen mensen bewust maken van de risico’s”

Fabrikanten moeten de nieuwste beveiligingssnufjes voor je huis – zoals digitale sleutels en alarmsystemen – veel beter beveiligen tegen potentiële indringers. Deze bedrijven laten dat nu vaak na uit kostenoverwegingen. Hierdoor kun je als onwetende consument zelfs onderdeel worden van kwaadaardige cybernetwerken. Een keurmerk voor deugende apparatuur is broodnodig, stellen experts.

Lees meer »

Pittem lanceert “8740sport” op Strava

Om de individuele sporters in de gemeente dichter bij elkaar te brengen, lanceert de sportdienst van Pittem het nieuwe project “8740sport”. Het doel van het project is om de sporters te verenigen in de groep “8740sport” op de populaire hardloop-, fiets- en wandelapp Strava.
The post Pittem lanceert “8740sport” op Strava appeared first on KW.be.

Lees meer »