Krantenkoppen

Vier personen verdronken in Australië

Nabij de Australische grootstad Melbourne zijn vier personen verdronken. Dat heeft de politie van de staat Victoria donderdag meegedeeld.

Meer krantenkoppen in België

Goud voor Ignace en Lieve

Ignace Vanhonacker (70) en Lieve Dejonckere (69) uit de Deerlijkstraat hebben hun gouden huwelijksjubileum gevierd. Het koppel heeft drie kinderen en vijf kleinkinderen. Ignace is afkomstig van Stasegem en werkte als elektricien bij Koramic. Lieve woonde in Zwevegem, en was textielarbeidster en poetsvrouw. De vonk sloeg over in café-dancing De Ruste. Ignace houdt vogels en
The post Goud voor Ignace

Lees meer »

Kobe Vandeweghe (Daring Brugge – 2A) naar E. Zedelgem

Door de krokusvakantie en een thuismatch van Club Brugge was er niet al te veel volk op het Tempelhof voor een nochtans aantrekkelijk kijkstuk waarin Jabbeke de prima conditie accentueerde en Daring eendrachtig blijft strijden voor het behoud. Doelman Kobe Vandeweghe, uitgegroeid tot een meubelstuk op het Tempelhof, is er aan zijn laatste matchen bezig.
The post Kobe Vandeweghe (Daring

Lees meer »

Binnenkijken bij iemand thuis, pret of zonde?

Heeft u een huis met of zonder inkijk? Gordijnen, rolluiken of gewoon blote ramen? Kijkt u ongegeneerd binnen bij de buren? Hoe erg is dat? De kerktoren in Mesen die op rechterbevel het uitkijkterras moet sluiten, zet een mens aan het denken.

Lees meer »

LIVEBLOG OMLOOP. Favoriet De Lie en z’n ploegmaats verkennen het parcours

Nog drie keer slapen en dan is het tijd voor de Omloop, de échte start van het klassieke voorjaar. Wint topfavoriet Wout van Aert een tweede keer? Of triomfeert een ander speerpunt van het ijzersterke Visma-Lease a Bike? En wat kunnen Arnaud De Lie en Jasper Philipsen? Volg al het nieuws in de aanloop naar de openingsklassieker op de voet

Lees meer »

KIJK. Van Peteghem verdedigt nieuwe staatsbons: “Bertrand wil niet dat dit een succes wordt”

Als het verlaagde tarief van 15 procent roerende voorheffing op de nieuwe eenjarige staatsbon er niet komt, zou dat volgens minister van Financiën Vincent Van Peteghem (CD&V) “onverantwoord” zijn. Dat heeft hij vanmiddag gezegd in de studio van VTM NIEUWS. Van Peteghem gelooft dat staatssecretaris van Begroting Alexia Bertrand (Open Vld) een negatief advies heeft gegeven omdat ze “niet wil

Lees meer »

“Ik zei tegen Zidane: ‘Ik kan niet méér doen, I’m finished’”: Eden Hazard openhartig over z’n blessure en de extra kilo’s

Eden Hazard blikte in de podcast van ex-ploegmaat Jon Obi Mikel nog eens terug op zijn carrière. “Mis ik het voetbal? Neen. Wel de kleedkamer en de grapjes.” Voorts gooit hij met bloemetjes naar Roberto Martínez, Kevin De Bruyne en Jérémy Doku, en praat hij openhartig over bijkomen in de zomer en z’n blessures: “Als ik één ding kon veranderen?

Lees meer »

Europese vraag naar gas op laagste niveau in 10 jaar

Europa heeft sinds de Russische invasie van Oekraïne de vraag naar gas met 20 procent verlaagd. De vraag is daarmee afgenomen tot het laagste niveau in 10 jaar, meldt het Institute for Energy Economics and Financial Analysis (IEEFA). Vooral de lagere vraag in grote landen als Duitsland, Italië en Groot-Brittannië droeg bij aan de daling. De onderzoekers van het instituut

Lees meer »

Negentien onderwijsambassadeurs krijgen diploma in Brugge

19 vrijwilligers ontvingen uit handen van burgemeester Dirk De fauw en schepen van Flankerend Onderwijsbeleid Pablo Anys het diploma van onderwijsambassadeur. Zij zullen zich de komende jaren inzetten om ouders met een migratieachtergrond wegwijs te maken in het Brugse onderwijs.
The post Negentien onderwijsambassadeurs krijgen diploma in Brugge appeared first on KW.be.

Lees meer »