Krantenkoppen

Pfizer wil tot 62 banen schrappen op hoofdzetel in Brussel

Het Amerikaanse farmaconcern Pfizer wil tot 62 van de 350 banen schrappen op zijn hoofdzetel in Brussel. Dat is tijdens een ondernemingsraad aangekondigd. Bij Pfizer in België werken meer dan 5.000 mensen, van wie de grote meerderheid op de productiesite in Puurs. Voor de site van Puurs zijn er geen directe gevolgen voor de werkgelegenheid, aldus Kathleen Commers van Pfizer Belux.

Meer krantenkoppen in België

Trump ook van stembiljet geweerd voor voorverkiezingen Illinois

Een rechter in de Amerikaanse staat Illinois heeft voormalig president Donald Trump uitgesloten van deelname aan de Republikeinse presidentiële voorverkiezingen in die staat. Ze deed die uitspraak vanwege Trumps rol in de aanval op het Capitool op 6 januari 2021, waarmee Trump de anti-opstandclausule van het veertiende amendement van de Amerikaanse grondwet zou hebben overtreden.

Lees meer »

KIJK LIVE. Strafschoppen in Sociedad-Mallorca, wie plaatst zich als eerste voor finale Copa del Rey?

Verlengingen bij Real Sociedad-Mallorca, de terugmatch die moet beslissen over een finaleplek in de Copa del Rey. Giovanni González zette de bezoekers vlak na rust op voorsprong, maar Mikel Oyarzabal deed de 40.000 enthousiaste Basken opveren met de gelijkmaker. Een slotoffensief van Sociedad leverde niets op. 1-1 na de reguliere speeltijd nadat de heenmatch op een scoreloze draw was geëindigd.

Lees meer »

Protestactie aan Antwerps stadhuis tegen luchthaven van Deurne

Een twintigtal mensen heeft aan het Antwerps stadhuis actiegevoerd tegen de luchthaven van Deurne, vlak voor de start van de gemeenteraad. De actievoerders maken zich zorgen dat het aantal vliegbewegingen in Deurne zal toenemen als de nieuwe omgevingsvergunning wordt goedgekeurd. "Dat zorgt voor meer fijnstof, meer uitstoot van CO2 en meer geluidsoverlast", klinkt het.

Lees meer »

Pep Guardiola geeft update over Kevin De Bruyne: “Hij is niet geblesseerd, maar ik weet niet of hij al 100% is”

Kan Manchester City een zeventiende wedstrijd op rij ongeslagen blijven? Na de gewonnen inhaalwedstrijd van afgelopen week (1-0 tegen Brentford) gaat City op bezoek bij The Cherries van Bournemouth. Krijgen we De Bruyne weer op het veld te zien, nadat hij tegen Brentford aan de bank gekluisterd bleef vanwege “een probleempje” aan de hamstring? Volg het op de voet in

Lees meer »

België wil hulp droppen boven Gaza

14:02 Het Belgisch leger heeft een team naar Jordanië gestuurd om een operatie voor te bereiden waarbij een Belgisch transportvliegtuig hulpgoederen boven Gaza zal droppen. Zo wil ons land de humanitaire no…

Lees meer »