Krantenkoppen

Verontwaardiging nu blijkt dat 16 ton Waalse munitie uitgevoerd werd naar Israëlische leger

Lees het volledige artikel op de website van De Morgen.

Meer krantenkoppen in België

Ongeval met tractor eist 15 levens in India

In het noorden van India heeft zich een tragisch ongeval voorgedaan waarbij zeker 15 mensen het leven hebben verloren en meer dan 12 anderen ernstig gewond zijn geraakt. Een landbouwtractor, beladen met 40 mensen in een aanhangwagen, kantelde en stortte neer in een nabijgelegen vijver. Lokale autoriteiten hebben bevestigd dat zeven van de dodelijke slachtoffers kinderen waren.

Lees meer »

Studenten organiseren obstakelrun voor kinderen in De Haan

Als onderdeel van de lesmodule Sport Business Project organiseren Howest-studenten Ward Verriest, Julie Kimpe, Gilles Plaete en Jekaterina Sciukina op vrijdag 29 maart een uniek sportevenement in Haneveld, bedoeld voor alle leerlingen van het derde tot en met zesde leerjaar uit De Haan.
The post Studenten organiseren obstakelrun voor kinderen in De Haan appeared first on KW.be.

Lees meer »

Landbouwer urenlang verhoord in onderzoek naar advocaten­moord: opvallende gelijkenis met robotfoto én zijn vriendin was haar cliënt

Er is een nieuwe piste in de moordzaak rond Claudia Van Der Stichelen (58), de advocate die eind oktober vorig jaar vermoord werd. Vijftiger Koen V.H., een landbouwer die gekend is bij de politie en het gerecht, werd urenlang verhoord. Dat wordt bevestigd aan onze redactie. “Mijn cliënt is als getuige verhoord in dit dossier, niet als verdachte”, aldus zijn

Lees meer »

LIVEBLOG STVV-WESTERLO. Het vuur brandt op Stayen: Ito zorgt voor 1-0-voorsprong bij de rust

Twee ploegen die graag voetballen: het ideale recept voor een mooie wedstrijd. STVV viert vandaag bovendien zijn honderdjarig bestaan, dus het is feest in en rond Stayen. De Kanaries kunnen vrijuit voetballen en dromen stiekem nog van de top zes. Westerlo zou een driepunter best nog wel kunnen gebruiken om de play-downs definitief te vermijden. Volg het op de voet

Lees meer »

Horrordebuut bij Sevilla en geblokkeerd door Ramos, maar wel zegen van paus: wie is Federico Gattoni, vervanger van Vertonghen?

Na een paar invalbeurten is Federico Gattoni klaar voor het echte werk bij Anderlecht. Door de schorsing van Jan Vertonghen staat de 25-jarige centrale verdediger voor zijn vuurdoop tegen Eupen. Wij doken in het verleden van de Argentijn en diepten op dat een flater bij zijn debuut voor Sevilla en de terugkeer van zijn idool Sergio Ramos hem richting Lotto

Lees meer »

LIVE. Begrafenis Navalny in Moskou

Aleksej Navalny wordt vandaag in Moskou begraven. De ordediensten zijn massaal aanwezig, want de uitvaart mag van het Kremlin geen massamanifestatie worden. Volg de gebeurtenissen hier live.

Lees meer »