Krantenkoppen

Twee wagens botsen frontaal tijdens ochtendspits in Gooik: vrouw (85) overleden

Op de Ninoofsesteenweg in Gooik gebeurde vanochtend een ernstig verkeersongeval. Twee wagens botsten er in volle ochtendspits op elkaar. Daarbij kwam een 85-jarige vrouw om het leven. Dat bevestigt het parket Halle-Vilvoorde.

Meer krantenkoppen in België

Fotoclub Knipoogje stelt werk voor op elfde editie Ooggetuige

Fotoclub Knipoogje is aan de elfde editie van Ooggetuige toe. De clubleden stellen op 17 en 18 februari in CC De Spil respectievelijk om 19.30 en 15 uur hun video’s, audiovisuals en klankbeeldreeks voor.
The post Fotoclub Knipoogje stelt werk voor op elfde editie Ooggetuige appeared first on KW.be.

Lees meer »

Lichaam van Navalny zou terecht zijn, maar wordt streng bewaakt: “Hier gebeurt iets mysterieus”

Het lichaam van Poetin-criticus Aleksej Navalny is terecht, dat meldt de onafhankelijke Russische krant Novaya Gazeta. Het lichaam zou veel verwondingen vertonen die mogelijk het gevolg zijn van stuiptrekkingen. Intussen wordt beweerd dat Russische agenten van de FSB Navalny enkele dagen voor zijn overlijden bezocht hebben in zijn cel en beveiligingscamera’s uitgeschakeld hebben.

Lees meer »

KIJK. 16-jarige Ramy doet monden openvallen in ‘The Voice van Vlaanderen’: “Zo’n stem op die leeftijd?”

Op zijn 16e staat Ramy niet alleen voor het eerst op een podium, maar zingt hij ook voor het eerst voor een publiek én voor zijn eigen familie in ‘The Voice van Vlaanderen’. Al in de eerste seconden van zijn auditie weet hij juryleden Mathieu Terryn en Jan Paternoster te imponeren. “Het is verbazingwekkend dat je op zo’n jonge leeftijd

Lees meer »

“Dit wordt uniek in Europa”: Alveringem krijgt miniatuurmuseum over Wereldoorlog I

Alveringem krijgt er een nieuwe trekpleister bij. In de woning Dorp 26 wordt in de tweede helft van dit jaar een permanente expositieruimte over de Eerste Wereldoorlog met documentatiecentrum en belevingscafé geopend. Bezielers van het project zijn Peter Van de Parre en Jean-Pierre De Can uit Geraardsbergen.
The post “Dit wordt uniek in Europa”: Alveringem krijgt miniatuurmuseum over Wereldoorlog I

Lees meer »

Waarom je beter niet liegt over je loopprestaties

“Oei, vormdipje?”, “Wind tegen?” of “Zwaar gegeten gisteren?” Telkens als iemand het Stravaverslag van een looptochtje op Instagram post (Strava is een app die je sportprestaties registreert), zet ik er plagerige commentaar onder. Sinds de pandemie, toen zowat iedereen het op een lopen begon te zetten, valt aan die verslagen niet meer te ontsnappen. En het ziet er niet naar

Lees meer »

Droomreis van Els (53) werd nog geen 24 uur na aankomst een nachtmerrie: “Het is een wonder dat we dit nog kunnen navertellen”

Een droomreis naar Zuid-Afrika, veranderde voor het gezin van de Tieltse Els Van Laere (53) in een absolute nachtmerrie. Nog geen 24 uur na aankomst in het land, werd ze samen met haar gezin overvallen door een bende gewapende en gemaskerde criminelen. “‘We will fuck you and your daughter and kill your son’, zeiden ze. Het is een wonder dat

Lees meer »

Kiano Baert KFC Damme (4B) is hersteld van zijn enkelbreuk

T2 Koen Thiebaut is altijd objectief. Hij zocht geen excuses voor het 4-0-verlies tegen de leider, ook al waren vijf vaste waarden afwezig. “KM Torhout was sterk en won verdiend. Laat ons daar niet flauw over doen.” Nu komt de derby tegen Steenbrugge eraan.
The post Kiano Baert KFC Damme (4B) is hersteld van zijn enkelbreuk appeared first on KW.be.

Lees meer »

Olympisch snowboarder Jamie Anderson gaat de piste op met 11 maanden oude baby, maar krijgt heel wat kritiek: “Eén botsing en het is voorbij”

Jamie Anderson (33) is momenteel op skireis met haar gezin. De Amerikaanse snowboarder won op de Winterspelen van 2014 én 2018 goud in de olympische discipline Slopestyle, en voelt zich dus helemaal thuis op een snowboard. Tijdens het skitripje in de Rocky Mountains liet ze haar elf maanden oude dochtertje kennis maken met haar sport en daalde ze de piste

Lees meer »