Krantenkoppen

Verrassing van formaat voor Maaike in ‘James De Musical’

Na Tom Waes en Metejoor krijgt ook Maaike Cafmeyer een musical over haar leven in ‘James De Musical’. Het is een bewogen aflevering voor de actrice uit Torhout.

Voor de waardigheid die ze de afgelopen jaren aan de dag heeft gelegd, en de hersenloze bagger die ze via sociale media nog vaak over zich krijgt, alleen al verdient Maaike Cafmeyer een standbeeld. Maar voorlopig moet ze blij zijn met een musical voor haar indrukwekkende carrière, van verlegen Torhouts meisje tot een van de meest getalenteerde actrices van ons land.

Na Tom Waes en Metejoor mag Maaike dus plaats nemen in de zetel van James Cooke in het Capitole in Gent. Daar vertelt ze onder meer dat het niet veel gescheeld heeft, of ze was er niet vandaag. Als baby was ze immers betrokken bij een zwaar auto-ongeval. “Ze moest uitwijken voor een moto en is met mijn in de gracht beland.”

(lees verder onder de video)

Daarnaast vertelt ze ook dat ze als kind, met haar zus en nichtjes de televisieserie CHiPs naspeelde. “Ik was een beetje verliefd op Erik Estrada”, vertelt Maaike. En James De Musical zou James De Musical niet zijn zonder een videoboodschap van de enige echte Erik Estrada:

James De Musical, op donderdag 25 januari om 21.15 uur op Play4.

The post Verrassing van formaat voor Maaike in ‘James De Musical’ is provided by KW.be.

Meer krantenkoppen in België

Pittem lanceert “8740sport” op Strava

Om de individuele sporters in de gemeente dichter bij elkaar te brengen, lanceert de sportdienst van Pittem het nieuwe project “8740sport”. Het doel van het project is om de sporters te verenigen in de groep “8740sport” op de populaire hardloop-, fiets- en wandelapp Strava.
The post Pittem lanceert “8740sport” op Strava appeared first on KW.be.

Lees meer »

Tielt opent sterrenregister voor stilgeboren kindjes

De stad Tielt opent een sterrenregister voor stilgeboren kindjes. Ouders die dat willen, kunnen stilgeboren kinderen voortaan symbolisch laten registreren in dat sterrenregister.
The post Tielt opent sterrenregister voor stilgeboren kindjes appeared first on KW.be.

Lees meer »

België ziet Portugal uitlopen op coëfficiëntenranking, naaste concurrenten verliezen net als ons land één deelnemer

Nu de play-offrondes erop zitten: tijd voor een nieuwe balans betreffende de UEFA-coëfficiënt. België staat nog steeds stevig geparkeerd op de achtste plek, maar ziet de achterstand op Portugal – dat twee knappe weken achter de rug heeft – plots groter worden. Allerminst een ramp, zeker omdat net als ons land ook de naaste concurrenten een Europese deelnemer zagen sneuvelen.

Lees meer »

Stad huurt superflitser voor 7.464 euro per week

Het stadsbestuur en de politie zullen de mobiele flitscamera dit jaar nog 15 weken inzetten. Uit cijfers die De Zeewacht opvroeg, blijkt dat die Lidar een goudhaantje is voor de stadskas. Schepen Maxim Donck (N-VA): “Onze waarschuwingen werken, want het aantal Oostendenaars op de bon neemt procentueel af.”
The post Stad huurt superflitser voor 7.464 euro per week appeared first

Lees meer »

Van Tigchelt verdedigt gerecht na zaak Acid: “Als er klassenjustitie is, moeten we dat in kaart brengen”

Vicepremier en minister van Justitie Paul Van Tigchelt (Open VLD) heeft donderdag tijdens een gastcollege aan de Karel de Grote Hogeschool het gerecht verdedigd in zaken als die rond Reuzegom en influencer Acid. Van Tigchelt gaf er aan “niet te weten” of er zoiets bestaat als klassenjustitie. “Maar als dat gevoel leeft, wil ik het in kaart laten brengen”, zei

Lees meer »

Klacht tegen stad Oudenaarde en onbekenden: “Kinderen van vrouw die omkwam onder omgevallen kerstboom, willen antwoorden”

De kinderen van de vrouw die omkwam toen de grote kerstboom in Oudenaarde omviel, willen antwoorden op hun vragen. Daarom hebben ze nu officieel een klacht ingediend, tegen de stad Oudenaarde en tegen onbekenden. Het is een klacht "wegens onopzettelijke slagen en verwondingen met de dood tot gevolg". Door de klacht, moet er nu een gerechtelijk onderzoek komen, en kunnen

Lees meer »

Documentaire ‘Dahomey’ bekroond met Gouden Beer op Berlinale

Op het filmfestival Berlinale in de Duitse hoofdstad Berlijn is de documentaire ‘Dahomey’ van de Frans-Senegalese Mati Diop zaterdag bekroond met de Gouden Beer, de belangrijkste prijs van het festival. Emily Watson werd bekroond voor haar bijrol in ‘Small Things Like These’, de film van de Belg Tim Mielants die het festival mocht openen.

Lees meer »