Krantenkoppen

Privékok van de Kardashians over hun eetgewoontes: “Tijdens de feestdagen letten ook zij niet op hun figuur”

Eruitzien als de Kardashians en de Jenners? Dat hebben talloze fans van de realitysterren als doel. Dat Kim en co regelmatig aan het sporten slagen, is geen geheim, maar wat eten ze om hun ongelooflijke figuren in stand te houden? Khristianne Uy, de vaste privékok van de familie, geeft een blik in hun regime. “Wie houdt er nu niet van gesmolten kaas?”

Meer krantenkoppen in België

Ingelmunster bekroond als sportieve werkgever met ‘Label Sportbedrijf’

Het gemeentebestuur van Ingelmunster profileert zich als sportieve werkgever en zet medewerkers aan om meer te bewegen. Deze inzet voor een gezonde en actieve werkomgeving levert de gemeente het ‘Label Sportbedrijf’ op.
The post Ingelmunster bekroond als sportieve werkgever met ‘Label Sportbedrijf’ appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Redelijk uniek en dubbel speciaal”: opa Stephane (72) en kleindochter Annabel (16) zijn samen jarig op een schrikkeldag

Stephane Debonne (72) en zijn kleindochter Annabel Verstraete (16) zijn vandaag op de schrikkeldag jarig. Beiden wonen in Geluwe. Stephane is al jarenlang voorzitter van de koninklijke Stedelijke Oudheidkundige Commissie Wervik-Geluwe. Annabel volgt aan het Sint-Aloysiuscollege in Menen het vierde jaar Humane Wetenschappen. “Onze verjaardag in een schrikkeljaar maakt het altijd plezant”, lacht Stephane.
The post “Redelijk uniek en dubbel

Lees meer »

Amber Croene wint Junior Journalistwedstrijd

Het Davidsfonds Moorslede organiseerde onlangs in het jeugdcentrum de 4-Link haar Toast Literair. Geert Van Tomme en Beatrice Wyffels kwamen langs om te vertellen over hun avontuurlijke fietsreis van Moorslede naar Zuid-Afrika.
The post Amber Croene wint Junior Journalistwedstrijd appeared first on KW.be.

Lees meer »

Uitvaartspecialist Dela en Stad Brugge schenken 17.000 euro aan MUG-Heli

De West-Vlaamse MUG-helikopter ontving van het Brugse crematorium, uitgebaat door Stad Brugge en uitvaartspecialist Dela, een cheque van 17.000 euro. Het bedrag komt uit de verkoop van edelmetalen die overblijven na crematie.
The post Uitvaartspecialist Dela en Stad Brugge schenken 17.000 euro aan MUG-Heli appeared first on KW.be.

Lees meer »

Chinese autofabrikant BYD brengt elektrische auto op de markt voor 14.000 euro (in China)

De Chinese autobouwer BYD heeft aangekondigd dat er in China een volledig elektrische auto op de markt komt die (omgerekend) minder dan 14.000 euro zal kosten. Dat schrijven verschillende gespecialiseerde autonieuwssites. BYD maakt zich sterk dat daarmee officieel het tijdperk is aangebroken waarin elektrische auto’s goedkoper zijn dan traditionele auto’s op benzine en diesel.

Lees meer »

ANALYSE. Niks ingestort, Russische ‘kalasjnikov-economie’ haalt beste cijfers in jaren. Maar waarom zijn de eieren dan zo duur?

Met een spervuur van sancties hoopte het Westen Rusland op de knieën te krijgen. Maar vooralsnog lijkt dat niet te lukken. De Russische ‘kalasjnikov-economie’ – waar arbeiders in wapenfabrieken meer verdienen dan advocaten – beleeft juist een glansperiode, met ‘dank’ aan de verwoesting van Oekraïne, schrijft ‘de Volkskrant’. Geld en wapens genoeg voor Poetin, maar waarom klaagt de gewone Rus

Lees meer »

Slachtoffer schermutseling in Bilzen overleden aan verwondingen

De man van 32 jaar, die zwaar gewond raakte bij een schermutseling aan een woning in Bilzen, is in het ziekenhuis overleden aan zijn verwondingen. Het slachtoffer werd dinsdagmiddag levenloos teruggevonden op de oprit. De vermoedelijke dader, een man van 64, moet morgen voor de raadkamer in Tongeren verschijnen.

Lees meer »

“In de States spelen ze voor tienduizenden fans, in Ruiselede voor geen 150 man”: swingende blues-toppers zakken af naar Banana Peel

Songwriter en blues-fenomeen Joe Louis Walker was in een mum van tijd uitverkocht en dit voorjaar weet de blues & jazzclub Banana Peel nog enkele wereldberoemde blues-legendes te strikken, zoals Crystal Thomas en Toronzo Cannon. In de States spelen ze op mega-bluesfestivals voor tienduizenden fans, maar in Ruiselede jammen ze voor geen 150 man. Il faut le faire!
The post

Lees meer »

RECONSTRUCTIE. “Kom je? Er liggen twee doden naast mijn auto”: zo verliep de dronken nacht van Bjorn B. voor hij twee wielertoeristen doodreed

Voor hij twee wielertoeristen doodreed had Bjorn B. (45) er een lange en vooral dronken nacht op zitten. Na een hevige ruzie zette hij zijn vriendin met haar valies op straat en trok hij op kroegentocht. De ene pint na de andere. Wij spraken met de mensen die hem toen tegen het lijf zijn gelopen en konden zo een gedetailleerde

Lees meer »

“We laten ons niet intimideren”: burgemeester verbolgen na aanslag met molotovcocktail op politiecommissariaat in Kortrijk

Dinsdagmorgen rond 8.30 uur is het politiecommissariaat van de politiezone Vlas in de Minister De Taeyelaan bestookt met een molotovcocktail. De schade aan de inkom is aanzienlijk, het personeel dat de onthaalbalie bemande is in shock. Burgemeester Vincent Van Quickenborne is ook geschokt. “De stad en politie laten zich niet intimideren door dit soort verwerpelijk gedrag.”

Lees meer »

Horecafamilie Cousaert laat hun restaurants op de Markt over: “Geen familiale opvolging”

Acht jaar na de start van hun uitbating van Grand Café Belfort en Café Français laat de bekende horecafamilie Cousaert beide restaurants over. “We willen het wat rustiger aan doen en zullen ons terugplooien op ons hotel-restaurant Weinebrugge in Sint-Michiels”, zegt Nadia Cousaert, die de zaken met haar schoonbroer runde.
The post Horecafamilie Cousaert laat hun restaurants op de Markt

Lees meer »