Krantenkoppen

Woodstock-zangeres Melanie (76), bekend van ‘Beautiful People’, overleden

De Amerikaanse zangeres Melanie Safka, bekend van het nummer ‘Beautiful people’, is dinsdag op 76-jarige leeftijd overleden. In 1969 stond ze met het nummer op het podium van het legendarische muziekfestival Woodstock.

Meer krantenkoppen in België

Antwerp moet Overmars nog 9 maanden missen

Marc Overmars (50) vecht zijn wereldwijde schorsing wegens grensoverschrijdend gedrag niet meer aan. De Nederlander staat dus tot midden november aan de kant. Hoe moet het nu verder bij Antwerp, zonder sportieve baas?

Lees meer »

“Ik ‘voelde’ die wagen achter mijn rug passeren”: Jean zat aan tafel toen wagen brasserie binnenknalde

“We kregen een tafeltje aan het raam toegewezen, maar dat wou ik niet. En dat is ons grote geluk geweest.” Jean André en zijn vrouw zaten zaterdagavond gezellig te tafelen in brasserie ’t Spinnewiel in Itegem (Heist-op-den-Berg) toen daar plots een wagen door de gevel knalde. In totaal raakten zeven mensen gewond. “De mensen die aan het raam zaten, zag

Lees meer »

Brugse fotografe met opmerkelijke fototentoonstelling in het Concertgebouw: “Acht reizen naar VS om verdriet na dood van mijn moeder te verwerken”

“Door letterlijk in de voetsporen te treden van mijn mama, heb ik haar dood kunnen verwerken”, zegt de Brugse fotografe Katrien Orlans. Ze beleefde in de Verenigde Staten dezelfde reizen als haar moeder. Het resultaat is een foto-expo in het Concertgebouw in Brugge.
The post Brugse fotografe met opmerkelijke fototentoonstelling in het Concertgebouw: “Acht reizen naar VS om verdriet na

Lees meer »

Antwerps schepen Jinnih Beels (Vooruit) hoopt dat partijgenoot Tom Meeuws zich verontschuldigt voor racistische uitspraken

Antwerps schepen Jinnih Beels (Vooruit) hoopt dat Tom Meeuws zich verontschuldigt voor de omstreden uitspraken die hij heeft gedaan. Beels reageerde vanavond voor het eerst op het ontslag van haar partijgenoot als schepen in Antwerpen. In "Terzake" gaf ze ook duidelijk aan dat ze het moe is om zich te moeten verdedigen nadat ze de afgelopen weken in een storm

Lees meer »

Online info over zaalverhuur cultuurcentrum in Torhout moet gebruiksvriendelijker

De prijs vinden om een zaal te huren in het Torhoutse cultuurcentrum de Brouckere is een lijdensweg. Dat zei Inge Perquy (N-VA) tijdens de zitting van de gemeenteraad maandagavond. Schepen van Cultuur Lieselotte Denolf (CD&V) gaf het gebrek aan gebruiksgemak toe en beloofde beterschap.
The post Online info over zaalverhuur cultuurcentrum in Torhout moet gebruiksvriendelijker appeared first on KW.be.

Lees meer »

Zware brand in autowerkplaats in Aartrijke

Dinsdagmiddag rond 13 uur is brand uitgebroken in een loods in de Moubekestraat in Aartrijke. Het waren buren die rook zagen en de hulpdiensten verwittigden.
The post Zware brand in autowerkplaats in Aartrijke appeared first on KW.be.

Lees meer »