Krantenkoppen

Prijsverschillen met supermarkten in buurlanden worden kleiner

De prijzen van producten in de Belgische supermarkten liggen meestal hoger dan in Duitsland en Nederland, en lager dan in Frankrijk. Maar de verschillen zijn de laatste jaren kleiner geworden, vermoedelijk door de toegenomen concurrentie tussen supermarktketens in België.

Meer krantenkoppen in België

Droomreis van Els (53) werd nog geen 24 uur na aankomst een nachtmerrie: “Het is een wonder dat we dit nog kunnen navertellen”

Een droomreis naar Zuid-Afrika, veranderde voor het gezin van de Tieltse Els Van Laere (53) in een absolute nachtmerrie. Nog geen 24 uur na aankomst in het land, werd ze samen met haar gezin overvallen door een bende gewapende en gemaskerde criminelen. “‘We will fuck you and your daughter and kill your son’, zeiden ze. Het is een wonder dat

Lees meer »

KV Oostende krijgt nieuwe boete van 177.500 euro en een afgetrokken punt volgend seizoen

Tweedeklasser KV Oostende is opnieuw gestraft door de Licentiecommissie van de Belgische voetbalbond (KBVB). Dat maakte voorlopig bewindvoerder Werner Van Oosterwyck woensdag bekend in een interview op de website van KVO. De club kreeg een boete van 177.500 euro en een aftrek van een punt voor volgend seizoen.
The post KV Oostende krijgt nieuwe boete van 177.500 euro en een

Lees meer »

LIVE OEKRAÏNE. Oekraïens leger versterkt troepen in oostelijke stad Avdiivka, die op punt staat te vallen

Het Oekraïense leger trekt een onbekend aantal soldaten terug uit de belegerde stad Avdiivka, die op het punt staat om te vallen. “De Oekraïense verdedigers blijven de vijand die Avdiivka probeert te omsingelen terugdringen en houden stand”, meldt het leger. Intussen is de Oekraïense president Volodymyr Zelensky aangekomen in Berlijn, onder meer om extra westerse steun te vragen. Volg alle

Lees meer »

HLN ONDERZOEK. Een spits die illegaal in het land is, zwart geld en vechtpartijen in de kantine. Wat is er aan de hand bij Eendracht Aalst?

Een spits die illegaal in het land is, spelers en trainers die in het zwart betaald worden, een veroordeelde bestuurder en vechtpartijen in de kantine: sinds twee Turkse investeerders voetbalclub Eendracht Aalst kochten, loopt het daar helemaal mis. De onderzoekscel van HLN legde het vergrootglas over de club van ex-Gouden Schoen Gilles De Bilde en kwam tot schokkende ontdekkingen.

Lees meer »

Buffett trimt belang in Apple

16:41 De rapporten die een inzicht geven in de posities van grote beleggers is op de mat gevallen. Daaruit bleek dat Buffett wat aandelen Apple heeft verkocht en dat de grote vissen meer inzetten op de AI-r…

Lees meer »

LIVEBLOG ALGARVE. Ploegmaats Evenepoel maken tempo – zes leiders, met drietal van Uno-X Mobility, ruim twee minuten voor

De eerste aankomst bergop in de Ronde van de Algarve. Remco Evenepoel is de uitgesproken topfavoriet, maar ook Wout van Aert kan misschien overleven. In de tweede rit tussen Lagoa en Alto da Foia moeten de renners 171.9 kilometer afleggen. Krijgen we een Belgisch onderonsje voor de zege ? Volg het op de voet op HLN, u kan de wedstrijd

Lees meer »

NMBS stelt eerste autonoom toegankelijk treinstel voor

De NMBS heeft bij treinbouwer Alstom in Brugge het eerste van 130 autonoom toegankelijke M7-dubbeldeksrijtuigen voorgesteld.  “Naast een veilig en comfortabel vervoer, maakt ook toegankelijkheid integraal deel uit van ons beleid”, zegt Sophie Dutordoir, CEO van de spoorwegmaatschappij.

Lees meer »

Supporter die vinger in kont van Sevilla-speler stak, riskeert fikse boete én stadionverbod: “Als dit in het vrouwenvoetbal gebeurt…”

Een onwaarschijnlijk incident met een supporter, vorige week in La Liga. Bij een inworp van Sevilla-speler Lucas Ocampos vond een fan van thuisploeg Vallecano er niet beter op om… zijn vinger in diens kont te steken. Ocampos bleef kalm, maar veroordeelt de actie, net als Sevilla. De jonge supporter riskeert een boete van 6.000 euro en een stadionverbod van twaalf

Lees meer »

EXCLUSIEF. Maarten werd als 13-jarige misbruikt door Nicolas Caeyers: “Hij pikte me op aan school en wist dat ik 10 jaar jonger was”

Tien jaar geleden werd Maarten*, hij was toen 13 jaar, tot twee keer toe misbruikt door Nicolas Caeyers. De bekende acteur en influencer was op dat moment 22. Nu hij veroordeeld is tot één jaar cel met uitstel, voelt Maarten zich opnieuw gestraft. Daarom wil hij hier één keer zijn verhaal doen. “Ik was zo trots toen ik een berichtje

Lees meer »

Unizo Limburg gidst ondernemers naar de politiek

Onderneem, ook in de politiek”. Met die campagne wil Unizo Limburg ondernemers warm maken voor de gemeenteraadsverkiezingen. Vier Limburgers met veel politieke ervaring maken de ondernemers warm voor een politiek engagement.

Lees meer »

Russische piloot die mét zijn helikopter deserteerde tijdens geheime operatie, dood aangetroffen in Spanje

Het was opvallend nieuws afgelopen september toen bekendraakte dat de Russische piloot Maksim Koezminov (28) met een MI-8-gevechtshelikopter naar Oekraïne was gevlogen en gedeserteerd. Maar de jongeman heeft maar kort van zijn nieuwe leven kunnen proeven. Volgens Russische media werd hij dood aangetroffen in Spanje. Vermoord. De Oekraïense geheime dienst (HUR) heeft inmiddels het overlijden van Koezminov bevestigd, zo meldt

Lees meer »

Sven Nys op netwerkavond voor lokale ondernemers in Oudenburg

In Oudenburg organiseert de dienst Economie op donderdag 7 maart om 19.30 uur een netwerkmoment “Niemand minder dan Sven Nys geeft die avond een lezing over zijn kennis en ervaring”, zegt schepen van Lokale Economie Stijn Jonckheere.
The post Sven Nys op netwerkavond voor lokale ondernemers in Oudenburg appeared first on KW.be.

Lees meer »