Krantenkoppen

Stikstofdecreet goedgekeurd – Boeings 737 Max 9 mogen weer vliegen

Met dit overzicht bent u snel mee met de belangrijkste gebeurtenissen van vandaag.

Meer krantenkoppen in België

TERUGLEZEN GAZA. Families van Israëlische gijzelaars slaken noodkreet in Brussel: “Er moet meer druk gezet worden om hen vrij te krijgen”

Tijdens een persconferentie in de Europese wijk van Brussel hebben familieleden van Israëlische gijzelaars een noodkreet geslaakt. “De nachtmerrie duurt nu al vier maanden, er moet meer druk gezet worden om hen vrij te krijgen”, klonk het in een emotionele oproep aan de Europese Unie en de internationale gemeenschap. Lees hier de ontwikkelingen van dinsdag 20 februari terug.

Lees meer »

Velt trekt het nieuwe tuinseizoen op gang

Met een aantal lezingen, inspelend op de klimaatveranderingen, en een eerste tuinclub van het jaar, trekt de vereniging voor ecologische leef- en teeltwijze Velt het tuinseizoen op gang.
The post Velt trekt het nieuwe tuinseizoen op gang appeared first on KW.be.

Lees meer »

Aftelklok in Welvelgem leidt aftellen naar Gent-Wevelgem in

Met de installatie van de aftelklok aan het kasteel mag de wielerkoorts in de gemeente beginnen. Het is nog een kleine dertig dagen tot de wielerhoogdag, maar de gemeente stoomt zich al klaar voor een editie die belooft heel wat animo in het centrum te brengen.
The post Aftelklok in Welvelgem leidt aftellen naar Gent-Wevelgem in appeared first on KW.be.

Lees meer »

De échte reden van zware vechtpartij in Noorwegen bekend: blote bovenlijven van Belgische soldaten deden café ontploffen

De zware vechtpartij met enkele Belgische paracommando’s in Noorwegen draaide wel degelijk om een vrouwenkwestie. Dat blijkt uit de ondervragingen van verschillende betrokkenen. Enkele soldaten dansten in het café in hun blote bovenlijf – dit tot groot jolijt van enkele vrouwelijke aanwezigen, maar tot grote frustratie van enkele van hun partners. Er ontstond discussie, die buiten op straat tot bloedens

Lees meer »

Fotoclub Knipoogje stelt werk voor op elfde editie Ooggetuige

Fotoclub Knipoogje is aan de elfde editie van Ooggetuige toe. De clubleden stellen op 17 en 18 februari in CC De Spil respectievelijk om 19.30 en 15 uur hun video’s, audiovisuals en klankbeeldreeks voor.
The post Fotoclub Knipoogje stelt werk voor op elfde editie Ooggetuige appeared first on KW.be.

Lees meer »

Fries Deschilder heeft het naar zijn zin bij zijn nieuwe club

Dankzij twee flitsen van Tibo Van de Velde en een late goal van Fries Deschilder, sleepte SK Roeselare zondag in het absolute slot een punt uit de brand op het veld van Erpe-Mere (2-2). Minder dan gehoopt. Maar wel een resultaat waar ze bij de bezoekers, door de late ommekeer, konden mee leven.
The post Fries Deschilder heeft het naar

Lees meer »

Nederlandse presentator Rick Brandsteder keert niet meer terug op tv na alcoholverslaving: “Voor mij wel mooi geweest”

Rick Brandsteder (39), in Vlaanderen bekend als host van ‘Tempation Island’ en als zoon van Ron Brandsteder, keert niet meer terug als presentator op televisie. Hij heeft na zeventien jaar het hoofdstuk tv afgesloten, zegt Brandsteder aan het magazine ‘Shownieuws’. Hij is al een tijdje niet meer op tv nadat hij zich liet opnemen in een afkickkliniek met een alcoholverslaving.

Lees meer »

“Ik wou af van het etiket ‘klein blondje in de wielerwereld’”: wie is Marion Rousse, die Patrick Lefevere scherp van repliek diende?

Marion Rousse laat niet met zich sollen na de denigrerende uitspraken van Patrick Lefevere. Portret van de partner van Julian Alaphilippe, die nog in België naar school gegaan is en zich als ex-renster, tv-consultant en directrice van de Tour des Femmes thuisvoelt in de wielerwereld. “Praten over koers is het liefste wat ik doe.”

Lees meer »