Krantenkoppen

Tom Waes verschijnt zonder zijn nieuwe vriendin op rode loper MIA’s: “Mijn dochter is wel mee”

Tom Waes (55) mag zichzelf de trotse eigenaar van een boot noemen. Deze week reed hij met een vriend naar Düsseldorf, waar hij z’n handtekening zette onder de aankoop van een zeilboot.

Meer krantenkoppen in België

Recordaantal levertransplantaties in UZ Leuven dankzij nieuwe techniek

Vorig jaar vond in het UZ Leuven een recordaantal levertransplantaties plaats, zo heeft het ziekenhuis bekendgemaakt. Gemiddeld gebeurden er jaarlijks 75 transplantaties van levers, in 2023 steeg dat aantal tot 93. Dankzij een nieuwe techniek kunnen er meer donorlevers gebruikt worden van mensen die gestorven zijn aan een hartstilstand.

Lees meer »

Sloeg topvoetballer Ilias Chair (25) man een schedelbreuk met steen? “Ze zijn alleen uit op het geld van een succesvolle profvoetballer”

Heeft Antwerpenaar en profvoetballer Ilias Chair (25) ei zo na iemand doodgeslagen met een steen? Of wijst slachtoffer Niels T. net hem aan omdat hij uit is op geld? Feit is dat hun beider families tegenover elkaar stonden op een warme zomerdag, na een potje kajakken. Feit is dat Chair lang niet slecht boert bij de Engelse tweedeklasser Queens Park

Lees meer »

INTERVIEW. Zara Larsson poseert poedelnaakt op de cover van nieuw album: “Ik ben een zeer zelfzekere vrouw”

Als de echte godin van de liefde staat ze poedelnaakt op de cover van haar gloednieuwe album ‘Venus’. Zara Larsson (26), die vanavond optreedt in een nokvolle AB, valt niet te temmen. In een exclusief interview vertelt de Zweedse zangeres over haar overvloed aan zelfvertrouwen, het beheren van haar eigen muziek en haar ambitie als helikopterpiloot. “Vroeger maakte ik online

Lees meer »

Babette (10) droomt van beachfestival met reuzegrote popcornmachine, stad laat droom in vervulling gaan: “Graag met Camille of Metejoor”

Babette Landrieux (10) mag zich binnenkort opmaken als de ster van de dag tijdens een heus beachfestival. Ze werd immers door de Oostendse Kindergemeenteraad verkozen als winnaar van de wedstrijd ‘Dromen van Oostende’. De stad zal nu alles uit de kast halen om haar droom in vervulling te laten gaan. “Ik heb de nacht na het nieuws niet kunnen slapen”,

Lees meer »

Audrii (11) vermist sinds ze aan bushalte in VS afgezet werd, haar vroegere babysit wekt aandacht van speurders

Een 11-jarig meisje is sinds donderdagochtend vermist in Livingston (Texas). Audrii Cunningham had normaal met de bus naar school moeten gaan, maar daar kwam ze nooit aan. Haar rugzak werd inmiddels teruggevonden in de buurt van een vijver. Speurders onderzoeken of haar vroegere babysit Don Steven McDougal (42) een aandeel heeft in haar verdwijning.

Lees meer »

Ongeval met tractor eist 15 levens in India

In het noorden van India heeft zich een tragisch ongeval voorgedaan waarbij zeker 15 mensen het leven hebben verloren en meer dan 12 anderen ernstig gewond zijn geraakt. Een landbouwtractor, beladen met 40 mensen in een aanhangwagen, kantelde en stortte neer in een nabijgelegen vijver. Lokale autoriteiten hebben bevestigd dat zeven van de dodelijke slachtoffers kinderen waren.

Lees meer »

Toprestaurants Bar Bulot in Zedelgem en LESS Eatery in Brugge bieden eigen alternatief op Jong Keukengeweld aan

De toprestaurants Bar Burlot in Zedelgem & L.E.S.S. Eatery in Brugge slaan de handen in elkaar om een eigen alternatief aan te bieden voor Jong Keukengeweld, namelijk de ‘Young at Heart’ actie. Het initiële initiatief van Horeca en Toerisme Vlaanderen, waarbij 18- tot 30-jarigen al 11 jaar aan een goedkoper tarief kunnen gaan eten in toprestaurants gaat dit jaar voorlopig

Lees meer »

Wit-Russische president waarschuwt voor WOIII: “De wereld is opnieuw aan de rand van de afgrond gekomen”

De bezorgdheid over een Derde Wereldoorlog is gerechtvaardigheid. Dat zei de leider van Wit-Rusland Aleksandr Loekasjenko dinsdag. Hij roept op om “zo goed als mogelijk voorbereid” te zijn op een toekomstige confrontatie. “De wereld is opnieuw aan de rand van de afgrond gekomen.” Ook de buurlanden van Wit-Rusland (en Rusland) bereiden zich voor op een confrontatie.

Lees meer »

Slachtoffer opgepakte leerkracht Y.S. getuigt hoe klacht jaren geleden niets opbracht: “Hoe mocht zo iemand in onderwijs stappen?”

De 26-jarige leerkracht Y.S. werd afgelopen maandag officieel in verdenking gesteld van zedenfeiten met minderjarigen uit de LAB-school in Sint-Amands. Zes jaar eerder werd hij door vergelijkbare beschuldigingen uit een Chiro-afdeling gezet nadat een 15-jarig meisje klacht had ingediend bij de politie. Zij wil anoniem haar ervaringen met Y.S. delen. “Zo wil ik wat met mij gebeurd is een plaats

Lees meer »

Eden Hazard over waarom hij “elke zomer vier of vijf kilo’s bijkwam”: “Dan moet je niet vragen om te gaan lopen”

Eden Hazard blikte in de podcast van ex-ploegmaat Jon Obi Mikel nog eens terug op zijn carrière. “Mis ik het voetbal? Neen. Wel de kleedkamer en de grapjes.” Voorts gooit hij met bloemetjes naar Roberto Martínez, Kevin De Bruyne en Jérémy Doku, en praat hij openhartig over bijkomen in de zomer en z’n blessures: “Toen we kampioen werden, zei ik

Lees meer »