Krantenkoppen

Verdacht overlijden: lichaam gevonden op strand van Westende

Op het strand in Westende, deelgemeente van Middelkerke, is donderdagochtend een levenloos lichaam gevonden. Het parket beschouwt de zaak voorlopig als een verdacht overlijden.

Er werd alvast een wetsdokter aangesteld, de identificatie van het lichaam is momenteel bezig. De politie van Middelkerke heeft een ruime perimeter ingesteld, vanaf de rotonde in Middelkerke in de richting van Middelkerke-centrum.

Later meer.

The post Verdacht overlijden: lichaam gevonden op strand van Westende is provided by KW.be.

Meer krantenkoppen in België

Messi-getreiter wordt hem opnieuw te veel: Cristiano Ronaldo reageert met obsceen gebaar dat wellicht niet onbestraft blijft

Het potje van Cristiano Ronaldo (39) kookte nog maar eens over. De Portugese superster belande gisteravond andermaal in een storm van kritiek nadat hij obscene gebaren leek te maken na de 2-3-overwinning op het veld van Al-Shabab, de ploeg van Rode Duivel Yannick Carrasco. Volgens de media in Saudi-Arabië zullen de uitlatingen van ‘CR7’ niet zonder gevolgen blijven.

Lees meer »

Al bijna 150.000 euro ingezameld om schadevergoeding te betalen: crowdfunding van Acid is groot succes

Youtuber Acid, ofwel Nathan Vandergunst, heeft na zijn veroordeling een crowdfundingcampagne opgestart waarmee hij de schadevergoeding wil financieren die hij moet betalen aan de ouders van een Reuzegommer. Het bedrag op de site – die overigens even plat lag omdat er zoveel naar gesurft werd – stijgt enorm snel. Na twintig minuten werd er al meer dan 6.000 euro ingezameld,

Lees meer »

Pommelien Thijs zet nieuwe campagne over afleiding in het verkeer kracht bij met aangrijpende videoclip

"Laat je toekomst niet stelen door je gsm, want het beste moet nog komen." Dat is de boodschap van een nieuwe sensibiliseringscampagne van VRT en Pommelien Thijs, in samenwerking met de Vlaamse overheid, over de gevaren van afleiding in het verkeer. De populaire zangeres en actrice zet met het campagnelied "Het beste moet nog komen" en een bijhorende aangrijpende videoclip

Lees meer »

Artgym2000 scoort met toporganisatie in sporthal Steuren Ambacht: “We zijn een warme familieclub”

Onlangs nam een 350-tal gymnasten uit heel Vlaanderen deel aan de provinciale voorrondes voor de Vlaamse en Belgische kampioenschappen van Gymfed in de sporthal Steuren Ambacht. Heel wat gymnasten van Artgym2000 – de club was ook organisator van de kampioenschappen deden mee. En er kwamen ook nog eens 900 supporters op af.
The post Artgym2000 scoort met toporganisatie in

Lees meer »

Ongeval met tractor eist al zeker 23 levens in India

In het noorden van India heeft zich een tragisch ongeval voorgedaan waarbij zeker 23 mensen het leven hebben verloren en meer dan 12 anderen ernstig gewond zijn geraakt. Een landbouwtractor, beladen met 40 mensen in een aanhangwagen, kantelde en stortte neer in een nabijgelegen vijver. Lokale autoriteiten hebben bevestigd dat acht van de dodelijke slachtoffers kinderen waren.

Lees meer »

Acteur Dries Vanhegen flaneert moeiteloos tussen theater over Ensor en de telenovelle met Camille: “Ik vind in alles een uitdaging”

Dit weekend pakt Dries Vanhegen in De Grote Post uit met de theatervoorstelling ‘Ensor est un fou’, waarbij hij het levensverhaal van de befaamde kunstenaar in een theatraal en muzikaal jasje giet. De Oostendse acteur, die al een kwarteeuw meedraait in film- en televisieland, is momenteel ook te zien in de telenovelle ‘Milo’.
The post Acteur Dries Vanhegen flaneert moeiteloos

Lees meer »

Tienermoeder die pasgeboren baby in vijver dumpte wordt niet vervolgd: “Niet zeker of kindje heeft geleefd”

De tienermoeder die haar pasgeboren baby in een grote vijver in Willebroek dumpte, wordt daar niet voor vervolgd. De reden: de wetsdokter kon niet met zekerheid zeggen of het kindje levend werd geboren. “En dus zijn er onvoldoende aanwijzingen om uit te gaan van een misdrijf”, aldus het parket van Antwerpen. Maar waarom is er dan zelfs geen sprake van

Lees meer »

Pieter De Brabandere verkozen tot Ondernemer van het Jaar op Veurne Awards en Life Time Achievement Award is voor Bernard Joye

Op een glamoureuze gala-avond in Great Gatsby-stijl werden voor het allereerst 7 Veurne Awards in verschillende categorieën uitgereikt aan bijzondere ondernemers. Tot middernacht werd de spanning erin gehouden, maar dan werd Pieter De Brabandere verkozen tot Ondernemer van het Jaar en totaal onverwacht werd ‘hors categorie’ aan Bernard Joye de trofee overhandigd voor zijn Life Time Achievement.
The post Pieter

Lees meer »