Krantenkoppen

Oudere generaties hebben meer vertrouwen in vaccins dan jongere mensen

Tachtig procent van de Vlamingen vindt vaccins doeltreffend. Jongere mensen hebben minder vertrouwen in vaccins dan oudere generaties. Dat blijkt uit een studie die de UAntwerpen in het najaar van 2023 heeft uitgevoerd, en waarvan Vlaams minister van Welzijn Hilde Crevits (CD&V) de resultaten donderdag bekendmaakt.

Meer krantenkoppen in België

Sloeg topvoetballer Ilias Chair (25) man een schedelbreuk met steen? “Ze zijn alleen uit op het geld van een succesvolle profvoetballer”

Heeft Antwerpenaar en profvoetballer Ilias Chair (25) ei zo na iemand doodgeslagen met een steen? Of wijst slachtoffer Niels T. net hem aan omdat hij uit is op geld? Feit is dat hun beider families tegenover elkaar stonden op een warme zomerdag, na een potje kajakken. Feit is dat Chair lang niet slecht boert bij de Engelse tweedeklasser Queens Park

Lees meer »

“Iedereen heeft een titel in ons gezin”: prinsen en prinsessen onder één dak

Ten huize Defever – Decrock zijn er aan prinsen en prinsessen geen gebrek. Wim Decrock werd in 2016 Prins Carnaval van Poperinge. Zijn zoon Yentl (19) werd in datzelfde jaar ook jeugdprins. Zijn partner Griet Defever (43), dochter Fiebe Decrock (16) en plusdochter Kyana Declercq (15) waren in 2023 allemaal regerende prinsessen in Poperinge. Griet is huidig Prinses Carnaval van

Lees meer »

Judo Club Oostende maakt werk van een verdere groei: “Op een rustige, constructieve wijze”

Na de start in september trok judoclub Oostende afgelopen weken naar het provinciaal en regionaal kampioenschap. “Dat we met dergelijke groep al competitief aan de slag kunnen en hen zo de mogelijkheid geven om hun favoriete sport verder te beoefenen, stelt ons tevreden.”
The post Judo Club Oostende maakt werk van een verdere groei: “Op een rustige, constructieve wijze” appeared

Lees meer »

Vijf vrouwen gedood in Wenen in één dag tijd

In de Oostenrijkse hoofdstad Wenen zijn vrijdag vijf vrouwen om het leven gebracht. Drie van hen werden doodgestoken in een bordeel. Elders in de stad werden een moeder en haar dochter om het leven gebracht. Het lijkt te gaan om twee losse zaken waar geen verband tussen is.

Lees meer »

LIVEBLOG NAPOLI-BARCELONA. Barça rekent op 16-jarige Yamal om goede uitgangspositie mee te nemen uit Italië

In de 1/8ste finales van de Champions League gaat Barcelona op zoek naar een goede uitgangspositie bij een Napoli in moeilijkheden. De Italianen moeten het zonder Dendoncker en een geblesseerde Ngonge doen. Kunnen beide teams hun seizoen opfleuren door een succesvolle Champions League-campagne? Volg het op de voet in onze liveblog of kijk naar de match op VTM 2 en

Lees meer »

Te vaak wordt onnodig in tongriempjes van baby’s geknipt

Artsen zetten de afgelopen jaar steeds sneller het mes in de mond van baby’s. Een knip in de tongriem zou onder meer problemen met borstvoeding verhelpen. Maar het aantal ingrepen stijgt wel heel snel. Vaak zijn ze overbodig, en de kosten zijn niet min. Dat schrijft ‘De Standaard’ vandaag.

Lees meer »

Winterse vertelwandeling SnapCat is succes in Ieper: “Ticketverkoop Kattenstoet schoot de lucht in”

De winterse vertelwandeling SnapCat, die mensen moest warm maken voor de Kattenstoet, overtrof de verwachtingen in Ieper. “De ticketverkoop voor de tribunes schiet de lucht in”, aldus het stadsbestuur, dat een vervolg op het afgelopen eerste ‘lichtfestival’ niet uitsluit.
The post Winterse vertelwandeling SnapCat is succes in Ieper: “Ticketverkoop Kattenstoet schoot de lucht in” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Minderjarige opgepakt voor bedreigingen tegen school in Kortrijk

De Lage Kouter, een secundaire school voor bijzonder onderwijs, schrapt vrijdag alle lessen. Een anonieme persoon die zich uitgaf voor een leerling van de school, dreigde met een schietpartij. De politie en het parket nemen de dreiging ernstig en onderzoeken de zaak. Een minderjarige jongeman is opgepakt.

Lees meer »

Tweedejaarsbelofte Niels De Clerck: “Meer finales rijden”

Leuke start van het seizoen voor Niels De Clerck. De tweedejaarsbelofte nestelde zich tijdens het clubkampioenschap in Kachtem, als enige van Urbano-Vulsteke, tussen de grote blokken en reed als zevende binnen.
The post Tweedejaarsbelofte Niels De Clerck: “Meer finales rijden” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Jennifer Aniston geeft uitzonderlijke blik in haar luxueuze villa van 19 miljoen euro, inclusief gigantische dressing

Jennifer Aniston (55) geeft haar fans een kijkje in haar luxueuze villa van 19 miljoen euro in Bel Air, Californië. Op Instagram deelt ze enkele foto’s en video’s waarop ze zich thuis opmaakt voor de People’s Choice Awards, die afgelopen zondag plaatsvonden. Vooral de gigantische dressing van de Amerikaanse actrice valt meteen op.

Lees meer »